• head_banner_01

Tampilan LED Rental Luar P6.67

Tampilan LED Rental Luar P6.67

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan LED Rental Luar P6.67

led screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinledled screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinled

Sewa Ruangan Jarak piksel: 6,67mm Tingkat refresh: 800-1920Hz Padhang: ≥6000CD / ㎡ Ukuran Kabinet: 640 * 640mm Kabinet: 14kg

IP65 lan Sambungan Mulus

Desain anyar, cocog kanggo pertunjukan langsung ruangan & njero ruangan, padhange bisa disetel kanthi langsung ngadhep sunar srengenge, IP65 anti banyu. sanadyan gulung cepet utawa blok warna. Kabinet aluminium casting casting ukuran 640mm * 640mm, sambungan mulus, garis jurang 0,1mm ing antarane 2 lemari.

led screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinledled screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinled

Instalasi Cepet lan Gampang sajrone 5 Detik

Kunci cepet kanggo instalasi cepet lan gampang. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita