• head_banner_01

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Kita ora mung pabrikan layar LED

    Ana paribasan Tionghoa kuno: Konsumen minangka raja, tegese sampeyan paling larang regane kanggo kita. Ing kasus iki, kita kudu nuntut panjaluk marang awake dhewe. Fungsi saka kita ora mung kanggo ngasilake panel sing dipimpin nanging uga menehi solusi proyek sing apik kanggo sampeyan. Contone, kita wis nampa ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kanggo Layar LED Lebanon

    Pangiriman kanggo Layar LED Libanon Ing wulan Desember, kita ngirim LED LED menyang Libanon. Tembok LED kita berkualitas tinggi, lan nyedhiyakake jaminan 2 taun. Kita duwe Kontrol Kualitas sing ketat: Kita nyoba saben langkah produksi (tes lan penuaan kanggo Modul LED - Kabinet LED utawa panel LED - LED ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kanggo Tampilan LED Thailand

    Pangiriman kanggo Tampilan LED Thailand Ing wulan Desember, kita ngirim LED Video Walls menyang Bangkok, Thailand. Tembok LED kita berkualitas tinggi, lan nyedhiyakake jaminan 2 taun. Kita duwe Kontrol Kualitas sing ketat: Kita nyoba saben langkah produksi (tes lan penuaan kanggo Modul LED - Kabinet LED utawa LED ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kanggo Layar Tampilan LED Slovenia Kualitas Tinggi

    Pangiriman kanggo Layar Tampilan LED Slovenia Berkualitas Ing wulan November, kita ngirim Layar Video LED menyang Slovenia. Layar Video LED kita kualitas dhuwur, lan kita njamin garansi 2 taun. Kita duwe Kontrol Kualitas sing ketat: Kita nyoba saben langkah produksi (tes lan penuaan kanggo Modul LED ...
    Waca liyane
  • Pelanggan saka Thailand ngunjungi pabrik kita kanggo LED Display tanggal 16 Oktober

    Tanggal 16 Oktober (Selasa), pelanggan saka Thailand ngunjungi pabrik. Dheweke seneng banget babagan tur pabrik; Panel Tampilan LED lan layanan bebarengan karo Profesionalisme entuk pengakuan lan kepercayaan. Dheweke nggawa kula cemilan khusus Thailand, lan aku ...
    Waca liyane
  • Pelanggan saka Chili ngunjungi pabrik kita kanggo Pantallas LED tanggal 26 September

    Ing tanggal 26 September, pelanggan saka Chili wis ngunjungi pabrik. Dheweke mbayar akeh perhatian ing Publisitas LED Pantallas kanggo Eksterior (Layar LED Iklan Luar Ruangan) 10m * 3m lan 4m * 3m. Sajrone tur pabrik, kita ngrembug babagan akeh babagan pitakon sing penting. Sawise sinau kanggo ...
    Waca liyane
  • Pelanggan saka Chili ngunjungi fasilitas kita (kanggo Pantallas de LED) sajrone 24 nganti 29 Mei

    Sajrone tanggal 24 nganti 29 Mei, pelanggan saka Chili ngunjungi pabrik. Dheweke mbayar akeh perhatian ing LED Pantallas (Layar Tampilan LED) 6m * 4m. Dheweke seneng banget babagan tur pabrik; produk lan layanan kanthi Profesionalisme wis entuk pangenalan lan kepercayaan. ...
    Waca liyane
  • Pelanggan saka Italia ngunjungi pabrik ing tanggal 27 Juni

    Tanggal 27 Juli (Rebo), pelanggan saka Italia ngunjungi pabrik. Kita nuduhake kabeh aspek sing ana gandhengane karo Layar LED / Layar LED, kayata: proses produksi cara kerja Tampilan LED cara ngontrol cara nginstal cara ngopeni cara program - Produsen otomatis ...
    Waca liyane