• head_banner_01

Warta Industri LED

Warta Industri LED

  • Solusi Tampilan LED Pole Smart

    Solusi Tampilan LED Pole Smart

    Saiki, aplikasi tampilan LED pole pinter wis dadi luwih akeh.Iki nyusup menyang kabeh lapangan kutha modern, mboko sithik mbentuk lingkungan sing kondusif kanggo pangembangan konstruksi informasi lan nyuntikake vitalitas menyang segmen pasar tampilan.Minangka imp ...
    Waca liyane
  • Napa layar led sing mlengkung luwih populer ing jaman saiki?

    Napa layar led sing mlengkung luwih populer ing jaman saiki?

    Tampilan LED sudhut mlengkung beda saka bidang led kothak tradisional, padha bisa cocog karo lingkungan instalasi lan malah rampung campuran menyang latar mburi instalasi.Padha bisa ngrancang dadi karo radian beda miturut latar mburi instalasi beda, sampurna adaptasi kanggo th ...
    Waca liyane
  • Rega bahan mentah mundhak lan bakal terus

    Rega bahan mentah mundhak lan bakal terus

    Bubar, lampu Linsen kayu Fujian, Timur menyang Hongye, Morgan Electronics, Hai Le Electronics lan akeh perusahaan PCB liyane ngeculake kabar papan PCB, meh kabeh nambah 10%.Ing awal Juli, Shandong Jinbao, Kingboard, Mingkang, Weili negara, Jin Anguo lan sawetara perusahaan liyane wis ...
    Waca liyane
  • Apa peran panel mbukak ngarep ruangan P5?

    Apa peran panel mbukak ngarep ruangan P5?

    Panel sing dipimpin ruangan nduweni peran penting ing pasar tembok sing dipimpin. Kita kudu menehi perhatian marang pasar iki sawise nampa pesenan panel ruangan.Napa panel ruangan kanthi saham gedhe ing pasar? Ora mung amarga luwih akeh wong sing nggunakake kertu iklan utawa LCD, nanging ...
    Waca liyane