• head_banner_01

Apa prekara apa sing kudu digatekake karo tampilan LED ruangan?

Apa prekara apa sing kudu digatekake karo tampilan LED ruangan?

Tampilan LED ruangan luwih fokus ing pangopènan, sing ngalami angin lan udan. Dadi, kita kudu milih bahan sing luwih apik, lan saiki saya akeh produsen tampilan LED sing nyebabake kualitas apik tampilan LED sing dudu sistem proteksi sing apik.

What kind of matters should we pay attention to outdoor LED display

Cara / langkah

Akeh pelanggan sing ora ngerti babagan prekara kasebut sawise tuku LED ruangan sing dituku lan ora nggatekake jaminan kualitas.
Tampilan LED njero ruangan lan ruangan yaiku rong jinis lingkungan kerja, sing dadi syarat kanggo tampilan LED ruangan kudu luwih nggatekake lingkungan njaba.

 Elingi sawetara poin ing ngisor iki:

1. Tampilan dipasang ing njaba ruangan, asring srengenge lan udan, angin lan tutup bledug, lingkungan kerja sing kurang apik. Piranti elektronik bakal lembab utawa lembab banget bakal nyebabake sirkuit cendhak utawa malah geni, nyebabake kegagalan utawa malah bisa nyebabake geni, nyebabake kerugian.

2. Tampilan bisa uga disebabake serangan medan magnet sing kuat.
Perubahan suhu sekitar. Tampilan bisa digunakake kanggo ngasilake panas, yen suhu sekitar sing gedhe banget lan panas sing kurang, sirkuit terintegrasi bisa uga ora normal, utawa malah diobong, saengga sistem tampilan ora bisa digunakake kanthi bener.

3. Pamirsa sing akeh, persyaratan sesanti, lapangan persyaratan visi sing amba, owah-owahan cahya sekitar, utamane, bisa uga kena sinar matahari langsung.

Kanggo syarat khusus ing ndhuwur, tampilan ing njobo kudu dirampungake:

Pisanan, awak layar lan bangunan kudu kombinasi sing ketat kanggo bukti anti banyu lan bocor.
Awak layar kudu ana ing langkah pembuangan sing apik, yen kedadeyan banyu bisa dibuwang kanthi lancar. Instal piranti proteksi kilat ing layar lan bangunan. Tema tampilan lan cangkang kanggo njaga landhesan sing apik. Lan resistensi grounding kurang saka 3 ohm, bledhek disebabake arus arus sing gedhe banget.

Kapindho, instal pendinginan peralatan ventilasi, supaya layar ing suhu antara -10 ℃ -40 ℃. Uga dipasang kipas aksial ing sisih ndhuwur layar, ora kalebu panas.

Gunakake suhu operasi -40 ℃ -80 ℃ ing antarane chip sirkuit terpadu kelas industri kanggo nyegah suhu mangsa rendheng banget saengga tampilan ora bisa diwiwiti.

Pungkasan, kanggo mesthekake lingkungan ing kasus jarak visual sing kuat, sampeyan kudu nggunakake diode pemancar cahya sing padhang banget.

Pilihan media tampilan milih sudut pandang amba, warna murni, koordinasi sing konsisten lan luwih saka 100.000 jam umur. Kemasan njaba media tampilan paling populer karo tutup sisih ing sadawane tabung persegi, segel silikon, ora ana perakitan logam. Penampilan sing apik banget, awet, kanthi anti-srengenge langsung, bledug, banyu, suhu dhuwur, limang fitur "anti".


Wektu kiriman: Mar-26-2021