• head_banner_01

Tembok Video LED Rental Luar P3.91

Tembok Video LED Rental Luar P3.91

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk:P3.91
  • Bahan:Aluminium mati-casting
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:Entheng
  • Ukuran:500mmx1000mm

P3.91 Produksi Sewa Ruangan Acara LED Ruangan Video P3.91 Layar LED Produksi Sewa Panggung Luar Ruangan


Detail Produk

Tag Produk

Tembok Video LED Rental Luar P3.91

Solusi njero ruangan & ruangan sing bisa ditindakake
-Pemanfaatan sing luwih dhuwur
-Dhukung Aplikasi Liyane
-Luwih apik ROI (laba investasi)

Entheng
-Bobot panel mung 13Kg
-Luwih saka 20% Ringan tinimbang produk biasa

Cepet
-Satu instalasi wong
-Kothak daya layanan kanthi cepet

Keuntungan Saben:

1. Instalasi luwih Cepet & Luwih gampang: Nggantung utawa numpuk kanthi fitur sing entheng lan lancip nggawe instalasi luwih cepet lan gampang.

2. Sudut Ndeleng Sing Jembar: Kalorone 160 ° saka horisontal & vertikal kanggo ndeleng amba.

Yen dideleng saka limang arah, isih ana gambar sing alami lan bening ing tampilan LED

3.Ultra Fast Response: Kacepetan nanggepi ngluwihi watesan respons saka mripat wuda, nalika muter gambar dinamis kanthi kacepetan dhuwur ing Layar LED, bakal luwih akeh kaluwihan, ora bakal ana momotan & corak lan menehi gambar dinamis kanthi sampurna.

4. Kualitas Paling Dijamin: Produk wis liwati akeh sertifikasi kalebu sertifikasi CE, FCC, RoSH lan SGS lan liya-liyane. Lokakarya pungkasan 300 + meter persegi, produk tuwa 72 + jam, njamin produk bermutu.

We Offer:

1. Program Layanan Khusus

2. Koreksi lan Pemantauan Situs (Layanan Jauh)

3. Ganti lan Ndandani Komponen sing Cacat

Rega tuku ora kalebu dhukungan, layanan utawa pangopènan ing situs, nanging tambahan

jangkoan bisa dirembug.

Barang Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3.91mm 3.91mm 4.81mm
Enkapsulasi led SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Scan 1/16 Scan 1/16 Scan 1/13 Scan
Pixe Per Sq.m 65536 Piksel 65.536 Piksel 43,264 Piksel
Padhang (Nits / ㎡) 1100 Nits 4500 Nits 4500 Nits
Perlindhungan IP IP43 IP65 IP65
Cara Pangopènan Bisa Mbukak mburi
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Tingkat Refresh 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Sudut sudhut mlengkung ± 15 Derajat

p3.91-500x100-led-display

 

P4.81-outdoor-led-display (4)

500x1000-indoor-led-display (1)

500x1000-indoor-led-display (1)

 

 

 

Keuntungan Saben:

1. Instalasi luwih Cepet & Luwih gampang: Nggantung utawa numpuk kanthi fitur sing entheng lan lancip nggawe instalasi luwih cepet lan gampang.

 

2. Sudut Ndeleng sudhut: Kalorone 160° saka horisontal & vertikal kanggo ndeleng amba.

Yen dideleng saka limang arah, isih ana gambar sing alami lan bening ing tampilan LED

 

3.Ultra Fast Response: Kacepetan nanggepi ngluwihi watesan respons saka mripat wuda, nalika muter gambar dinamis kanthi kacepetan dhuwur ing Layar LED, bakal luwih akeh kaluwihan, ora bakal ana momotan & corak lan menehi gambar dinamis kanthi sampurna.

 

4.     Kualitas Paling Dijamin: Produk wis liwati akeh sertifikasi kalebu sertifikasi CE, FCC, RoSH lan SGS lan liya-liyane. Lokakarya sing umure 300 + meter persegi, penuaan produk 72 + jam, njamin produk bermutu.

We Offer:

1. Program Layanan Khusus

2. Koreksi lan Pemantauan Situs (Layanan Jauh)

3. Ganti lan Ndandani Komponen sing Cacat

Rega tuku ora kalebu dhukungan, layanan utawa pangopènan ing situs, nanging tambahan

jangkoan bisa dirembug.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita