• head_banner_01

Acara Promosi

  • P6.67 Tampilan LED Rental ruangan

    P6.67 Tampilan LED Rental ruangan

    P6.67 Tampilan LED Rental Luar Ruangan Jarak Piksel Rental Luar Ruangan: 6.67mm Tingkat refresh: 800-1920Hz Padhang: ≥6000CD/㎡ Ukuran Kabinet: 640*640mm Bobot Kabinet: 14kg IP65 lan Sambungan Mulus Desain anyar, cocok kanggo pertunjukan langsung ruangan & njero ruangan , padhange luwes madhep srengenge langsung, anti banyu IP65.ora gulung cepet utawa pamblokiran werna.Die casting aluminium lemari ukuran 640mm * 640mm, sambungan rapi, 0.1mm longkangan line antarane 2 lemantun.Instalasi Cepet lan Gampang ing 5 Detik Fa...