. China P5 Outdoor Advertising LED Video Wall produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P5 Outdoor Advertising LED Video Wall

P5 Outdoor Advertising LED Video Wall

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P5
  • Bahan:Die Casting Aluminium
  • Aplikasi:Iklan Multimedia
  • Fitur:linuwih
  • ukuran:960mm x 960mm

P5 Outdoor SMD Instalasi Tetap LED Video Wall Pixel pitch 5mmKepadatan piksel(titik/㎡)40000LED enkapsulasiSMD2727Modul Resolution64*32 Ukuran modul 320*160 Ukuran kabinet(mm)960*960


Detail Produk

Tag produk

P5 Outdoor Advertising LED Video Wall

Fitur:

Kauntungan kompetitif ing desain SMD ruangan:

Kanggo tampilan DIP LED, mung nduweni sudut pandang 70°.Kanggo tampilan LED SMD, tampilan luwih gedhe yaiku 120°

Desain fleksibel kanggo layanan ngarep lan mburi:

Ana layanan ngarep lan mburi kanggo opsional.Modul, daya lan kertu bisa dijupuk saka ngarep utawa mburi.

Yen padhange bisa diatur kanthi otomatis, bisa ngirit daya sing akeh banget.Kajaba iku, iki bisa kasil ngindhari polusi cahya ing wayah sore, yaiku kanggo sopir lan lalu lintas.

Luwih saka 10000 nits padhang dhuwur ndadekake iku bisa kanggo ndeleng malah tampilan LED ngadhepi langsung srengenge!

Anti suhu kurang:

cocok kanggo mangsa lan wilayah kadhemen kaya negara Eropah Lor lan Rusia.

Fitur:
1. Kabinet aluminium Die-cast, bobot entheng, Kunci cepet kanggo instalasi cepet, mung butuh 10 detik
2.Full pangopènan frontal, tembok langsung soyo tambah karo dhuwur-tliti dipimpin layar kabinet, ndawakake umur layanan
3. IP65 modul anti banyu, ndhukung pangopènan ngarep;
4. Umum cathode power supply, ngurangi konsumsi energi;
5. Padhang dhuwur lan kontras dhuwur, ndeleng cetha ing lingkungan padhang ruangan;
6. Gambar sarwa, werna urip, kualitas gambar stabil, cocok kanggo lingkungan njaba ruangan.
7. Nyuda biaya operasi, kanthi efektif ngluwihi umur layar sing dipimpin

Spesifikasi Layar LED Tetap Luar Ruangan
Item Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH
Pixe Pictch 2,5 mm 6,67 mm 8 mm 10 mm
Led enkapsulasi SMD1415 SMD2727 SMD2727/SMD3535 SMD2727/SMD3535
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/4 Scan 1/4 Scan 1/2 Scan
Pixe saben Sq.m 160.000 piksel 22.500 piksel 15,625 Piksel 10.000 piksel
Ukuran Modul (W * H) 160*160mm 320 * 320 mm 320*320mm/320*160mm 320*320mm/320*160mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 960 * 960 mm 960 * 960 mm 960 * 960 mm 960 * 960 mm
Bobot Kabinet 45KG / Potongan 45KG / Potongan 45KG / Potongan 50KG / Potongan
Konsumsi Daya Maks 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡
Padhang (Nits/㎡) 5500 nego 6000 nego 6500 nego 7000 nego
Cara pangopènan Mburi / Ngarep Serviceable
Bahan Kabinet Kab Pilihan Baja/Aluminun
Refresh Rate 1920hz-3840hz
Suhu warna 6500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16 bit
Konsumsi Daya Rata-rata 500 Watt/㎡
Pangreksan IP IP65 Ngarep/Mburi
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Tegangan Kerja 100-240V (50-60Hz)

p5-outdoor-advertising-led-display (3)p5-outdoor-advertising-led-display (2)

p5-outdoor-advertising-led-display (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita