• head_banner_01

Layar Tampilan LED Rental Event P2.97

Layar Tampilan LED Rental Event P2.97

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P2.97
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Produksi Acara
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 500mmx500mm

P2.97 Forwin Series Rental Event Rental LED Rental Event: Bakal dibedakake karo desain, P2.97 Acara audio visual njero ruangan tembok video LED


Detail Produk

Tag Produk

Layar LED Rental Event P3.91 Forwin Series Indoor 

Pambuka Produk

1) Kanggo nggawe kejelasan grafis lan teks, gunakake lampu LED abang, ijo lan biru sing padha kanthi padhang sing padha (± 10%) lan dawa gelombang (± 2.5nm) sing dipilih.

2) Lem sing ditrapake kanggo enkapsulasi permukaan modul sing diimpor saka Korea Sourth. Nyuda efek warna latar mburi. Minangka asil panyerepan saka kabeh cahya retraction LED, tampilan ngilangi urmbra lan memedi sak siaran.

3) Kita nggunakake teknologi canggih ing plastik, saben modul ukurane horisontal kurang saka 0,1mm. Mula, tampilan kita duwe warna sing padha, homogenitas, sing unik ing kolom tampilan LED.

4) Desain modul dadi gampang diklumpukake lan uga priksa manawa lemari katon apik.

5) Kesulitan gaya rambut bakal rampung lan nyadari nyata maiteransi telung dimensi lan dot-to-dot.

6) Rega kasebut kompetitif ing antarane produk sing padha ing pasar lan kualitas kasebut dijamin.

Kaluwihan Liyane:
1 Awak aluminium casting, bobot entheng kanggo transportasi sing gampang lan instalasi akurasi sing dhuwur.
2 Sampurna kompatibel karo kontroler sing ana lan tanpa layar goyang / masalah flashing cepet / mozaik.
3 Ndhukung instalasi gantung / pemasangan ground, kanggo panggung / acara TV / studio, lan aplikasi acara liyane.
4 Déwan gratis lan pambukaan alat.

Bahan panel 5 yaiku: aluminium casting, toleransi bisa dikontrol sajrone 0.2mm

6 Mung 7,5 KG, entheng banget

Layar LED HD njero ruangan
Pasar kelas dhuwur
Sambutan sing apik lan tanpa kipas
Tutup jarak ndeleng lan amba ndeleng sudhut
Assembling gampang lan cepet lan disassembling
Wall Video Layar LED Rental P2.9mm ing Indoor nglumpukake desain anyar lan jinis panel layar LED ringan 2.97mm piksel ing njero ruangan, lan saiki saya populer ing pasar sewa mewah.

Tampilan dinding video LED P2.97mm ing njero ruangan nggunakake 2 sidelock sing bisa nambah presisi, splicing sing ketat lan lancar, uga kalebu kabinet LED akses ngarep sing ateges modul sing dipimpin, pasokan listrik lan kertu panampa bisa gampang digawa metu saka ngarep tampilan tembok video LED P2.97 sing disewa.

Tampilan LED HD njero ruangan P2.9mm bisa dadi solusi visualisasi definisi tinggi ing njero ruangan sing luwih cocog kanggo acara njero ruangan. \
Aplikasi:

Panggung njero ruangan, studio TV, konser, taman hiburan, Performa Panggung, Acara Langsung, klub, presentasi, konser, festival,, aula, windows utawa pameran toko, konferensi, latar panggung Freestanding lan papan liyane kanggo tujuan pariwara lan hiburan.

 

Rincian Teknis:

Spesifikasi Layar LED Rental Indoor FORWIN Series
Barang FORWIN Series FORWIN Series
Pixe Pictch 2,976m 3.91mm
Enkapsulasi led SMD1515 SMD2121
Mode Scan 1/21 Scan 1/16 Scan
Pixe Per Sq.m 112.896 Piksel 65.536 Piksel
Cara pangopènan Ngarep / Mburi Bisa Diladeni
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250 * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500 * 500 * 75mm
Tingkat Refresh 3840hz-4880hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16 bit
Bobot Kabinet 7.8KG / Bagéan
Padhang (Nits / ㎡) 1100nit
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Perlindhungan IP IP43
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz) Sertifikat UL, CE

Detail Produk:

p3.91-indoor-led-display

indoor-rental-led-display

curved-led-display

 

Proyek

p3-indoor-led-display-screen

 

 

Kekuwatan perusahaan kita.

Minangka perusahaan teknologi tinggi sing terintegrasi karo panelitian ilmiah, desain, produksi, perawatan, penjualan lan integrasi sistem, Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.Ltd khusus ing layar tampilan LED. Kita duwe tim R&D teknis berkualitas tinggi sing melu R&D produk teknologi tinggi sajrone pirang-pirang taun kanthi kekuatan teknis sing kuat. Kita uga duwe akeh insinyur sing berpengalaman lan insinyur pangembangan produk profesional lan desainer. Kanthi peralatan produksi canggih lan instrumen tes lan tim pemasaran lan koperasi saluran sing apik banget, kita ngatur ekspansi pasar lan layanan purna jual kanthi cara umum.

FAQ

1) Latihan sawise pesen

Sawise pesenan dileksanakake, bakal ditawakake pelatihan prosesi, kalebu panggunaan piranti lunak, ngoperasikake keamanan, njaga peralatan

2) Instalasi lan debugging

Weco bakal ngirim profesional kanggo nindakake ing instalasi situs lan debugging kanthi ketat miturut syarat-syarat skema lan manual asli.

3) Jaminan

Garansi: garansi 3 taun, pangopènan seumur hidup

Lengkapi karo suku cadang gratis. 2 taun pisanan sawise dikirim, kita bakal tanggung jawab kanggo perawatan gratis yen ana masalah sing disebabake amarga kualitase dhewe. Nalika sampeyan kudu nggawa biaya angkut menyang kita. Sawise 2 taun, layanan isih kasedhiya, nanging bakal dikenani biaya kanggo tenaga kerja, materi lan biaya angkutan.

4) Pangopènan

Prinsip pangopènan: nanggepi wektu, ngrampungake masalah kanthi cepet lan njamin panggunaan kasebut.

Periode pangopènan: Ing wektu pangopènan awak tampilan sing dipimpin, gratis saka kabeh biaya pangopènan

Sawise periode pangopènan, mung ngisi biaya material lan biaya tenaga kerja.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita