• head_banner_01

Napa layar layar sudhut mlengkung dadi luwih populer saiki?

Napa layar layar sudhut mlengkung dadi luwih populer saiki?

Tampilan LED sudhut mlengkung beda karo pesawat tradisional sing dipimpin alun-alun, bisa cocog karo lingkungan instalasi lan malah bisa dicampur karo latar mburi instalasi. Dheweke bisa ngrancang kanthi radian sing beda miturut latar mburi instalasi sing beda, adaptasi kanthi sampurna karo bentuk struktur. Dheweke mesthi luwih modis tinimbang tampilan sing dipimpin normal amarga permukaan cambered sing apik. Dheweke uga fleksibel lan amba visual. Amarga layar sing dipindai kanthi dinamis lan disegarkan maneh, panggunaan piranti sing kurang cahya, nambah umur layanan, mula biaya uga saya suda.

Why curved led screen be more popular in nowaday

Tampilan LED sudhut mlengkung bisa diklasifikasikake dadi pirang-pirang jinis, kayata tampilan permukaan cekung cekung lan tampilan permukaan cambered cembung, tampilan permukaan cambered bunder lan tampilan permukaan cambered oval. Model kasebut digunakake minangka media komunikasi visual kanggo perusahaan sing tampil, spesialis promosi, pengecer, pameran, manajer fasilitas umum lan spesialis pelatihan. Kanggo promosi merek, introduksi layanan produk lan komunikasi informasi bisnis duwe peran sing apik banget kanggo promosi.

Cara ngrancang lan nggawe kurva sing dipimpin ditampilake beda-beda miturut radian sing beda. Radius kasebut penting nalika arep mutusake babagan desain proses produksi.

1. Nalika radius luwih dawa tinimbang meter, kita mung bisa nggawe kabinet supaya bentuke oblong lan vertikal, nalika dipasang, kita kudu nyetel sudut ing antarane rong lemari cedhak kanthi ngatur katup pengatur sudut.

2. Yen radiane luwih cendhek, kabinet kudu dirancang kanggo kurva, kita kudu ati-ati nalika ngrakit modul.

3. Yen radiane luwih cendhek tinimbang 0,5 meter, kita kudu ngrancang modul khusus, modul kasebut kudu strip vertikal. Kajaba iku, kita kudu nggawe struktur baja dadi kurva.

 


Wektu kiriman: Mar-26-2021