• head_banner_01

Apa Tampilan LED Luar Ruangan sing Berkualitas Tinggi?

Apa Tampilan LED Luar Ruangan sing Berkualitas Tinggi?

Ora kabeh Tampilan LED ruangan digawe padha. Kanthi akeh pilihan lan fitur sing kasedhiya, milih sing paling cocog bisa uga tantangan. Sawetara manufaktur Display LED nyorot level kualitas, dene liyane fokus nyedhiyakake tampilan LED ruangan paling larang.

What Is A High Quality Outdoor LED Display

Sing pengin dikunjungi sapa?
Rega LED Rega paling murah?

Produsen sing nyedhiyakake dhewe kanthi rega mung umume perusahaan sing kudu ngindhari. Jinis-jinis perusahaan kasebut bakal teka kanthi cepet. Pabrikan sing duwe produk sing paling murah biasane ngethok sudhut nalika nerangake jinis komponen internal sing digunakake kanggo tampilan LED. Iki nyebabake produk murah sing murah. Kanggo nutupi perusahaan kanthi kualitas murah, gunakake istilah pemasaran sing apik kanggo nggambarake lan adol produke.

Biasane pabrik tampilan LED kanthi rega paling murah:
Tingkat padhang sing luwih murah - mung 4.000 NITS
Piranti lunak olahpesen angel digunakake - kurang dhukungan & rumit
Long ndadékaké kaping ing bagean & dhukungan
Kurang Sertifikasi Mutu- Ora Kadhaptar UL, ora Kadhaptar utawa Kadhaptar CE
Garansi Ala - garansi bagean minimal 2 taun
Nuduhake Pixel utawa Resolusi Virtual - piranti lunak sing ngaku ngasah gambar tampilan sing dipimpin nanging jangka panjang bakal nggawe akeh masalah kanthi kajelasan gambar lan umur modul LED.

Apa tampilan LED berkualitas tinggi?

Kanthi jujur ​​lan terus terang babagan produk, bisnis bakal saya tuwuh lan para pelanggan bakal dipercaya kualitas sampeyan.

Nalika nggoleki tampilan LED sing berkualitas lan pabrikan, mesthi mriksa manawa tampilan sing dipimpin yaiku:

Diuji Suhu & Iklim - unit sing dirating paling kurang -22 derajat dadi suhu 62 derajat tegese pabrike nggunakake komponen internal kelas industri sing sejatine. Iki padha karo kinerja sing bisa dipercaya nganti pirang-pirang taun sanajan lingkungan sing paling angel.

Nglewati Tes Ketat - sadurunge LED nampilake kapal, dheweke kudu dites lan lulus tes ing ngisor iki: Integritas Sinyal, Wiwitan Dingin, Emisi Radiasi, Thermal, Impact, Flame, Rain, Immunity, lan tes Perlindhungan Surge.

Materi Dhukungan & Latihan Gratis - perpustakaan video pelatihan piranti lunak prerecorded lan pelatihan piranti lunak langsung gratis.

Kualitas Manufaktur - perusahaan manufaktur sing duwe sertifikasi ISO 9001: 2008 minangka tandha saka perusahaan padhet perusahaan. Jinis sertifikasi iki padha karo kualitas.

Garansi - garansi minimal 2 taun. Perusahaan sing nangani garansi dhewe lan ora nggunakake perusahaan asuransi pihak katelu tegese pabrikan percaya karo kualitas produk sing digawe.


Wektu kiriman: Mar-26-2021