• head_banner_01

Layar LED Rental ruangan

  • P4.81 Layar Video LED Rental Acara ruangan

    P4.81 Layar Video LED Rental Acara ruangan

    • Tipe produk:P4.8
    • Bahan:Die-casting Aluminium
    • Aplikasi:Produksi Acara
    • Fitur:entheng
    • ukuran:500mmx500mm

    Layar Video LED Rental Acara Luar Ruangan P4.8 Tampilan LED Luar Ruangan Kanggo pitch Piksel Acara 4.8mm Kapadhetan piksel (titik/㎡) 43264Encapsulation LEDSMD2525/2727Resolusi Modul52*52/104*52Ukuran modul2

  • P4.81 Tampilan Panel LED ruangan Kanggo Bisnis Rental

    P4.81 Tampilan Panel LED ruangan Kanggo Bisnis Rental

    • Tipe produk:P4.81
    • Bahan:Die-casting Aluminium
    • Aplikasi:Produksi Acara
    • Fitur:entheng
    • ukuran:500mmx1000mm

    Panggunaan struktur boros panas khusus nggawe boros panas banget, Operasi sepi tanpa penggemar.Refresh dhuwur / Kontras dhuwur / Grayscale dhuwur / Gambar nggantheng nuduhake amba ndeleng Ultra-sudhut menehi area tampilan layar paling gedhe. Die-cast aluminium desain kabinet cahya lan gampang kanggo transportasi, flatness apik lan rapi

  • P3.91 Outdoor Rental LED Video wall

    P3.91 Outdoor Rental LED Video wall

    • Tipe produk:P3.91
    • Bahan:Die-casting Aluminium
    • Aplikasi:Produksi Acara
    • Fitur:entheng
    • ukuran:500mmx1000mm

    P3.91 Produksi Rental Acara Outdoor LED Video Wall P3.91 Layar LED Produksi Rental Panggung Outdoor

  • P3.91 Outdoor Events Rental Panel LED Wall

    P3.91 Outdoor Events Rental Panel LED Wall

    • Tipe produk:P3.91
    • Bahan:Die-casting Aluminium
    • Aplikasi:Produksi Acara
    • Fitur:entheng
    • ukuran:500mmx500mm

    P3.91mm iku tampilan rental klasik karo macem-macem ukuran kabinèt. Widely digunakake ing stasiun TV, konser, entainment show, supermarket, shopping mall, upacara wedding lan acara njero ruangan utawa ruangan liyane.