. China P2.5 Indoor LED Video Wall produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P2.5 Indoor LED Video Wall

P2.5 Indoor LED Video Wall

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P1.8 P2.5
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Ruang Konferensi
  • Fitur:entheng
  • Ukuran: 640mmx480 mm

P2.5 Layar LED Rental Acara HD Indoor Kanggo Konferensi P1.86 Tampilan Acara LED HD Indoor P1.25 Item Layar LED Rental Acara IndoorParameter Piksel


Detail Produk

Tag produk

P2.5 Indoor LED Video Wall

 

1. entheng.Trep kanggo ngangkut lan nginstal & ngirit biaya tenaga kerja, cocog kanggo pertunjukan aliran.
2. Penampilan apik lan struktur sing prasaja.
3. Jointed bener, kang diinstal & dismounted dening siji wong tanpa alat.
4. Antarmuka operasi manungsa kanthi lampu indikator rusak, gampang dijaga.
5. Padhang debugging dhuwur lan ora ngrusak ukuran abu-abu, entuk teknologi debugging kanggo gambar sing apik.

Kothak Tampilan LED Resolusi Tinggi Ultra

Pangarepan lan panjaluk wong kanggo visualisasi definisi dhuwur ora nate mandheg, sanajan lintang sing lagi munggah minangka LED kudu cocog karo tren kasebut.Wiwit dina entuk bisnis iki, Eachinled wis nggarap solusi UHD sing diduweni.Saiki, sampeyan bisa nemokake unsur panjawab ing antarane lini produk Eachinled.Ora mung kanggo aplikasi UHD njero ruangan umum, nanging njobo khusus banget.

Pilihan Pitch
640 Series 1.25mm, 1.379mm, 1.538mm, 1.86mm, 2.0mm lan 2.5mm
600 Seri 1.25m, 1.45mm 1.563mm & 1.876mm
Seri 480 1.875mm, 2.0mm 2.5mm & 3.0mm

Pitch piksel sing apik kanggo macem-macem aplikasi.
Layar LED jarak piksel sing luwih cilik, kanthi karakteristik tampilan kapadhetan dhuwur,
cocok kanggo ndeleng cedhak, ora gawé graininess
4:3 rasio sampurna
Rasio aspek 4:3 cocog banget karo konten standar lan
piksel nggoleki-pitch nyedhiyani kualitas gambar pinunjul kanggo munggah-cedhak kadohan ndeleng
Presentasi sing luwih apik kanggo Gerakan Dinamis
Prinsip pencerahan unit LED yaiku mandhiri, iki nyuda wektu tundha
saka reaksi dening komponen, mulane, pencitraan gerakan dinamis
ditampilake ing layar LED tansah luwih apik tinimbang hardware visual liyane, kayata LCD utawa proyektor.
KONTRAS WARNA & DEEP
* Kontras dhuwur menehi kualitas gambar sing jelas lan khas
macem-macem rincian warna kanthi kontras jero.
Kanggo nyukupi syarat njupuk kamera definisi dhuwur tanpa fenomena moire.
Bisa nyukupi panjaluk penyiaran lan lapangan tampilan

* Proses warna 16-bit nyedhiyakake tingkat abu-abu sing luwih dhuwur,
menehi isi sing luwih nyata lan canggih.Dhuwur REFRESH RATE
* Tingkat refresh dhuwur 3,840Hz njamin puter maneh konten sing lancar.
Gambar tanpa kerlip nyegah garis ireng sing kedadeyan saka njupuk video,
njamin kajelasan lan kelancaran saben pigura gambar,
nyedhiyakake efek visual sing paling apik.

Spesifikasi Layar LED Narrow Pitch Series
Item Seri NP Seri NP Seri NP Seri NP
Pixe Pictch 1,667 mm 2 mm 2,5 mm 3,076 mm
Led enkapsulasi SMD1212 SMD1515 SMD2121 SMD2121
Mode Pindai 1/64 Pindai 1/40 Pindai 1/32 Pindai 1/26 Pindai
Pixe saben Sq.m 360.000 piksel 250.000 piksel 160.000 piksel 70,416 piksel
Ukuran Modul (W * H) 320 * 160 mm 320 * 160 mm 320 * 160 mm 320 * 160 mm
Padhang (Nits/㎡) 800 nego 1000 Nits 1100 Nits 1100nit
Cara pangopènan Ngarep Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Kabinet (W * H * D) 640 * 480 * 60 mm
Bobot Kabinet 7 KG / wiji
Refresh Rate 1920hz-3840hz
Suhu warna 6500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16 bit
Konsumsi Daya Rata-rata 100 Watt/Panel
Konsumsi Daya Maks 200 Watt/Panel
Pangreksan IP IP43
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Tegangan Kerja 100-240V (50-60Hz)

p2.5-lampu-lampu ing njero ruangan (4)

 

P1.8-lampu-lampu ing njero ruangan (1)

P1.8-lampu-lampu ing njero ruangan (2) P1.8-lampu-lampu ing njero ruangan (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita