• head_banner_01

Apa skenario aplikasi tampilan LED?

Apa skenario aplikasi tampilan LED?

Kanthi pangembangan lan perbaikan teknologi LED sing terus-terusan, tampilan LED njero ruangan, utamane produk jarak cilik, tambah disenengi pasar amarga splicing sing mulus, tingkat refresh sing dhuwur, definisi dhuwur, konsumsi energi sing sithik, umur dawa lan kaluwihan liyane.Dadi apa lapangan aplikasi umum lan skenario panggunaan tampilan LED jarak cilik njero ruangan?
Tembok Led 2k Kab

1. Ruang siaran langsung, studio stasiun TV

Aplikasi latar mburi video ing ruang siaran langsung lan studio televisi paling khas saka tembok video latar mburi jangkar.Kamar lan studio siaran langsung duwe syarat sing ketat babagan suhu warna, padhang, skala abu-abu, sudut pandang, kontras, tingkat refresh lan indikator teknis liyane saka panel tampilan.Tampilan LED jarak cilik bisa nyukupi aplikasi saka adegan iki ing macem-macem indikator teknis, lan amarga tampilan LED ora ana lapisan lan ukuran unit cilik, bisa gampang ketemu desain tari busur njero, lan luwih apik tinimbang panel liyane. ing kontras, werna, etc., supaya aplikasi saka radio lan televisi bakal dadi wilayah penting saka dhuwur-definisi mimpin.
Tembok Led 2k Kab

2. Ruang rapat perusahaan

Layar tampilan LED jarak cilik cocok banget kanggo terminal tampilan sistem konferensi video ing kamar konferensi perusahaan.Konfigurasi layar tampilan LED jarak cilik ing ruang konferensi ora mung bisa nambah gambar perusahaan, nanging uga nambah efek konferensi.

 

 

3. Konstruksi kutha pinter

Ing bidang konstruksi kutha cerdas, pusat ngawasi lan pusat komando kanggo keamanan umum, transportasi, mata pencaharian masarakat, lan liya-liyane, tambah akeh nggunakake tampilan LED jarak cilik.


Posting wektu: Jul-09-2022