• head_banner_01

Panel Dinding LED Rental Acara P3.91

Panel Dinding LED Rental Acara P3.91

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P3.91
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Produksi Acara
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 500mmx500mm

P3.91mm iku tampilan sewa klasik kanthi pirang-pirang ukuran kabinet. Digunakake kanthi akeh ing stasiun TV, konser, pertunjukan entitas, supermarket, pusat perbelanjaan, upacara manten lan acara njero ruangan utawa ruangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Panel Dinding LED Rental Acara P3.91

Fitur produk:

1. Tanpa kipas pendingin utawa A / C, kurang konsumsi daya.

2. resistensi angin iku sithik, bisa dadi disipasi panas amarga ana jurang cilik.

3. Bahan kasebut yaiku Aluminium, entheng banget.

4.Gunakake kurang krenjang / pigura.

5. Gampang kanggo pangopènan,

6. Dirancang khusus kanggo layar ukuran gedhe.

Seri Forwin anyar EACHINLED nyewa tampilan LED, sistem tampilan sing dirancang khusus kanggo industri sewa. Ana inovasi hebat ing teknologi, stabilitas lan ketahanan sing apik, efek visual sing apik, teknologi cetakan tampilan integral, lan desain apik banget. Gampang dipasang lan dibongkar, kanthi luwih saka 30 rincian sing luwih apik, sampurna kanggo sewa panggung, konferensi video, pameran mewah.

Keuntungan saben:

1) Desain apik: Idea desain asale saka sing artine mulya lan kuat.

2) Bebas kabel: Ora ana data utawa kabel listrik ing modul kasebut. Loro-lorone ana ing soket jinis pin. Desain tanpa kabel bisa dipasang kanthi cepet, gampang dijaga, lan transmisi data / daya stabil.

3) Sambungan data serep: Transmisi data penting banget kanggo digunakake kanggo nyewa. Amarga iku, ana sambungan data sing digawe serep. Sawise ana masalah sing ora dikarepake, bisa langsung ditransfer menyang cadangan.

4) Nganyari kertu panampa: kertu panampa NOVASTAR A5s EMC-Kelas B

5) Ukuran kabinet standar: Kanggo njero ruangan, kasedhiya P2.97, P3.91 lan P4.81. Kanggo ruangan, P3.91 lan P4.81 kasedhiya.

6) Layar bisa mlengkung: bisa uga digawe mlengkung, sing misuwur banget kanggo masalah sewaan, apamaneh aplikasi panggung.

 

Parameter:

 

Spesifikasi Layar LED Rental Luar Ruangan FORWIN
Barang FORWIN Series FORWIN Series
Pixe Pictch 3.91mm 4.81mm
Enkapsulasi led SMD1921 SMD1921
Mode Scan 1/8 Scan 1/13 Scan
Pixe Per Sq.m 65.536 Piksel 43,264 Piksel
Cara pangopènan Bisa Mbukak mburi
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250 * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500 * 500 * 75mm
Tingkat Refresh 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16 bit
Bobot Kabinet 8,2KG / Potongan
Padhang (Nits / ㎡) 5000-5500nit
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Perlindhungan IP IP65
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz) Sertifikat UL, CE

 

Specfication of OutdoorP3.91

Outdoor Rental LED Display (1) Outdoor Rental LED Display (2) Outdoor Rental LED Display (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita