• head_banner_01

Eachinled-Israel News TV Studio

Eachinled-Israel News TV Studio

Golden Ratio Series P1.56 dekorasi Kamar siaran TV

Kanthi perkembangan teknologi TV LED lan teknologi digital kanthi cepet, piranti ing kamar siaran TV nganyari.Minangka latar mburi, layar LED nyedhiyakake efek situs sing unik miturut owah-owahan isi acara TV.Dibandhingake karo layar ijo tradisional, layar LED luwih cetha, warni lan interaktif, nggabungaken obyek ing lingkungan shooting uga.Mulane, iku wis dadi bagéan indispensable saka studio TV.
 
Jerusalem News Broadcasting minangka institusi pers warta penting ing Israel, lan uga salah sawijining media utama ing papan internasional.Eachinled diajeni menang tawaran proyek iki ing September 2021 lan sawetara dina kepungkur, 50 meter persegi layar LED Golden Ratio Series Pitch P1.56 kasil rampung ing Yerusalem News Broadcasting kamar ing Israel.Liwat layar TV iki, Jerusalem TV Broadcasting nampilake politik, urip, budaya sing eksotis menyang jagad iki.
 
1639464353(1)
Kontraktor proyek iki kanggo Jerusalem Broadcasting wis kerja sama karo Eachinled luwih saka 2 taun.Kita minangka mitra kerja jangka panjang ing baris iki.Lan wektu iki, kita ngrembug rincian babagan carane nginstal layar LED, pengontrol LED apa sing bakal digunakake, pirang-pirang struktur baja sing digunakake, sistem pencahayaan ing situs, lan liya-liyane liwat konferensi video lan pungkasane nggawe solusi sing sampurna.Eachinled duwe tim teknis sing efisien lan berpengalaman kanggo desain layar LED studio TV.Kita uga nyedhiyakake model 3D saka tata letak Yerusalem kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Proses kasebut angel, nanging pungkasane, produk Pitch Golden Ratio Series kita lulus kabeh tes saka tes verifikasi pelanggan.
 
1639464379(1)
Sabeninled's Golden Ratio Series Pitch minangka layar LED njero ruangan paling apik saka kanca-kancane.Kabinet digawe saka aluminium die-casting sing presisi banget saengga bobote mung 5kgs kanthi jerone 34mm.Iku mesthi salah siji saka layar LED thinnest ing donya.Kajaba iku, kabinet nggunakake desain pin kanggo transmisi data tanpa kabel data sing dawa, saengga luwih dipercaya lan luwih gampang kanggo teknisi mriksa masalah.Ing wektu sing padha, Golden Ratio Series Pitch dirancang kanthi rasio visual 16: 9, luwih gampang kanggo nyambungake layar LED format gedhe tanpa watesan ukuran.Nduwe kinerja sing luwih apik ing tingkat refresh (3840Hz nganti 4880Hz) lan tingkat abu-abu (20bits), sanajan dideleng ing lingkungan cahya sing kuwat, konten tetep apik lan jelas.
p3
Direktur Penjualan Daerah Ms Echo ujar: "Nalika aku melu proyek kasebut, para pelanggan kuwatir babagan garis moire nalika layar dijupuk ing kamera.Nanging kita njupuk masalah saka pengalaman sadurungé lan disaranake customer kanggo nyetel ngarepke saka kamera njupuk lan dianjurake customer kanggo nggunakake kamera karo fungsi gen-kunci ".
 

 


Wektu kirim: Dec-14-2021