• head_banner_01

P5 Tembok Video LED Iklan Luar Ruangan

P5 Tembok Video LED Iklan Luar Ruangan

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P5
  • Bahan: Die Casting Aluminium
  • Aplikasi: Pariwara Multimedia
  • Fitur: Linuwih
  • Ukuran: 960mmx960mm

P5 Instalasi Tetep SMD LED Video Wall Pixel pitch 5mm Kapadhetan piksel (titik / ㎡) 40000 enkulasi LEDSMD2727 Resolusi Modul64 * 32 Ukuran modul 320 * 160 Ukuran kabinet (mm) 960 * 960


Detail Produk

Tag Produk

P5 Tembok Video LED Iklan Luar Ruangan

Fitur:

Kauntungan kompetitif ing desain SMD ruangan:

Kanggo tampilan DIP LED, mung duwe sudut tampilan 70 °. Kanggo tampilan SMD LED, tampilan 120 ° luwih gedhe

Desain fleksibel kanggo layanan ngarep lan mburi:

Ana layanan ngarep lan mburi kanggo opsional. Modul, daya lan kertu bisa dijupuk saka ngarep utawa mburi.

Yen padhange bisa diatur kanthi otomatis, bisa ngirit cukup akeh tenaga. Kajaba iku, iki bisa ngindhari polusi cahya ing wayah sore, yaiku kanggo driver lan lalu lintas.

Luwih saka 10000 nits sing padhang, bisa dideleng sanajan tampilan LED pasuryan srengenge langsung!

Suhu anti kurang:

cocok kanggo musim salju lan wilayah sing adhem kaya negara Eropa Lor lan Rusia.

Fitur:
1. Kabinet aluminium die-cast, bobot entheng, Kunci cepet kanggo instalasi cepet, mung butuh 10 detik
2. Pangopènan frontal lengkap, soyo tambah tembok langsung kanthi kabinet layar presisi tinggi, nambah umur layanan
3. modul IP65 anti banyu, ndhukung pangopènan ngarep;
4. Pasokan listrik katoda umum, nyuda konsumsi energi;
5. Padhang sing dhuwur lan kontras sing dhuwur, ndeleng kanthi cetha ing lingkungan sing padhang ing njaba ruangan;
6. Gambar sing brilian, warna sing jelas, kualitas gambar sing stabil, cocog kanggo panggunaan lingkungan ruangan.
7. Nyuda biaya operasi, kanthi efektif ngluwihi umur layar led

Spesifikasi Layar LED Fix Ruangan
Barang Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH
Pixe Pictch 2.5mm 6.67mm 8mm 10mm
Enkapsulasi led SMD1415 SMD2727 SMD2727 / SMD3535 SMD2727 / SMD3535
Mode Scan 1/16 Scan 1/4 Scan 1/4 Scan 1/2 Scan
Pixe Per Sq.m 160.000 Piksel 22.500 Piksel 15.625 Piksel 10.000 piksel
Ukuran Modul (W * H) 160 * 160mm 320 * 320mm 320 * 320mm / 320 * 160mm 320 * 320mm / 320 * 160mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 960 * 960mm 960 * 960mm 960 * 960mm 960 * 960mm
Bobot Kabinet 45KG / Bagéyan 45KG / Bagéyan 45KG / Bagéyan 50KG / Bagéyan
Konsumsi Daya Maks 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡
Padhang (Nits / ㎡) 5500Nit 6000Nit 6500Nit 7000Nit
Cara pangopènan Mburi / Ngarep Bisa Diladeni
Bahan Kabinet Pilihan Baja / Aluminun
Tingkat Refresh 1920hz-3840hz
Suhu warna 6500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16 bit
Konsumsi Daya Rata-rata 500Watt / ㎡
Perlindhungan IP IP65 Ngarep / Mburi
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz)

p5-outdoor-advertising-led-display (3)p5-outdoor-advertising-led-display (2)

p5-outdoor-advertising-led-display (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita