. China P5.95 Indoor Rental LED Video Wall Kanggo Stage Backdrop produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P5.95 Indoor Rental LED Video Wall Kanggo Stage Backdrop

P5.95 Indoor Rental LED Video Wall Kanggo Stage Backdrop

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

P5.95 Rental Indoor LED Video Wall Kanggo Efek Visual Latar Belakang Panggung

P5.95 Indoor Stage Rental Produksi Video Layar LED

pemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinled

ASolusi pplication

Ing jarak ndeleng saka P5.95 Indoor panggung rental LED video wall punika 6 meter ndhuwur, acara panggung, konser lan banquet panggung panggung biasane 6 meter ndhuwur adoh saka pamirsa, P5.95 Indoor panggung produksi video layar dipimpin pilihan apik kanggo ndeleng luwih. nggunakake kadohan.

pemasok layar led, panel LED, papan tampilan LED, videowall dipimpin, rental led, pantallas led, tampilan iklan-Eachinled

Ing njero ruangan Rental LED Video Wall Pitch piksel: 5,95 mm Konfigurasi piksel: 3-in-1 SMD Brightness: 3000 nit Refresh rate:Warna 2000 Hz: 282 Triliun Ukuran Kabinet: 500×1000

Slim lan cahya

Iku mung bobot 10KG, kekandelan kurang saka 60mm

Macem-macem fungsi kanggo desain panggung

± 15 ° imbuhan amba busur kasedhiya kanggo konfigurasi ukuran layar fleksibel;

Ukuran layar LED fleksibel lan bebas diatur karo lemari sing padha

Kabinet sambungan cepet diagram

Ukuran modul 500 × 250 menengah, daya, modul input sinyal

 

Layar LED, panel LED, papan tampilan LED, videowall, tampilan digital, pantallas dipimpin, layar njaba-Eachinled


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita