• head_banner_01

Rega bahan baku saya mundhak lan bakal terus

Rega bahan baku saya mundhak lan bakal terus

Bubar iki, pencahayaan Linsen kayu Fujian, Timur menyang Hongye, Morgan Electronics, Hai Le Electronics lan akeh perusahaan PCB liyane menehi kabar rega papan PCB, meh kabeh mundhak 10%.

Raw material price is increasing and will go on

Ing awal Juli, Shandong Jinbao, Kingboard, Mingkang, negara Weili, Jin Anguo lan sawetara perusahaan liyane wis nerbitake tembaga, CCL lan kenaikan rega liyane, kenaikan rega foil tembaga per ton 1000-2000 RMB, papan berbaris nambah 10RMB / pcs, kaca isolasi ccl ngunggah 5RMB / pcs, sheet metal ngunggah 5RMB / pcs.

Ing bewara rega, piring, tenaga kerja, bahan kimia lan biaya liyane wis dadi telung faktor kenaikan rega kasebut. Kasunyatane, kenaikan rega minangka faktor penting ing hubungan antarane pasokan lan pangowahan permintaan. Popularitas produk elektronik lan nganyarke permintaan pasar terminal saya tambah, ledakan pasar LED cilik mudhun terus munggah, didhukung dening panjaluk dewan PCB multi-lapisan.

Sawetara aksesoris layar LED, kayata papan PCB, lemari, lsp. Proses produksi bakal nyebabake polusi sing cukup gedhe, ora memenuhi persyaratan lingkungan nasional, kudu mbenerake lan nganyarke industri, sing kanthi ora langsung nambah biaya aksesoris kasebut.
Harga bahan mentah minangka angin ing wayah wengi, wiwit taun kepungkur, sawetara aksesoris wiwit ngunggahake rega. Nalika negara kasebut wis nyengkuyung reformasi kasebut, komitmen kanggo ningkatake tingkat bathi perusahaan industri. Iki tegese rega bakal terus. Kanggo terminal, iki warta sing ala.

Regane bisa uga duwe driver IC. Miturut sumber industri, Epistar saiki kanggo pasokan ketegangan. Jarak cilik saya maju, permintaan pasar sing kuat ora mung nggawa pesenan lan bathi, nanging ana tekanan bahan baku sing tetep stabil.

Wong njero prédhiksi status quo of supply and demand bakal terus nganti taun ngarep, tegese sawetara wektu cendhak rega utawa bakal terus.

 


Wektu kiriman: Mar-26-2021