• head_banner_01

Layar Tembok LED P0.9 P1.25 Ing Ruangan

Layar Tembok LED P0.9 P1.25 Ing Ruangan

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P0.9
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Ruangan Konferensi
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 600 * 337.5mm

Layar LED Rental Acara P0.9 Indoor HD Kanggo Konferensi P0.9 Tampilan Acara HD Indoor HD P0.9 Item Layar LED Rental Acara IndoorParameter Pixel


Detail Produk

Tag Produk

Layar Tembok LED P0.9 Ing njero ruangan

 

Fitur Produk:

Desain kabinet artistik
Desain kabinet sing ringkes nggawe sisih mburi layar luwih resik lan jelas Kanthi Kalor Panas.
Pangopènan Ngarep Lengkap
Modul LED, pasokan listrik, kertu panrima, kertu hub, kabel minangka layanan ngarep.
Ultra tipis
Ora rame
Disipasi panas sing apik

Lampu super

Bobot kabinet 40% luwih entheng tinimbang lemari besi tradisional, sing ngirit biaya

Penjaga sudhut
Lindhungi papat sudhut modul lan lemari

Pangopènan ngarep
Gunakake dhuwit kanggo njaga alat cangkir sedhot lan nyedhot modul (pasang lembaran wesi ing sisih mburi modul)

Lemari bahan aluminium mati bisa duwe kekuatan dhuwur, luwih stabil lan angel deformasi tinimbang bahan paduan magnesium, supaya lemari presisi tinggi bisa dijamin.

Produk Nirvana Series nduwe desain modul ultrathin sing ngontrol kekandelan ing 38mm tanpa kasus ngisor plastik, sauntara nyadari bobote kabinet kanthi 6kg. sing dadi pilihan paling gedhe ing penak.

Mulus
Ndhukung nyetel kesenjangan kanggo entuk lapisan nol, rata-rata siji modul bisa diatur
Rasio Emas 16: 9

Miturut desain ergonomis, rasio kabinet yaiku 16: 9, lan resolusi standar point-to-point 2K / 4K / 8K bisa ditampilake

Ndhukung HDR kanthi Padhang Cerah & Skala Abu-abu Dhuwur

Rincian padhang sing kurang apik banget, lan nduweni kinerja skala abu-abu dhuwur ing 100CD

Pangopènan Ngarep Lengkap
Pangopènan ngarep sing luwih trep lan luwih akeh ngirit ruangan

Sakabehe dipasang ing tembok
Ketebalan kabinet: 43mm dipasang ing tembok kanggo ngirit ruangan

Daya lan Sinyal Keluwih
Daya lan sinyal keluwih kanggo layar ireng 0, stabil lan andal
Yen sampeyan kepengin weruh tampilan LED pitch pixel sing apik, mula ora umum utawa beda banget karo layar LED umum. Kabeh ide tampilan LED pitch piksel sing apik yaiku nyedhiyakake setelan ekstra lan canggih. Iki kalebu kombinasi sistem tampilan LED, sistem kontrol tampilan definisi tinggi, sistem pendinginan, lan teknologi titik kontrol piksel. Kabeh mau digunakake kanggo nggawe tampilan LED pitch piksel cilik supaya luwih maju lan dianyari saka layar LED; utamane amarga prestasine.

Menapa malih, layar kasebut ngidini sampeyan nyetel padhang, warna, lan keseragaman nada piksel miturut tampilan konten sing dibutuhake. Dadi ringkes, sampeyan bakal bisa ngontrol luwih akeh piksel nalika nandur modhal ing tampilan LED pitch piksel.

 Rincian Teknis

Spesifikasi Layar LED Nirvana 16: 9
Barang Seri Nirvana Seri Nirvana Seri Nirvana Seri Nirvana
Pixe Pictch 0,9375mm 1,25mm 1,56mm 1.875mm
Mode Scan 1/30 Scan 1/64 Scan 1/32 Scan 1/32 Scan
Pixe Per Sq.m 1.137.777 Piksel 640.000 Piksel 409.600 Piksel 284,444Pixel
Resolusi Kabinet 640 * 360 480 * 270 384 * 216 320 * 180
Enkapsulasi led SMD / COB SMD1010 SMD1212 SMD1515
Cara pangopènan Bisa Diladeni Ngarep
Gawe serep Opsional Kertu Pasokan Daya & Nampa
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 300 * 168.75mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 600 * 337.5 * 38mm
Tingkat Refresh 3840hz
Suhu warna 10000K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 16 bit
Bobot Kabinet 5.2KG / Potongan
Padhang (Nits / ㎡) 800nit
Konsumsi Daya Rata-rata 100Watt / Potongan
Konsumsi Daya Maks 200Watt / Potongan
Perlindhungan IP IP43
Suhu Operasi -10 ° C nganti 40 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz)

P1.25-indoor-led-display

P1.25-indoor-led-display (5)

 P1.25-indoor-led-display (1) P1.25-indoor-led-display (2) P1.25-indoor-led-display (4) 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk