. China P3.91 Outdoor Rental LED Video wall produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P3.91 Outdoor Rental LED Video wall

P3.91 Outdoor Rental LED Video wall

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P3.91
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:500mmx1000mm

P3.91 Produksi Rental Acara Outdoor LED Video Wall P3.91 Layar LED Produksi Rental Panggung Outdoor


Detail Produk

Tag produk

P3.91 Outdoor Rental LED Video wall

Solusi njero ruangan & ruangan sing sregep
- Panggunaan sing luwih dhuwur
- Dhukungan Aplikasi liyane
- ROI sing luwih apik (return on investment)

entheng
- Bobot panel mung 13Kg
- Luwih saka 20% luwih entheng tinimbang produk biasa

Cepet
- Instalasi siji wong
-Cepet layanan kothak daya

Keuntungan saben:

1.Pasang luwih cepet & luwih gampang: Nggantung utawa numpuk kanthi fitur sing entheng lan tipis ndadekake instalasi luwih cepet lan luwih gampang.

2. Wide Viewing Angle: Loro-lorone 160 ° saka horisontal & vertikal kanggo amba ndeleng.

Ningali saka limang arah, bakal dadi gambar sing alami lan jelas ing tampilan LED

3. Response Ultra Cepet: Kacepetan nanggepi ngluwihi watesan nanggepi mata telanjang, nalika muter gambar dinamis kacepetan dhuwur ing Layar LED, bakal duwe kaluwihan liyane, ora bakal ana ghosting & twisting lan bakal nyedhiyakake gambar dinamis kanthi sampurna.

4.Kualitas Paling Dijamin:Produk kita wis lulus akeh sertifikasi kalebu sertifikasi CE, FCC, RoSH lan SGS lan akeh liyane. Bengkel tuwa 300 + meter persegi, produk tuwa 72 + jam, njamin produk berkualitas tinggi.

We Nawakake:

1. Program Layanan Kustomisasi

2. Koreksi lan Pemantauan Offsite (Remote Service)

3.Ganti lan ndandani Komponen sing rusak

Rega tuku ora kalebu dhukungan, layanan utawa pangopènan ing situs, nanging tambahan

jangkoan bisa rembugan.

Item Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3,91 mm 3,91 mm 4,81 mm
Led enkapsulasi SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/16 Pindai 1/13 Pindai
Pixe saben Sq.m 65536 piksel 65,536 piksel 43,264 piksel
Padhang (Nits/㎡) 1100 Nit 4500 nego 4500 nego
Pangreksan IP IP43 IP65 IP65
Metode Maintenance Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Refresh Rate 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 800 Watt/㎡
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Sudut Mlengkung ± 15 Derajat

p3.91-500x100-led-tampilan

 

P4.81-layar-dipimpin njaba (4)

500x1000-lampu-lampu ing jero ruangan (1)

500x1000-lampu-lampu ing jero ruangan (1)

 

 

 

Keuntungan saben:

1.Pasang luwih cepet & luwih gampang: Nggantung utawa numpuk kanthi fitur sing entheng lan tipis ndadekake instalasi luwih cepet lan luwih gampang.

 

2. Sudut Pandang Wide: Loro-lorone 160°saka horisontal & vertikal kanggo amba ndeleng.

Ningali saka limang arah, bakal dadi gambar sing alami lan jelas ing tampilan LED

 

3. Response Ultra Cepet: Kacepetan nanggepi ngluwihi watesan nanggepi mata telanjang, nalika muter gambar dinamis kacepetan dhuwur ing Layar LED, bakal duwe kaluwihan liyane, ora bakal ana ghosting & twisting lan bakal nyedhiyakake gambar dinamis kanthi sampurna.

 

4.    Kualitas Dijamin Paling Apik:Produk kita wis lulus akeh sertifikasi kalebu sertifikasi CE, FCC, RoSH lan SGS lan akeh liyane. Bengkel tuwa 300+meter persegi, produk tuwa 72+ jam, njamin produk berkualitas tinggi.

We Nawakake:

1. Program Layanan Kustomisasi

2. Koreksi lan Pemantauan Offsite (Remote Service)

3.Ganti lan ndandani Komponen sing rusak

Rega tuku ora kalebu dhukungan, layanan utawa pangopènan ing situs, nanging tambahan

jangkoan bisa rembugan.

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita