• head_banner_01

Tampilan Digital LED Global Global lan Tampilan LED Micro LED- LEDinside

Tampilan Digital LED Global Global lan Tampilan LED Micro LED- LEDinside

Miturut laporan paling anyar saka LEDinside, divisi perusahaan riset pasar TrendForce, Tampilan Digital LED Global Global lan Tampilan LED LED Mikro, amarga resesi ekonomi, pasar LEDdisplay global ngalami pertumbuhan winates lan permintaan pasar tampilan tradisional mudhun. Nanging, amarga pangembangan tampilan pitch LED sing apik ing taun-taun pungkasan, permintaan pasar tampilan tambah maneh. Ing 2017, skala pasar tampilan LED global tekan USD 5,092 milyar. Tampilan pitch halus ing njero ruangan (≤P2.5) bakal terus-terusan njaga pertumbuhan sawise ngalami pangembangan kanthi cepet sajrone sawetara taun kepungkur, lan skala pasar ing 2017 yaiku USD 1,141 milyar kanthi CAGR saka 2017-2021 diarepake bisa nggayuh 12%.

1520580325776594

Tren Pasar Tampilan

Ing 2017, skala pasar tampilan LED global tekan USD 5,092 milyar. Tampilan pitch halus ing njero ruangan (≤P2.5) bakal terus-terusan njaga pertumbuhan sawise ngalami pangembangan kanthi cepet sajrone sawetara taun kepungkur, lan skala pasar ing 2017 yaiku USD 1,141 milyar kanthi CAGR saka 2017-2021 diarepake bisa nggayuh 12%.

Miturut aplikasi LED pitch pitch sing apik, bisa dipérang dadi papat kategori kaya ing ngisor iki. Aplikasi siaran (Auditorium); Kamar keamanan lan kontrol (pengawasan keamanan lan kamar kontrol); Aplikasi tampilan komersial (kalebu tampilan komersial, pameran, ruang rapat perusahaan, ruang rapat hotel lan teater, lsp); aplikasi umum lan ritel (utamane kalebu tampilan ruangan, bandara, metro lan aplikasi ritel). Tampilan komersial, publik lan ritel duwe potensial tuwuh paling gedhe ing mbesuk. Tampilan LED mboko sithik bakal ngganti DLP lan LCD.

Ing 2016, skala pasar tampilan LED global yaiku USD 5,001 milyar lan wolung pabrikan paling dhuwur entuk 38% pangsa pasar global. Antarane, skala pasar tampilan apik LED global mencapai USD 854 yuta ing taun 2016. Miturut pamrih saka pabrike, 7 pabrikan paling dhuwur saka China, lan Daktronics njupuk nomer kaping wolu. Kanthi efek utama, 8 pabrikan paling dhuwur entuk 78% pangsa pasar global, LEDinside ngramal manawa pasar tampilan pitch LED global bakal terus njaga pertumbuhan sing cepet ing taun 2017.

Tren Pasar LED

Nilai pasar LED Display ing taun 2017 diramal bakal tekan USD 1,63 milyar, lan diramal dadi USD 1,94 milyar ing taun 2021. Tumbuh tampilan LED pitch sing apik bakal mudhun, nanging tampilan pitch sing apik isih dadi kekuwatan utama kanggo nambah permintaan tampilan LED .

Miturut LEDinside, limang produsen LED tampilan digital paling dhuwur kanthi penghasilan ing saindenging jagad yaiku MLS, NationStar, Everlight, Kinglight lan CREE. Kajaba iku, limang produsen chip LED LED digital paling dhuwur kanthi penghasilan (penjualan eksternal) ing saindenging jagad yaiku San'an Opto, Epistar, HC Semitek, Silan Azure, lan ChangeLight.

Tren Pasar IC Driver

Didhukung kanthi tampilan LED sing apik, pasar driver ICs isih tetep tuwuh kanthi cepet. LEDinside ngramal yen skala pasar driver ICs entuk USD 212 yuta ing taun 2017. Miturut investigasi LEDinside, limang pabrikan driver driver IC pisanan yaiku Macroblock, Chipone, Sumacro, Sunmoon, lan My-Semi, sing nuduhake 92% saka total pasar nuduhake. Produsen liyane kalebu Pangembang Microelectronics lan Texas Instrument, lsp.

Pangembangan mbesuk

Kanggo nanggepi tren pasar nalika sempit, LED pindhah menyang telung teknologi, kalebu LED pitch alus COB, fosfor QD tekan teknik RGB, lan tampilan Micro LED. Kajaba iku, bathi tampilan Micro LED kalebu sudut pandang sing amba, padhang lan kontras sing dhuwur, kualitas gambar sing unggul, lan Gambar sing sampurna. Kangge, pemain tampilan tradisional lan pemain LCD rencana mlebu pasar tampilan LED Micro kanthi kerja sama lan aliansi.


Wektu kiriman: Mar-26-2021