. China Stadium Perimeter Series P10 Outdoor Football LED Tampilan Layar produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

Stadion Perimeter Series P10 Outdoor Football LED Tampilan Layar

Stadion Perimeter Series P10 Outdoor Football LED Tampilan Layar

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P10
  • Bahan:Besi/Baja
  • Aplikasi:Iklan Multimedia
  • Fitur:linuwih
  • ukuran:960mm x 960mm

Stadion Perimeter Series P10 Outdoor Football LED Tampilan LayarFitur:1.Desain topeng alus anyar. refresh dhuwur lan definisi dhuwur.2. IP65 anti banyu, Kang kinerja dhuwur anti banyu, dustproo


Detail Produk

Tag produk

Stadion Perimeter Series P10 Outdoor Football LED Tampilan Layar

1502338904424766.jpg

Fitur:

1. Desain topeng alus anyar. refresh dhuwur lan definisi dhuwur.

2. IP65 anti banyu, Kang kinerja dhuwur anti banyu, dustproof lan anti-karat.

3. Bisa uga kanggo kabeh jinis cuaca abot ruangan, lan uga cocok kanggo gymnasiums njero ruangan.

4. Panel nganggo desain unik Angle luwes, kang bisa diatur panel beda kangSudut (75 ° ~ 90 °) miturut syarat panggunaan, kabeh pamirsa bisa ndeleng konten siaran langsung. utawa instalasi.

Saben kauntungan:

 

1. Proteksi anti banyu khusus lan boros panas, bisa dipasang ing njero ruangan lan ruangan.Tingkat proteksi IP dhuwur IP65 njamin Nyedhiyakake output kualitas dhuwur ing kasus apa wae.

2. kelas pangayoman industri, IP65 bukti bledug lan anti banyu.

Tampilan kasebut nganggo cangkang mburi tahan udan lan bledug IP65, perawatan karet anti banyu injeksi lan segel awak layar tetep, pengerjaan sing apik lan pamriksa sing sistematis kanggo njamin kualitas produk.

3. Seamless splicing Instalasi fleksibel

Splicing mulus lan tanpa bingkai, celah sing bisa diatur, instalasi fleksibel. Teknologi ekstensi video bisa digunakake kanggo ukuran apa wae kanggo mesthekake yen gambar ora cacat lan gambar kasebut cetha lan padhang.

Rincian:

●SMD Teknologi

● amba ndeleng amba (140*/140°)

● Rasio Kontras Dhuwur

● Waterproof IP65

● Makarya stabil kanggo ruangan

Garansi & Layanan

Ora kaya umume perusahaan, kita ing Eachinled ana ing kene kanggo mesthekake manawa tampilan sampeyan ditutupi nalika sampeyan butuhake.Kita nutupi panel saka pinggir menyang pinggir, piksel nganti piksel kalebu kabeh aspek kothak LED sampeyan.Eachinled LED njamin kabeh produk kita kanggo periode 3. 5 taun kanggo panuku asli, dadi bebas saka sembarang cacat ing workmanship lan bahan ing nggunakake normal minangka dimaksudaké dening Eachinled kanggo kabeh periode babar pisan.

 

 

1502339345173633.jpg

pemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinled

足球场案例.jpg

Layar LED Stadion Sepakbola P10 238sqm ing Pantai Gading

 

Layar LED, panel LED, papan tampilan LED, videowall, tampilan digital, pantallas dipimpin, layar njaba-Eachinled


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita