• head_banner_01

Acara Promosi

  • P6.67 Outdoor Rental LED Display

    Tampilan LED Rental Luar P6.67

    P6.67 Rental LED Tampilan ruangan Rental Pixel pitch: 6.67mm Refresh rate: 800-1920Hz Kecerahan: ≥6000CD / Size Ukuran Kabinet: 640 * 640mm Bobot Kabinet: 14kg IP65 lan Sambungan Mulus Desain anyar, cocok kanggo pertunjukan langsung ruangan lan njero ruangan , padhange bisa disetel kanthi langsung menyang sunar srengenge, IP65 anti banyu. sanadyan gulung cepet utawa blok warna. Kabinet aluminium casting casting ukuran 640mm * 640mm, sambungan mulus, garis jurang 0,1mm ing antarane 2 lemari. Instalasi Cepet lan Gampang sajrone 5 Detik ...