. China P2 Cilik Pitch Pitch Indoor LED Nampilake produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P2 Cilik Pitch Pitch Ing njero ruangan LED

P2 Cilik Pitch Pitch Ing njero ruangan LED

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P2 P3
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Ruang Konferensi
  • Fitur:entheng
  • ukuran:512 * 512 mm

Layar LED Rental Acara HD Indoor P2 Kanggo Konferensi P3 Tampilan Acara LED HD Indoor P1.9 Item Layar LED Rental Acara Dalam RuanganParameter Piksel


Detail Produk

Tag produk

P2 Cilik Pitch Pitch LED Indoor Kanggo Konferensi

 

Panggung njero ruangan, studio TV, konser, taman hiburan, Pertunjukan Panggung, Acara Langsung, Booth Dj kanggo klub wengi, konser, festival, acara perusahaan, jendela toko utawa pameran, konferensi, latar mburi panggung lan papan liyane kanggo tujuan pariwara lan hiburan.

 

1. Tingkat refresh dhuwur bisa tekan 3840HZ.Kanthi IC kualitas paling apik, bisa nuduhake efek visual sing sampurna.

2. Ora perlu mbusak sisih mburi panel kanggo ngganti modul mimpin.

3. Die casting kabinèt aluminium ndadekake kabinèt siji minangka cahya minangka 8KG.

4. Topeng sing dirancang khusus bisa nggawe sudut pandang horisontal nganti 140 derajat.

5. 500mmx500mm lan 500mmx500x1000mm bisa nyampur nggunakake, trep kanggo sampeyan nggunakake ing acara beda.

6. Digabungake karo padhange otomatis nyetel teknologi lan PFC sumber daya, kurang saiki bisa ngirit energi liwat 35%, iku tegese kanggo nyimpen 35% dhuwit.

Kanthi teknologi tampilan LED lan panjaluk pasar tampilan saya tambah akeh, tampilan LED njero ruangan P2mm piksel cilik saiki dadi populer.Saiki tampilan LED P2 tetep njero ruangan minangka tampilan LED pitch piksel paling cilik ing pasar tampilan tetep njero ruangan.P2mm Indoor SMD LED Display dirancang khusus kanggo definisi dhuwur lan panggunaan kontras dhuwur ing ngendi layar kudu nampilake gambar lan video sing luwih cetha kanggo pamirsa, Kanthi fitur Kapadhetan dhuwur saben meter persegi lan spasi baris lan kolom 2.0mm, P2 tampilan LED tetep iku pisanan milih yen standar video HD dibutuhake ing aplikasi njero ruangan.lan digunakake digunakake ing kamar konferensi, kamar ngawasi, kamar kontrol, utawa lokasi ngendi kontras dhuwur, ndeleng close-up dibutuhake.

Ing taun-taun pungkasan, Everyinled P2 layar tampilan led tetep ing njero ruangan teka ing ngarep lan ndominasi pasar tampilan LED gumantung saka kualitas sing luar biasa, Presisi dhuwur, linuwih dhuwur, stabilitas sing dhuwur lan visual sing apik kanggo pengalaman.
kanthi kontrol produksi sing ketat lan bahan LED berkualitas tinggi, tandha LED P2mm kita bisa menehi solusi tampilan HD standar resolusi dhuwur, menehi efek visual sing nyata lan jelas.lan liyane, kualitas dhuwur ireng SMD2020 LED kanggo mesthekake P2mm layar LED tetep njero ruangan duwe imbangan putih gedhe malah ing lingkungan semi-outdoor.Kajaba iku, desain kabinet profesional lan desain daya sing efisien banget kanggo nggawe tandha LED njero ruangan P2 unik, stabil lan sepi banget.Kajaba iku, sistem kontrol tampilan LED global-leading digunakake kanggo nggawe layar LED tetep ing njero ruangan Everyinled P2mm gampang operasi lan fungsi manajemen konten sing kuat.Kajaba iku, macem-macem proyek oversee sing diwasa wis nambah kinerja P2 LED kita lan luwih akeh pelanggan milih kita minangka supplier lan panyedhiya tandha LED njero ruangan P2 sing dawa.Iku pakurmatan kita, lan uga minangka motivasi kanggo kita, kita bakal, minangka tansah, kanggo kabeh pelanggan anyar lan lawas karo kualitas cilik piksel P2 njero ruangan tampilan LED produk lan layanan.
Sugeng rawuh kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan tampilan LED tetep njero ruangan P2

 

P1.8-lampu-lampu ing njero ruangan (1)

Kekuwatan perusahaan kita.

Minangka perusahaan teknologi dhuwur sing digabungake karo riset ilmiah, desain, produksi, pangopènan, penjualan lan integrasi sistem, Shenzhen Eachinled Optoelektronik Co.Ltd khusus ing layar tampilan LED.Kita duwe tim R&D teknis berkualitas tinggi sing melu R&D produk berteknologi tinggi sajrone pirang-pirang taun kanthi kekuatan teknis sing padhet.Kita uga duwe akeh insinyur berpengalaman sing sugih lan insinyur pangembangan lan desain produk profesional.Kanthi peralatan produksi lan instrumen uji coba lan tim pemasaran lan kooperator saluran sing apik banget, kita ngatur ekspansi pasar lan layanan sawise-sales kanthi cara sakabèhé.

FAQ

1) Latihan sawise pesenan

Sawise pesenan diselehake, latihan prosesi bakal ditawakake, kalebu nggunakake piranti lunak, ngoperasikake safety, njaga peralatan

2) Instalasi lan debugging

Kita bisa ngirim profesional kanggo nindakake instalasi lan debugging ing situs kanthi ketat karo syarat skema lan manual asli.

3) Garansi

Garansi: garansi 3 taun, pangopènan seumur hidup

Dilengkapi karo suku cadang gratis.2 taun pisanan sawise pangiriman, kita bakal tanggung jawab kanggo free pangopènan yen ana masalah disebabake kualitas dhewe.Nalika sampeyan kudu njupuk biaya barang kanggo kita.Sawise 2 taun, layanan isih kasedhiya, nanging bakal ngisi biaya tenaga kerja, materi lan barang sing ngasilake.

4) Pangopènan

Prinsip pangopènan: nanggepi wektu, ngrampungake masalah kanthi cepet lan mesthekake panggunaan.

Periode pangopènan: Ing wektu pangopènan awak tampilan sing dipimpin, gratis saka kabeh biaya pangopènan

Sawise periode pangopènan, mung ngisi biaya bahan lan biaya tenaga kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita