. China Waterpoof Outdoor LED Curtain Mesh produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

Waterpoof Outdoor LED Tirai Mesh

Waterpoof Outdoor LED Tirai Mesh

Katrangan singkat:

Outdoor P16 P20 Full Color Led Mesh Video Screen Display Transparent Led Curtain Display

Ukuran Panel: 500*1000mm

Panggunaan njaba

IP68


Detail Produk

Tag produk

Waterpoof Outdoor LED Tirai Mesh Fitur:1.Ultra-tipis & Ultra-cahya 2.Die casted kabinèt AL, tliti dhuwur karo splicing rapi 3.Ukuran kabinèt standar: 500x500mm, trep kanggo pitungan area 4.Highly efektif & cepet kanggo transportasi lan perakitan layar 5.SMD cahya ireng, amba ndeleng luwih amba, dhuwur-kontras (5000: 1), gambar alus 6. Gesper khusus sambungan struktural antarane lemantun, ora perlu alat liyane 7. Kabinet sing umum digunakake kanggo modul standar, shorten siklus produksiKeuntungan teknis:Kajaba kanggo muter gambar HD, Saben-inled transparent, padhang apik & tansah - thinner seri Legenda sampurna kanggo instalasi area gedhe lan hiasan cahya.1. Transparansi: wangun Strip lan desain kothong njamin ventilasi lan katerangan 2. Slim & lancip: 30% -60% korek saka siji tradisional, nyuda mbukak struktur lan biaya instalasi 3. Kapasitas windload: 35% -70% tingkat transparan beda-beda gumantung karo pitches piksel, èfèktif nyuda angin-seret 4. Boros panas gedhe: materi aluminium & desain boros panas unik, sumber daya dipisahake saka bar cahya 5. Instalasi: Sampeyan mung perlu 10 detik kanggo nginstal utawa mbusak kabinèt tanpa alat;desain bodho-proofing, instalasi gampang 6. Stabilitas: desain misahake saka bar cahya lan sumber daya;komponen properti dhuwur nyuda output;Techniques consummate njamin stabilitas 7. Maintenance: loro ngarep & mburi layanan, karo mung sawetara ngawut-awut kanggo mbusak bar cahya 8. Paket paket individu komponen, rak mburi & kabinet 9. Solusi sistematis Kombinasi sistem umum & selaras 10. Power supply & sinyal: Individual paket komponen, rak mburi, kabinet 11. Hemat energi: Teknologi ijo sing unggul 12. Desain tambahan: Bracket slot ing mburi, njaga struktur sing rapi

Spesifikasi Layar Mesh LED Transparan sing dhuwur ing njaba ruangan
Item Seri OM Seri OM Seri OM
Pixe Pictch 8.33mm-16.67mm 16.67mm-16.67mm 16.67mm-33.33mm
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/8 Scan 1/6 Scan
Pixe saben Sq.m 7.200 piksel 3.600 piksel 1.800 piksel
Transparansi 43% 70% 70%
Led enkapsulasi SMD3535 DIP345 DIP345
Ukuran Modul (W * H) 9,5 * 1000 * 11 mm 9,5 * 1000 * 18 mm 9,5 * 1000 * 18 mm
Bobot Kabinet 7,8kg 8,3kg 5.5KG
Metode Maintenance Ngarep / Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab alumunium
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500 * 1000 * 60 mm
Refresh Rate 1920hz-3840hz
Suhu Warna 6000K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14 bit
Padhang (Nits/㎡) 6500-9000nits
Konsumsi Daya Rata-rata 155 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 450 Watt/㎡
Pangreksan IP IP68
Suhu operasi -10°C nganti 40°C
Tegangan Kerja 100-240V (50-60Hz)

njaba-dipimpin-tirai-mesh (10) njaba-led-tirai-mesh (11) njaba-led-tirai-mesh (5) njaba-led-tirai-mesh (6) njaba-led-tirai-mesh (7) njaba-led-tirai-mesh (8) njaba-led-tirai-mesh (9) Gorden njaba sing dipimpin


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita