• head_banner_01

P5.95 Rental Video LED Indoor Kanggo Latar mburi Stage

P5.95 Rental Video LED Indoor Kanggo Latar mburi Stage

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

P5.95 Dinding Video LED Rental Indoor Kanggo Efek Visual Latar mburi Panggung

P5.95 Layar LED Produksi Video Rental Panggung Indoor

led screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinled

ASolusi pplikasi

Jarak tampilan tembok video LED panggung P5.95 ing njero ruangan yaiku 6 meter ing ndhuwur, acara panggung, konser lan panggung aula pesta biasane 6 meter luwih adoh saka para pamirsa, layar pamimpin produksi video P5.95 Panggung njero ruangan minangka pilihan sing apik kanggo ditonton luwih lanjut panggunaan jarak.

led screen suppliers,LED panels,LED display board,led videowall,led rentals,pantallas led,advertisement display-Eachinled

Tembok Video LED Rental Indoor Jarak piksel: 5,95 mm Konfigurasi piksel: 3-in-1 SMD Brightness: 3000 nit Refresh rate: 2000 Hz Warna: 282 Triliun ukuran Kabinet: 500 × 1000

Langsing lan Cahya

Mung bobote 10KG, kandelane kurang saka 60mm

Maneka fungsi kanggo desain panggung

Pangaturan amba busur ± 15 ° kasedhiya kanggo konfigurasi ukuran layar sing fleksibel;

Ukuran layar LED fleksibel lan diatur kanthi bebas karo lemari sing padha

Diagram sambungan kabinet kanthi cepet

Ukuran modul 500 × 250 menengah, daya, modul input sinyal

 

LED screen,LED panels,LED display board,videowall,digital display,pantallas led,outdoor screens-Eachinled


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita