. China P2.97 Indoor Event Rental LED Tampilan Layar produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P2.97 Indoor Event Rental Layar Tampilan LED

P2.97 Indoor Event Rental Layar Tampilan LED

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P2.97
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:500mmx500mm

P2.97 Forwin Series Indoor Event Rental LED Screen Pambuka lan Fitur: Beda karo desaine, P2.97 Peralatan audio visual acara njero ruangan tembok video LED


Detail Produk

Tag produk

P3.91 Forwin Series Indoor Event Rental Layar LED

Pengenalan Produk

1) Kanggo mesthekake kajelasan grafis lan teks, gunakake tingkat padha lampu LED abang, ijo lan biru karo padhange padha (± 10%) lan dawa gelombang (± 2.5nm) dipilih.

2) lim kita aplikasi kanggo encapsulate lumahing modul diimpor saka Korea Kidul.Iku nyuda efek saka werna latar mburi.Minangka asil panyerepan lengkap saka lampu refraksi LED, tampilan ngilangi urmbra lan ghosting sajrone siaran.

3) Kita aplikasi teknologi canggih saka penutupan plastik, saben modul saka dhuwur horisontal kurang saka 0.1mm.Therefore, kita tampilan duwe werna uniformities apik, homogenitas, kang unik ing lapangan tampilan LED.

4) Desain modul ndadekake trep kanggo ngumpul lan uga mesthekake yen lemari apik-looking.

5) Kangelan Maitenance slolved lan bener nyadari telung dimensi lan titik-kanggo-titik maiterance.

6) Rega kompetitif ing antarane produk sing padha ing pasar lan kualitas dijamin.

Kauntungan liyane:
1 Die-casting awak aluminium, bobot entheng kanggo transportasi gampang lan instalasi akurasi dhuwur.
2 Sampurna cocog karo pengontrol sing ana lan tanpa masalah layar goyang / sumunar cepet / mozaik.
3 Ndhukung instalasi gantung / pemasangan lemah, kanggo panggung / acara TV / studio, lan aplikasi acara liyane.
4 Alat gratis perakitan lan disassembly.

5 materi Panel punika: aluminium die-casting, toleransi bisa kontrol ing 0.2mm

6 Mung 7,5 KG, entheng banget

Layar LED sewa HD njero ruangan
Pasar kelas dhuwur
Splicing mulus lan tanpa kipas
Jarak pandang sing cedhak lan sudut pandang sing amba
Gampang lan cepet assembling lan disassembling
Eachinled P2.9mm Indoor HD Rental LED Screen Video Wall lagi ngrakit karo desain anyar lan jinis 2.97mm piksel pitch panel layar LED entheng njero ruangan, lan saiki dadi liyane lan liyane populer ing pasar rental dhuwur-mburi.

Ing njero ruangan P2.97mm rental tampilan tembok video LED nggunakake 2 sidelocks sing bisa nambah tliti, nyenyet lan rapi splicing, iku uga jenis akses ngarep lengkap LED kabinèt kang tegese modul mimpin, sumber daya lan kertu panampa bisa gampang dijupuk metu saka ngarep P2.97 rental tampilan tembok video LED.

Tampilan LED rental HD njero ruangan P2.9mm bisa dadi solusi visualisasi definisi dhuwur njero ruangan sing luwih cocog kanggo acara ing njero ruangan.\
Aplikasi:

Panggung njero ruangan, studio TV, konser, taman hiburan, Pertunjukan Panggung, Acara Langsung, klub, presentasi, konser, festival, , aula, jendela toko utawa pameran, konferensi, latar mburi panggung Freestanding lan papan liyane kanggo tujuan pariwara lan hiburan.

 

Rincian Teknis:

Spesifikasi Layar LED Rental Dalam Ruangan FORWIN Series
Item Seri FORWIN Seri FORWIN
Pixe Pictch 2,976m 3,91 mm
Led enkapsulasi SMD1515 SMD2121
Mode Pindai 1/21 Pindai 1/16 Pindai
Pixe saben Sq.m 112.896 piksel 65,536 piksel
Cara pangopènan Ngarep / Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250 * 250 mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500 * 500 * 75 mm
Refresh Rate 3840hz-4880hz
Suhu warna 9500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16 bit
Bobot Kabinet 7.8KG / Piece
Padhang (Nits/㎡) 1100nit
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 800 Watt/㎡
Pangreksan IP IP43
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Tegangan Kerja 100-240Volt (50-60hz) UL, Sertifikat CE

Detail Produk:

p3.91-ning njero ruangan-dipimpin-tampilan

njero ruangan-rental-mimpin-tampilan

mlengkung-mimpin-tampilan

 

Proyek

p3-layar-dipimpin-jero ruangan

 

 

Kekuwatan perusahaan kita.

Minangka perusahaan teknologi dhuwur sing digabungake karo riset ilmiah, desain, produksi, pangopènan, penjualan lan integrasi sistem, Shenzhen Eachinled Optoelektronik Co.Ltd khusus ing layar tampilan LED.Kita duwe tim R&D teknis berkualitas tinggi sing melu R&D produk berteknologi tinggi sajrone pirang-pirang taun kanthi kekuatan teknis sing padhet.Kita uga duwe akeh insinyur berpengalaman sing sugih lan insinyur pangembangan lan desain produk profesional.Kanthi peralatan produksi lan instrumen uji coba lan tim pemasaran lan kooperator saluran sing apik banget, kita ngatur ekspansi pasar lan layanan sawise-sales kanthi cara sakabèhé.

FAQ

1) Latihan sawise pesenan

Sawise pesenan diselehake, latihan prosesi bakal ditawakake, kalebu nggunakake piranti lunak, ngoperasikake safety, njaga peralatan

2) Instalasi lan debugging

Kita bisa ngirim profesional kanggo nindakake instalasi lan debugging ing situs kanthi ketat karo syarat skema lan manual asli.

3) Garansi

Garansi: garansi 3 taun, pangopènan seumur hidup

Dilengkapi karo suku cadang gratis.2 taun pisanan sawise pangiriman, kita bakal tanggung jawab kanggo free pangopènan yen ana masalah disebabake kualitas dhewe.Nalika sampeyan kudu njupuk biaya barang kanggo kita.Sawise 2 taun, layanan isih kasedhiya, nanging bakal ngisi biaya tenaga kerja, materi lan barang sing ngasilake.

4) Pangopènan

Prinsip pangopènan: nanggepi wektu, ngrampungake masalah kanthi cepet lan mesthekake panggunaan.

Periode pangopènan: Ing wektu pangopènan awak tampilan sing dipimpin, gratis saka kabeh biaya pangopènan

Sawise periode pangopènan, mung ngisi biaya bahan lan biaya tenaga kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita