• head_banner_01

Curtain Mesh LED Luar ruangan Waterpoof

Curtain Mesh LED Luar ruangan Waterpoof

Katrangan singkat:

Layar P16 P20 Layar Full Video Led Mesh Warna Tampilan Tirai Led Transparan

Ukuran Panel: 500 * 1000mm

Panggunaan ruangan

IP68


Detail Produk

Tag Produk

Curtain Mesh LED Luar ruangan Waterpoof

Fitur:
1. Langsung tipis & ultra-cahya
2. Die nggawe kabinet AL, presisi dhuwur kanthi splicing mulus
3. Ukuran kabinet standar: 500x500mm, trep kanggo pitungan area
4. Kacepetan efektif & cepet kanggo transportasi lan layar
5. Lampu irengSMD, sudut pandang sing luwih jembar, kontras dhuwur (5000: 1), gambar alus
6. Gesper khusus sambungan struktural ing antarane lemari, ora butuh alat liyane
7. Kabinet umume digunakake kanggo modul standar, nyepetake siklus produksi

Keuntungan teknis:
Kajaba kanggo muter gambar HD, seri Legenda sing transparan, surem & terus –thinner cocog kanggo instalasi area lan dekorasi cahya.
1. Transparansi: Bentuk Strip lan desain berongga njamin ventilasi lan katerangan
2. Langsing lancip: 30% -60% luwih entheng tinimbang tradisional, nyuda beban struktur lan biaya instalasi
3. Kapasitas muat angin: 35% -70% tingkat transparan beda-beda kanthi nada piksel, kanthi efektif nyuda angin-seret
4. Disipasi panas gedhe: bahan aluminium & desain disipasi panas sing unik, pasokan listrik sing dipisahake saka bar ringan
5. Instalasi: Sampeyan mung butuh 10 detik kanggo nginstal utawa mbusak kabinet tanpa alat; desain goblok, gampang dipasang
6. Stabilitas: desain pamisah bar cahya lan pasokan listrik; komponen properti sing dhuwur nyuda output; teknik komplit njamin stabilitas
7. Pangopènan: layanan ngarep lan mburi, mung sawetara ngawut-awut kanggo nyopot batang cahya
8. Paket paket komponen individu, rak mburi & kabinet
9. Solusi sistematis Kombinasi sistem umum & khusus
10. Pasokan listrik & sinyal: Paket komponen individu, rak mburi, kabinet
11. Hemat energi: Teknologi ijo utama
12. Desain tambahan: Slot braket ing sisih mburi, njaga struktur kanthi rapi

 

Spesifikasi Layar Mesh LED Transparan Luar Padhang
Barang OM Series OM Series OM Series
Pixe Pictch 8.33mm-16.67mm 16.67mm-16.67mm 16.67mm-33.33mm
Mode Scan 1/16 Scan 1/8 Scan 1/6 Scan
Pixe Per Sq.m 7.200 piksel 3.600 Piksel 1.800 piksel
Transparansi 43% 70% 70%
Enkapsulasi led SMD3535 DIP345 DIP345
Ukuran Modul (W * H) 9,5 * 1000 * 11mm 9,5 * 1000 * 18mm 9,5 * 1000 * 18mm
Bobot Kabinet 7.8KG 8,3KG 5.5KG
Cara Pangopènan Ngarep / Mburi Bisa Diladeni
Bahan Kabinet Aluminium
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500 * 1000 * 60mm
Tingkat Refresh 1920hz-3840hz
Suhu Warna 6000K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14 bit
Padhang (Nits / ㎡) 6500-9000 unit
Konsumsi Daya Rata-rata 155Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 450Watt / ㎡
Perlindhungan IP IP68
Suhu Operasi -10 ° C nganti 40 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz)

outdoor-led-curtain-mesh (10)

outdoor-led-curtain-mesh (11)

outdoor-led-curtain-mesh (5)

outdoor-led-curtain-mesh (6) outdoor-led-curtain-mesh (7) outdoor-led-curtain-mesh (8) outdoor-led-curtain-mesh (9)

Outdoor-led-curtain


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita