• head_banner_01

Tembok Video LED Indoor P2.5

Tembok Video LED Indoor P2.5

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk:P1.8 P2.5
  • Bahan:Aluminium mati-casting
  • Aplikasi:Ruangan Konferensi
  • Fitur:Entheng
  • Ukuran: 640mmx480mm

Layar LED Rental Acara P2.5 Indoor HD Kanggo Konferensi P1.86 Tampilan Acara LED HD Indoor P1.25 Item Layar LED Rental Acara IndoorParameter Pixel


Detail Produk

Tag Produk

Tembok Video LED Indoor P2.5 

 

1. Ringan. Trep kanggo transportasi lan nginstal & ngirit biaya tenaga kerja, cocog kanggo pertunjukan arus.
2. Penampilan sing apik lan struktur sing sederhana.
3. Gabungan kanthi bener, dipasang & mudhun saka siji wong tanpa alat.
4. Antarmuka operasi sing dipersonalisasi kanthi lampu indikator breakdown, gampang dijaga.
5. Padhange debugging sing dhuwur lan ora ana kerusakan skala abu-abu, entuk teknologi debugging kanggo gambar sing apik.

Tampilan LED Resolusi Ultra Dhuwur

Pangarep-arep lan panjaluk masarakat kanggo nggambarake definisi tinggi ora nate mandheg, sanajan lintang sing lagi saya dhuwur kaya LED kudu cocog karo tren kasebut. Wiwit dina iki entuk bisnis, Everyinled wis ngupayakake solusi UHD sing diduweni. Saiki, sampeyan bisa nemokake elemen njawab ing antarane garis produk Saben. Ora mung kanggo aplikasi UHD ing njero ruangan, nanging ing njobo khusus.

Pilihan Pitch
640 Series 1.25mm, 1.379mm, 1.538mm, 1.86mm, 2.0mm lan 2.5mm
600 Series 1.25m, 1.45mm 1.563mm & 1.876mm
480 Series 1.875mm, 2.0mm 2.5mm & 3.0mm

Jarak piksel sing apik kanggo macem-macem aplikasi.
Layar LED jarak piksel sing luwih cilik, kanthi ciri tampilan kapadhetan sing dhuwur,
cocog kanggo dideleng, ora ngasilake gandum
4: 3 RATIO PERFERIK
Rasio aspek 4: 3 cocog banget karo konten standar lan
piksel sing apik nyedhiyakake kualitas gambar sing luar biasa kanggo jarak ndeleng sing cedhak
Presentasi sing luwih apik kanggo Gerakan Dinamis
Prinsip lightening unit LED katon padhang, iki nyuda wektu tundha
reaksi saka komponen, mulane, pencitraan gerakan dinamis
ditampilake ing layar LED mesthi luwih apik tinimbang hardware visual liyane, kayata LCD utawa proyektor.
KONTRAST WARNA & jero
* Kontras dhuwur nyedhiyakake kualitas gambar sing jelas lan khas liwat
macem-macem rincian warna kanthi kontras sing jero.
Kanggo nyukupi persyaratan njupuk kamera definisi tinggi tanpa fenomena moire.
Iki bisa nglegakake panjaluk siaran lan lapangan tampilan

* Pangolahan warna 16-bit nyedhiyakake tingkat greyscale sing luwih dhuwur,
menehi konten sing luwih realistis lan canggih. RATE REFRESH sing dhuwur
* Tingkat penyegaran dhuwur 3.840Hz njamin puter maneh konten sing lancar.
Gambar sing ora nganggo kerlip bisa nyegah bar ireng sing kedadeyan saka motret video,
njamin kejelasan lan kelancaran saben pigura gambar,
nyedhiyakake efek visual sing paling apik.

Spesifikasi Layar LED Padu Sempit
Barang Seri NP Seri NP Seri NP
Pixe Pictch 1,667mm 2mm 2.5mm
Enkapsulasi led SMD1212 SMD1515 SMD2121
Mode Scan 1/64 Scan 1/40 Scan 1/432 Scan
Pixe Per Sq.m 360.000 Piksel 250.000 Piksel 160.000 Piksel
Ukuran Modul (W * H) 320 * 160mm 320 * 160mm 320 * 160mm
Padhang (Nits / ㎡) 800Nit 1000Nit 1100Nit
Cara pangopènan Bisa Diladeni Ngarep
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Kabinet (W * H * D) 640 * 480 * 60mm
Bobot Kabinet 7KG / Bagéan
Tingkat Refresh 1920hz-3840hz
Suhu warna 6500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16 bit
Konsumsi Daya Rata-rata 100Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 200Watt / ㎡
Perlindhungan IP IP43
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Tegangan Makarya 100-240Volt (50-60hz)

p2.5-indoor-led-display (4)

 

P1.8-indoor-led-display (1)

P1.8-indoor-led-display (2) P1.8-indoor-led-display (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita