. China P0.9 P1.25 Indoor LED Wall Screen produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P0.9 P1.25 Layar Tembok LED njero ruangan

P0.9 P1.25 Layar Tembok LED njero ruangan

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P0.9
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Ruang Konferensi
  • Fitur:entheng
  • ukuran:600 * 337,5 mm

P0.9 Layar LED Rental Acara HD Indoor Kanggo Konferensi P0.9 Tampilan Acara LED HD Indoor P0.9 Item Layar LED Rental Acara IndoorParameter Piksel


Detail Produk

Tag produk

P0.9 Layar Tembok LED njero ruangan

 

Fitur produk:

Desain kabinet artistik
Desain kabinèt ringkes nggawe sisih mburi layar luwih resik lan bening Kanthi Good Heat Out.
Maintenance Ngarep Lengkap
modul LED, sumber daya, kertu panrima, kertu hub, kabel kabeh layanan ngarep.
Ultra tipis
Ora rame
Bocor panas apik

Super entheng

Bobot kabinet 40% luwih entheng tinimbang lemari wesi tradisional, sing ngirit biaya

Penjaga pojok
Nglindhungi papat sudhut modul lan lemantun

Pangopènan ngarep
Gunakake dhuwit kanggo njaga alat cangkir nyedhot lan nyedhot modul (instal sheet wesi ing mburi modul)

Kabinet bahan aluminium die-casting nduweni kekuatan dhuwur, luwih stabil lan angel deformasi tinimbang bahan campuran magnesium, supaya presisi dhuwur saka lemari bisa dijamin.

Produk Nirvana Series duwe desain modul ultrathin sing ngontrol kekandelan ing 38mm tanpa kasus plastik ngisor, sauntara ngerti bobot kabinet ing 6kg.kang pilihan paling ing penak.

mulus
Ndhukung imbuhan longkangan kanggo entuk nul lapisan, flatness siji modul bisa diatur
Rasio Emas 16:9

Miturut desain ergonomis, rasio kabinet yaiku 16: 9, lan resolusi standar titik-kanggo-titik 2K / 4K / 8K bisa ditampilake.

Ndhukung HDR kanthi Padhang Kurang & Skala Abu-abu Dhuwur

Rincian padhange kurang apik banget, lan nduweni kinerja skala abu-abu dhuwur ing 100CD

Maintenance Ngarep Lengkap
Pangopènan ngarep sing luwih trep lan luwih akeh papan sing disimpen

Sakabehe Wall-dipasang
Ketebalan kabinet: 43mm dipasang ing tembok kanggo ngirit papan

Kekuwatan Daya lan Sinyal
Daya lan sinyal keluwih kanggo 0 layar ireng, stabil lan dipercaya
Yen sampeyan kepingin weruh apa tampilan LED pitch piksel sing apik, mula ora aneh utawa beda banget karo layar LED umum.Ide kabeh tampilan LED pitch piksel sing apik yaiku dilengkapi setelan ekstra lan maju.Iki kalebu kombinasi sistem tampilan LED, sistem kontrol tampilan definisi dhuwur, sistem cooling, lan teknologi titik kontrol piksel.Kabeh iki serves kanggo nggawe tampilan LED pitch piksel cilik dadi luwih maju lan dianyari saka layar LED;utamané amarga kinerja sawijining.

Kajaba iku, layar iki ngidini sampeyan nyetel padhange pitch piksel, warna, lan keseragaman miturut tampilan konten sing dibutuhake.Dadi ing cendhak, sampeyan entuk kontrol luwih saka piksel nalika sampeyan nandur modal ing tampilan LED pitch piksel.

Rincian Teknis

Nirvana Series 16:9 Spesifikasi Layar LED
Item Seri Nirwana Seri Nirwana Seri Nirwana Seri Nirwana
Pixe Pictch 0,9375 mm 1,25 mm 1,56 mm 1,875 mm
Mode Pindai 1/30 Scan 1/64 Pindai 1/32 Pindai 1/32 Pindai
Pixe saben Sq.m 1.137.777 Piksel 640.000 piksel 409.600 piksel 284,444 piksel
Resolusi Kabinet 640*360 480*270 384*216 320*180
Led enkapsulasi SMD/COB SMD1010 SMD1212 SMD1515
Cara pangopènan Ngarep Serviceable
Pilihan Back-up Power Supply & Card Nampa
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 300 * 168,75 mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 600 * 337,5 * 38 mm
Refresh Rate 3840hz
Suhu warna 10000K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 16 bit
Bobot Kabinet 5.2KG / Piece
Padhang (Nits/㎡) 800nit
Konsumsi Daya Rata-rata 100 Watt/Potongan
Konsumsi Daya Maks 200 Watt/Potongan
Pangreksan IP IP43
Suhu operasi -10°C nganti 40°C
Tegangan Kerja 100-240V (50-60Hz)

P1.25-ning njero ruangan-dipimpin-tampilan

P1.25-lampu-lampu ing njero ruangan (5)

 P1.25-lampu-lampu ing njero ruangan (1) P1.25-lampu-lampu ing njero ruangan (2) P1.25-lampu-lampu ing njero ruangan (4) 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk