• head_banner_01

Layar LED P6 Luar Ruangan Kanggo Mal Shopping

Layar LED P6 Luar Ruangan Kanggo Mal Shopping

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk:P6
  • Bahan:Wesi / Baja
  • Aplikasi:Pariwara Multimedia
  • Fitur:
  • Ukuran:960mmx960mm

P6 SMD Luar Tampilan Instalasi Layar LED Pixel pitch6mm Kapadhetan piksel (titik / ㎡) 27778 enkapsulasi LEDSMD3535 Resolusi Modul32 * 32 Ukuran modul192 * 192 Ukuran kabinet (mm) 768 * 768Cahaya> 7500nitsR


Detail Produk

Tag Produk

Layar LED P6 Luar Ruangan Kanggo Mal Shopping

1. Desain modis, bobot kabinet unit 45kg, kandelane 165mm.

2. Desain radiasi panas sing apik banget, panas bisa ditransfer kanthi cepet menyang kabinet.

3. Kunci Dots ngaktifake pangguna supaya cepet bisa nglumpukake lan nyopot saben kabinet kanthi 30 detik. saben kunci sing cepet bisa bobote 200kg, nalika diangkat, kabeh layar tetep rata.

4. Lampu indikator ing sisih mburi kabinet mbantu pangguna mriksa negara sing digunakake kanthi gampang.

5. Konektor siginal lan listrik anti banyu, resistensi oksidasi.

6. Opsional Nginstal mode, angkat, dipasang ing tembok, struktur standar lsp.

Keuntungan saben:
1. Customized & OEM.
2. Rungokake sampeyan, pikirake luwih akeh kanggo sampeyan.
3. Pangopènan suwene kanthi rega sing cukup.
4. Mbusak biaya wiwitane ngirit wektu lan dhuwit.
5. Nyedhiyakake produk sing inovatif lan nyenengake.
6. Kualitas produk sing apik, layanan cepet lan profesi.
7. Menehi layanan kanggo nyithak logo utawa merek ing lemari kita kanthi gratis.
8. Takon insinyur kanggo nggawe gambar CAD menyang klien.
9. Nyedhiyakake sawetara suku cadang kanthi gratis kaya modul Led, pasokan listrik lan aksesoris.
10. Tampilan Led kalebu AC kanggo pendinginan piranti liyane

 

Spesifikasi Layar LED Fix Ruangan
Barang Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH
Pixe Pictch 2.5mm 3mm 4mm 5mm 6mm
Enkapsulasi led SMD1415 SMD1921 SMD1921 SMD2727 SMD2727
Mode Scan 1/16 Scan 1/16 Scan 1/8 Scan 1/8 Scan 1/8 Scan
Pixe Per Sq.m 160.000 Piksel 111,111 Piksel 62.500 Piksel 40.000 piksel 27.777 Piksel
Ukuran Modul (W * H) 160 * 160mm 192 * 192mm 256 * 128mm 320 * 160mm 192 * 192mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 960 * 960mm 960 * 960mm 1024 * 768mm 960 * 960mm 960 * 960mm
Bobot Kabinet 45KG / Bagéyan 45KG / Bagéyan 45KG / Bagéyan 55KG / Bagéan 40KG / Bagéyan
Konsumsi Daya Maks 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡ 900Watt / ㎡
Padhang (Nits / ㎡) 5500Nit 5500Nit 5500Nit 5500Nit 6000Nit
Cara pangopènan Mburi / Ngarep Bisa Diladeni
Bahan Kabinet Pilihan Baja / Aluminun
Tingkat Refresh 1920hz-3840hz
Suhu warna 6500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16 bit
Konsumsi Daya Rata-rata 500Watt / ㎡
Perlindhungan IP IP65 Ngarep / Mburi
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz)

outdoor-advertising-led-screen (1) outdoor-advertising-led-screen (2) outdoor-advertising-led-screen (3) outdoor-advertising-led-screen (4) outdoor-advertising-led-screen (5) outdoor-advertising-led-screen (6) outdoor-advertising-led-screen (7)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita