• head_banner_01

Saben Warta

Kabar

  • Apa modul LED?Apa tegese modul tampilan LED?

    Apa modul LED?Apa tegese modul tampilan LED?

    Modul LED minangka bagéan inti saka layar tampilan.Iki minangka produk sing dilengkapi papan sirkuit LED lan cangkang, lan minangka produk sing dibentuk kanthi ngatur manik-manik sing dipimpin bebarengan miturut aturan tartamtu kanggo kemasan, banjur nambah sawetara perawatan anti banyu.Modul LED utamane kasusun saka lampu LED, ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane layar fleksibel LED lan layar tampilan LED konvensional Fitur layar fleksibel LED:

    Bedane antarane layar fleksibel LED lan layar tampilan LED konvensional Fitur layar fleksibel LED:

    1. Daya adaptasi sing kuat: bisa dipasang ing deformasi lentur horisontal lan vertikal, lan sanajan ing lingkungan instalasi sing rumit, bisa menehi gambar sing sampurna.2. pangopènan prasaja: nggunakake struktur Strip ditempelake mimpin asli, sampeyan mung kudu meneng 3 perkakas kanggo ngganti lig siji ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo instalasi tampilan LED ruangan

    Pancegahan kanggo instalasi tampilan LED ruangan

    Titik ing ngisor iki kudu digatekake nalika nginstal tampilan LED ruangan.1. Peralatan pangayoman kilat bakal diinstal ing layar tampilan lan bangunan Layar tampilan kamungkinan kanggo nandhang sangsara marga saka pengepungan lemah saiki lan magnet kuwat disebabake serangan kilat, supaya utama ...
    Waca liyane
  • Apa skenario aplikasi tampilan LED?

    Apa skenario aplikasi tampilan LED?

    Kanthi pangembangan lan perbaikan teknologi LED sing terus-terusan, tampilan LED njero ruangan, utamane produk jarak cilik, tambah disenengi pasar amarga splicing sing mulus, tingkat refresh sing dhuwur, definisi dhuwur, konsumsi energi sing sithik, umur dawa lan kaluwihan liyane.Dadi opo...
    Waca liyane
  • Tampilan LED 8K Rawuh ing Korea Kidul

    Tampilan LED 8K Rawuh ing Korea Kidul

    Tampilan LED 8K Rawuh ing Korea Kidul Sakcepete 99,35 meter persegi P1.56 tembok video LED bakal digunakake ing CBD (Distrik Pusat Bisnis) ing Korea Kidul.Lan ing hub strategis bisnis, keuangan lan budaya Korea Selatan iki, Eachinled bakal nduwe peran gedhe ing ...
    Waca liyane
  • Eachinled-Israel News TV Studio

    Eachinled-Israel News TV Studio

    Golden Ratio Series P1.56 nghias Kamar siaran TV Kanthi perkembangan teknologi TV LED lan teknologi digital kanthi cepet, piranti ing kamar siaran TV nganyari.Minangka latar mburi, layar LED nyedhiyakake efek situs sing unik miturut owah-owahan isi acara TV.Dibandhingake karo trad ...
    Waca liyane
  • Sawise liburan Festival Bangsa 2021, EACHINLED wis nampa akeh pesenan.

    Sawise liburan Festival Bangsa 2021, EACHINLED wis nampa akeh pesenan.Pabrik kita cukup sibuk karo jadwal pesenan lan nambah jadwal produksi.Ing kene kita pengin nuduhake sawetara proyek perwakilan kita: I. Produk cetakan pribadi - Seri Pitch Kecil Dalam Ruangan P...
    Waca liyane
  • Integrasi Teknologi GOB karo Sewa Layar LED Ndadekke Superior Visual lan Tactile Pengalaman.

    Integrasi Teknologi GOB karo Sewa Layar LED Ndadekke Superior Visual lan Tactile Pengalaman.

    Ing taun anyar, pasar kanggo rental layar LED wis dadi saya aktif.Wong duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo tampilan ultra-dhuwur definisi lan flatness dhuwur layar LED.Nanging, teknologi SMD tradisional ora bisa nyukupi syarat kasebut, sing nyebabake ...
    Waca liyane
  • Solusi Tampilan LED Pole Smart

    Solusi Tampilan LED Pole Smart

    Saiki, aplikasi tampilan LED pole pinter wis dadi luwih akeh.Iki nyusup menyang kabeh lapangan kutha modern, mboko sithik mbentuk lingkungan sing kondusif kanggo pangembangan konstruksi informasi lan nyuntikake vitalitas menyang segmen pasar tampilan.Minangka imp ...
    Waca liyane
  • 2018 Global LED Tampilan Digital lan Micro LED Tampilan Market Outlook- LEDinside

    2018 Global LED Tampilan Digital lan Micro LED Tampilan Market Outlook- LEDinside

    Miturut laporan paling anyar saka LEDinside, divisi saka tenan riset pasar TrendForce, 2018 Global LED Tampilan Digital lan Micro LED Tampilan Market Outlook, amarga resesi ekonomi, pasar LEDdisplay global ngalami wutah winates lan dikarepake pasar saka tampilan tradisional melorot ...
    Waca liyane
  • Apa Tampilan LED Outdoor Berkualitas Tinggi?

    Apa Tampilan LED Outdoor Berkualitas Tinggi?

    Ora kabeh Tampilan LED ruangan digawe padha.Kanthi akeh opsi lan fitur sing kasedhiya, milih sing paling cocok bisa dadi tantangan.Sawetara Tampilan LED ngasilake tingkat kualitas, dene liyane fokus nyedhiyakake tampilan LED ruangan sing paling apik.Kowe arep sing endi...
    Waca liyane
  • Apa jenis prakara kudu kita mbayar manungsa waé kanggo tampilan LED ruangan?

    Apa jenis prakara kudu kita mbayar manungsa waé kanggo tampilan LED ruangan?

    Tampilan LED ruangan luwih fokus ing pangopènan, sing ngalami angin lan udan.Dadi, kita kudu milih materi sing luwih apik, lan saiki luwih akeh manufaktur tampilan LED sing nyebabake kualitas tampilan LED sing ora apik sing ora dadi sistem proteksi sing apik.Cara / langkah Akeh pelanggan ora jelas ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3