• head_banner_01

Stadion Perimeter Series P10 Layar Tampilan Bal-balan Luar Ruangan

Stadion Perimeter Series P10 Layar Tampilan Bal-balan Luar Ruangan

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P10
  • Bahan: Wesi / Baja
  • Aplikasi: Pariwara Multimedia
  • Fitur: Linuwih
  • Ukuran: 960mmx960mm

Stadion Perimeter Series P10 Layar Sepak Bola LED Fitur Tampilan: 1. Desain topeng alus anyar. Refresh anyar lan definisi tinggi. 2. IP65 anti banyu, Sing anti banyu kinerja dhuwur, dustproo


Detail Produk

Tag Produk

Stadion Perimeter Series P10 Layar Tampilan Bal-balan Luar Ruangan

1502338904424766.jpg

Fitur:

1. Desain topeng alus anyar. Refresh anyar lan definisi tinggi. 

2. IP65 anti banyu, yaiku anti banyu, anti debu lan kinerja anti-karat sing dhuwur. 

3. Bisa digunakake kanthi apik kanggo kabeh jinis cuaca abot ing njaba ruangan, lan uga cocog kanggo gymnasium ing njero ruangan. 

4. Panel nganggo desain adjustable Angle sing unik, sing bisa diatur karo panel beda Angle (75 ° ~ 90 °) miturut malaikat panggunaan syarat, supaya kabeh pamirsa bisa ndeleng konten siaran langsung. Utawa instalasi.

Keuntungan saben:

 

1. Perlindhungan anti banyu khusus lan disipasi panas, bisa dipasang ing njero ruangan ruangan lan ruangan. Tingkat proteksi IP sing dhuwur IP65 njamin Nyedhiyakake output kanthi kualitas apik.

2. Kelas proteksi industri, buktine berdebu IP65 lan anti banyu.

Tampilan kasebut nganggo cangkang mburi tahan udan lan mbledug IP65, perawatan karet anti banyu injeksi lan segel awak layar tetep, gaweyan apik lan inspeksi sistematis kanggo njamin kualitas produk.

3. Splicing seamless Instalasi fleksibel

Penyambungan lancar lan tanpa kerangka, kesenjangan sing bisa disetel, instalasi sing fleksibel. Teknologi ekstensi video bisa digunakake kanggo ukuran apa wae kanggo mesthekake yen gambar ora cacat lan gambar bening lan padhang.

Detail:

● Teknologi SMD

● Sudut ndeleng amba (140 * / 140 °)

● Rasio Kontras Dhuwur

● IP65 anti banyu

● Makarya stabil kanggo njobo ruangan

Jaminan & Layanan

Ora kaya umume perusahaan, kita ing Everyinled ana kene kanggo nggawe manawa tampilan sampeyan dijamin nalika sampeyan paling mbutuhake. Kita nutupi panel saka sudhut nganti pinggir, piksel nganti piksel kalebu kabeh aspek kothak LED. LED saben-saben njamin kabeh produk kita sajrone 3. 5 taun menyang panuku asli, supaya ora ana cacat gawean lan bahan sing digunakake kanthi normal kaya sing dituju dening Everyinled kanggo kabeh periode garansi.

 

 

1502339345173633.jpg

led screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinled

足球场案例.jpg

Layar LED Stadion Sepakbola P888qq P10 ing Pantai Gading

 

LED screen,LED panels,LED display board,videowall,digital display,pantallas led,outdoor screens-Eachinled


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita