. China P6 Outdoor Advertising Layar LED Kanggo Produsen lan supplier Shopping Mall |MASING-MASING
  • head_banner_01

P6 Outdoor Advertising Layar LED Kanggo Shopping Mall

P6 Outdoor Advertising Layar LED Kanggo Shopping Mall

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P6
  • Bahan:Besi/Baja
  • Aplikasi:Iklan Multimedia
  • Fitur:
  • ukuran:960mm x 960mm

P6 Outdoor SMD Instalasi Tetap Layar LED Pixel pitch6mmKepadatan piksel(titik/㎡)27778LED enkapsulasiSMD3535Resolusi Modul32*32Modul ukuran192*192Ukuran kabinet(mm)768*768Kecerahan>7500nitsR


Detail Produk

Tag produk

P6 Outdoor Advertising Layar LED Kanggo Shopping Mall

1. Desain modis, bobot kabinet unit 45kg, ketebalan 165mm.

2. Desain radiating panas banget, panas bisa cepet ditransfer menyang kabinet.

3. Kunci Dots mbisakake pangguna kanggo cepet ngumpul lan mbongkar saben kabinèt karo 30 detik.saben kunci cepet bisa nindakake bobot 200kg, nalika ngangkat, iku ndadekake kabeh layar tetep warata.

4. Lampu indikator ing sisih mburi kabinet mbantu pangguna mriksa kahanan kerja kanthi gampang.

5. Waterproof siginal lan konektor daya, resistance oksidasi.

6. Mode Instal opsional, hoisting, wall mount, struktur standar dll.

Saben kauntungan:
1. jero selaras & OEM.
2. Rungokake sampeyan, luwih mikir kanggo sampeyan.
3. Pangopènan dawa urip kanthi rega sing cukup.
4. Mbusak biaya wiwitane ngirit wektu lan dhuwit.
5. Nyedhiyani produk sing inovatif lan marem.
6. Kualitas produk sing apik, layanan cepet lan profesional.
7. Nawakake layanan kanggo nyithak logo utawa merek ing lemari kita kanthi gratis.
8. Takon engineer kita kanggo nggawe CAD drawing kanggo klien kita.
9. Nyedhiyani sawetara spare parts for free kaya modul Led, sumber daya lan aksesoris.
10. tampilan Led kita kalebu Air conditioner kanggo cooling piranti beda

 

Spesifikasi Layar LED Tetap Luar Ruangan
Item Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH Seri DOOH
Pixe Pictch 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm
Led enkapsulasi SMD1415 SMD1921 SMD1921 SMD2727 SMD2727
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/16 Pindai 1/8 Scan 1/8 Scan 1/8 Scan
Pixe saben Sq.m 160.000 piksel 111,111 piksel 62.500 piksel 40.000 piksel 27,777 piksel
Ukuran Modul (W * H) 160*160mm 192 * 192 mm 256 * 128 mm 320 * 160 mm 192 * 192 mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 960 * 960 mm 960 * 960 mm 1024 * 768 mm 960 * 960 mm 960 * 960 mm
Bobot Kabinet 45KG / Potongan 45KG / Potongan 45KG / Potongan 55KG / Potongan 40KG / Potongan
Konsumsi Daya Maks 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡ 900 Watt/㎡
Padhang (Nits/㎡) 5500 nego 5500 nego 5500 nego 5500 nego 6000 nego
Cara pangopènan Mburi / Ngarep Serviceable
Bahan Kabinet Kab Pilihan Baja/Aluminun
Refresh Rate 1920hz-3840hz
Suhu warna 6500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16 bit
Konsumsi Daya Rata-rata 500 Watt/㎡
Pangreksan IP IP65 Ngarep/Mburi
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Tegangan Kerja 100-240V (50-60Hz)

layar led iklan outdoor (1) layar dipimpin iklan outdoor (2) layar dipimpin iklan outdoor (3) layar dipimpin iklan outdoor (4) layar led iklan outdoor (5) layar dipimpin iklan outdoor (6) layar led iklan outdoor (7)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita