. China P6.67 Outdoor Rental LED Display produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P6.67 Tampilan LED Rental ruangan

P6.67 Tampilan LED Rental ruangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

P6.67 Tampilan LED Rental ruangan

pemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinledpemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinled

Sewa ruanganPitch piksel: 6,67mm Laju refresh: 800-1920Hz Padhang: ≥6000CD/㎡ Ukuran Kabinet: 640*640mm Bobot Kabinet: 14kg

IP65 lan Sambungan Seamless

Desain anyar, cocok kanggo pertunjukan langsung ruangan & njero ruangan, padhange bisa diatur kanthi langsung madhep srengenge, tahan banyu IP65.ora gulung cepet utawa pamblokiran werna.Die casting aluminium lemari ukuran 640mm * 640mm, sambungan rapi, 0.1mm longkangan line antarane 2 lemantun.

pemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinledpemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinled

Instalasi Cepet lan Gampang ing 5 Detik

Kunci cepet kanggo instalasi cepet lan gampang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita