• head_banner_01

P2 Pixel Pitch LED njero ruangan ruangan sing P2

P2 Pixel Pitch LED njero ruangan ruangan sing P2

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P2 P3
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Ruangan Konferensi
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 512 * 512mm

Layar LED Rental Acara P2 Indoor HD Kanggo Konferensi P3 Indoor HD LED Tampilan Acara P1.9 Item Layar LED Rental Acara IndoorParameter Pixel


Detail Produk

Tag Produk

Lampu LED njero ruangan P2 Pixel Pitch Cilik Kanggo Konferensi

 

Panggung njero ruangan, studio TV, konser, taman hiburan, Performa Panggung, Acara Langsung, kios Dj kanggo klub malam, konser, festival, acara koman, windows utawa pameran toko, konferensi, latar mburi panggung lan papan liyane kanggo tujuan pariwara lan hiburan.

 

1. Tingkat penyegaran sing dhuwur bisa digayuh 3840HZ. Kanthi IC kualitas paling apik, bisa nuduhake efek visual sing sampurna.

2. Ora prelu nyopot sisih mburi panel kanggo ngganti modul sing dipimpin.

3. Kabinet aluminium casting Die nggawe kabinet siji dadi entheng 8KG.

4. Topeng sing dirancang khusus bisa nggawe sudut pandang horisontal nganti 140 derajat.

5. 500mmx500mm lan 500mmx500x1000mm bisa nyampur panggunaan, trep kanggo digunakake ing macem-macem acara.

6. Gabungan karo teknologi nyetel otomatis sing padhang lan pasokan listrik PFC, arus sing kurang bisa ngirit energi luwih saka 35%, tegese ngirit dhuwit 35%.

Kanthi teknologi tampilan LED lan panjaluk pasar tampilan terus saya maju, tampilan LED njero ruangan piksel P2mm cilik saiki dadi populer banget. Saiki, tampilan LED P2 njero ruangan minangka tampilan LED pitch piksel paling cilik ing pasar tampilan tetep njero ruangan. Tampilan LED SMD Indoor P2mm dirancang khusus kanggo panggunaan definisi tinggi lan kontras tinggi, ing endi layar kudu nampilake gambar lan video sing luwih jelas kanggo para pamirsa, kanthi fitur Kapadhetan dhuwur per meter persegi lan jarak 2.0mm lan kolom kolom, P2 tampilan LED tetep minangka pilihan pertama yen standar video HD dibutuhake ing aplikasi njero ruangan. lan digunakake ing ruangan konferensi, kamar ngawasi, kamar kontrol, utawa lokasi sing kontras banget, kudu dideleng cedhak.

Ing taun-taun pungkasan, saben layar P2 P2 sing dipimpin tetep dipasang ing ngarep lan dominasi pasar tampilan LED gumantung saka kualitas sing luar biasa, presisi Tinggi, reliabilitas dhuwur, stabilitas dhuwur lan visual sing bisa dialami.
kanthi kontrol produksi sing ketat lan bahan LED berkualitas tinggi, tandha LED P2mm bisa nawakake solusi tampilan HD standar kanthi resolusi dhuwur, menehi efek visual sing nyata lan nyata. lan liyane, LED SMD2020 ireng berkualitas tinggi kanggo njamin layar LED tetep P2mm ing njero ruangan duwe imbangan putih sing apik sanajan ing lingkungan semi-ruangan. Kajaba iku, desain kabinet profesional lan desain tenaga sing efisien banget kanggo nggawe tandha LED njero ruangan P2 unik, stabil lan sepi banget. Kajaba iku, sistem kontrol tampilan LED sing misuwur global digunakake kanggo nggawe layar LED tetep P2mm ing njero ruangan supaya gampang dioperasikake lan fungsi manajemen konten sing kuat. Kajaba iku, macem-macem proyek pengawasan diwasa wis ningkatake performa tampilan LED P2 lan luwih akeh milih kita minangka pemasok lan panyedhiya tandha LED njero ruangan P2. Iki minangka pakurmatan, lan uga motivasi kanggo kita, kaya biasane, kanggo kabeh pelanggan anyar lan lawas kanthi produk lan layanan tampilan LED kanthi piksel cilik P2.
sugeng sinau babagan liyane babagan tampilan LED P2 sing tetep ing njero ruangan

 

P1.8-indoor-led-display (1)

Kekuwatan perusahaan kita.

Minangka perusahaan teknologi tinggi sing terintegrasi karo panelitian ilmiah, desain, produksi, perawatan, penjualan lan integrasi sistem, Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.Ltd khusus ing layar tampilan LED. Kita duwe tim R&D teknis berkualitas tinggi sing melu R&D produk teknologi tinggi sajrone pirang-pirang taun kanthi kekuatan teknis sing kuat. Kita uga duwe akeh insinyur sing berpengalaman lan insinyur pangembangan produk profesional lan desainer. Kanthi peralatan produksi canggih lan instrumen tes lan tim pemasaran lan koperasi saluran sing apik banget, kita ngatur ekspansi pasar lan layanan purna jual kanthi cara umum.

FAQ

1) Latihan sawise pesen

Sawise pesenan dileksanakake, bakal ditawakake pelatihan prosesi, kalebu panggunaan piranti lunak, ngoperasikake keamanan, njaga peralatan

2) Instalasi lan debugging

Weco bakal ngirim profesional kanggo nindakake ing instalasi situs lan debugging kanthi ketat miturut syarat-syarat skema lan manual asli.

3) Jaminan

Garansi: garansi 3 taun, pangopènan seumur hidup

Lengkapi karo suku cadang gratis. 2 taun pisanan sawise dikirim, kita bakal tanggung jawab kanggo perawatan gratis yen ana masalah sing disebabake amarga kualitase dhewe. Nalika sampeyan kudu nggawa biaya angkut menyang kita. Sawise 2 taun, layanan isih kasedhiya, nanging bakal dikenani biaya kanggo tenaga kerja, materi lan biaya angkutan.

4) Pangopènan

Prinsip pangopènan: nanggepi wektu, ngrampungake masalah kanthi cepet lan njamin panggunaan kasebut.

Periode pangopènan: Ing wektu pangopènan awak tampilan sing dipimpin, gratis saka kabeh biaya pangopènan

Sawise periode pangopènan, mung ngisi biaya material lan biaya tenaga kerja.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita