• head_banner_01

Warta Industri LED

Warta Industri LED

  • Why curved led screen be more popular in nowaday?

    Napa layar layar sudhut mlengkung dadi luwih populer saiki?

    Tampilan LED sudhut mlengkung beda karo pesawat tradisional sing dipimpin alun-alun, bisa cocog karo lingkungan instalasi lan malah bisa dicampur karo latar mburi instalasi. Dheweke bisa ngrancang kanthi radian sing beda-beda miturut latar mburi instalasi sing beda-beda, ...
    Waca liyane
  • Raw material price is increasing and will go on

    Rega bahan baku saya mundhak lan bakal terus

    Bubar iki, pencahayaan Linsen kayu Fujian, Timur menyang Hongye, Morgan Electronics, Hai Le Electronics lan akeh perusahaan PCB liyane menehi kabar rega papan PCB, meh kabeh mundhak 10%. Ing awal Juli, Shandong Jinbao, Kingboard, Mingkang, negara Weili, Jin Anguo lan sawetara perusahaan liyane yaiku ...
    Waca liyane
  • Which role does the P5 outdoor front open panel play ?

    Apa peran panel mbukak ngarep P5 ing njaba?

    Panel sing dipimpin ruangan duwe peran penting ing pasar tembok sing dipimpin. Kita kudu menehi perhatian banget marang pasar iki sawise entuk pesanan panel njaba ruangan. Napa panel luar ruangan duwe bagean gedhe ing pasar? Ora mung amarga saya akeh wong sing nggunakake, dudu kertu pariwara utawa LCD nanging ...
    Waca liyane