• head_banner_01

Bedane antarane layar fleksibel LED lan layar tampilan LED konvensional Fitur layar fleksibel LED:

Bedane antarane layar fleksibel LED lan layar tampilan LED konvensional Fitur layar fleksibel LED:

1. Daya adaptasi sing kuat: bisa dipasang ing deformasi lentur horisontal lan vertikal, lan sanajan ing lingkungan instalasi sing rumit, bisa menehi gambar sing sampurna.

2. pangopènan prasaja: nggunakake asli mimpin ditempelake struktur Strip, sampeyan mung kudu meneng 3 perkakas kanggo ngganti Strip cahya siji.
gob-mimpin-tampilan

3. tingkat pangayoman dhuwur: tingkat pangayoman bisa tekan IP65.Ora wedi udan deres lan cuaca badai.Bisa digunakake ing lingkungan njaba.

4. Cahya: bobote mung udakara 10kg / ㎡, lan siji wong bisa nginstal lan nindakake produk kanthi gampang, ngirit wektu instalasi lan biaya instalasi.

5. Transparansi: desain struktur Strip piksel diadopsi, supaya permeabilitas produk bisa tekan 60%, lan resistance angin banget kurang.Bisa nolak gaya 12 angin paling akeh, lan bisa digunakake ing cuaca berangin.

6. Lancip: kekandelan mung bab 10mm, kang njupuk munggah kurang papan, nyimpen papan tataran lan transportasi lan packing papan.
tampilan njaba ruangan (4)

7. Plug cepet: konektor nganggo plug penerbangan profesional, sing aman lan dipercaya.Nduwe kelas proteksi sing dhuwur ora kurang saka IP65, lan bisa dibongkar kanthi cepet.

Karakteristik tampilan LED njero ruangan / ruangan konvensional:

1. Padhang dhuwur: padhange layar tampilan LED kluwarga luwih saka 8000cd / m2, lan padhange layar tampilan LED njero ruangan luwih, umume luwih saka 2000cd / m2.
p2.97-dalam ruangan-dipimpin-tampilan

2. amba ndeleng gedhe: amba ndeleng njero ruangan bisa luwih saka 160 derajat, lan amba ndeleng kluwarga bisa luwih saka 120 derajat.Sudut pandang amba banget, sing trep kanggo nonton saka macem-macem sudut.

3. Urip layanan dawa: urip layanan LED luwih saka 100000 jam (sepuluh taun), sing tahan lama.

4. Area layar bisa gedhe utawa cilik, mulai saka kurang saka siji meter persegi nganti atusan utawa ewu meter persegi, nyukupi kabutuhan panggunaan.

5. Iku trep kanggo nyambungake karo antarmuka komputer, ndhukung lunak sugih, lan bisa muter teks, gambar, video lan jinis isi liyane.


Wektu kirim: Jul-15-2022