• head_banner_01

Saben Warta

Warta

  • 2018 Global LED Digital Display and Micro LED Display Market Outlook- LEDinside

    Tampilan Digital LED Global Global lan Tampilan LED Micro LED- LEDinside

    Miturut laporan paling anyar saka LEDinside, divisi perusahaan riset pasar TrendForce, Tampilan Digital LED Global Global lan Tampilan LED LED Mikro, amarga resesi ekonomi, pasar LEDdisplay global ngalami pertumbuhan winates lan permintaan pasar tampilan tradisional mudhun ...
    Waca liyane
  • What Is A High Quality Outdoor LED Display?

    Apa Tampilan LED Luar Ruangan sing Berkualitas Tinggi?

    Ora kabeh Tampilan LED ruangan digawe padha. Kanthi akeh pilihan lan fitur sing kasedhiya, milih sing paling cocog bisa uga tantangan. Sawetara manufaktur Display LED nyorot level kualitas, dene liyane fokus nyedhiyakake tampilan LED ruangan paling larang. Sing pengin ...
    Waca liyane
  • What kind of matters should we pay attention to outdoor LED display?

    Apa prekara apa sing kudu digatekake karo tampilan LED ruangan?

    Tampilan LED ruangan luwih fokus ing pangopènan, sing ngalami angin lan udan. Dadi, kita kudu milih bahan sing luwih apik, lan saiki saya akeh produsen tampilan LED sing nyebabake kualitas apik tampilan LED sing dudu sistem proteksi sing apik. Cara / langkah Akeh pelanggan sing durung jelas ...
    Waca liyane
  • Why curved led screen be more popular in nowaday?

    Napa layar layar sudhut mlengkung dadi luwih populer saiki?

    Tampilan LED sudhut mlengkung beda karo pesawat tradisional sing dipimpin alun-alun, bisa cocog karo lingkungan instalasi lan malah bisa dicampur karo latar mburi instalasi. Dheweke bisa ngrancang kanthi radian sing beda-beda miturut latar mburi instalasi sing beda-beda, ...
    Waca liyane
  • Raw material price is increasing and will go on

    Rega bahan baku saya mundhak lan bakal terus

    Bubar iki, pencahayaan Linsen kayu Fujian, Timur menyang Hongye, Morgan Electronics, Hai Le Electronics lan akeh perusahaan PCB liyane menehi kabar rega papan PCB, meh kabeh mundhak 10%. Ing awal Juli, Shandong Jinbao, Kingboard, Mingkang, negara Weili, Jin Anguo lan sawetara perusahaan liyane yaiku ...
    Waca liyane
  • Which role does the P5 outdoor front open panel play ?

    Apa peran panel mbukak ngarep P5 ing njaba?

    Panel sing dipimpin ruangan duwe peran penting ing pasar tembok sing dipimpin. Kita kudu menehi perhatian banget marang pasar iki sawise entuk pesanan panel njaba ruangan. Napa panel luar ruangan duwe bagean gedhe ing pasar? Ora mung amarga saya akeh wong sing nggunakake, dudu kertu pariwara utawa LCD nanging ...
    Waca liyane
  • EachinLED Stage LED Display

    Tampilan LED Panggung SabeninLED

    1, Tampilan LED Tahap SabeninLED Tampilan panggung LED sabeninLED wis normal sawise sawetara wektu sing apik: rapat lan rapat siswa universitas. Iki nggawa pamirsa nalika ndeleng tampilan panggung LED ing latar mburi. Tampilan LED Tahap EveryinLED 2, ...
    Waca liyane
  • EachinLED Stadium LED Display

    Tampilan LED Stadion SabenLL

    1. Tampilan LED stadion sabeninLED Tampilan LED stadion sabeninLED, sing dirancang miturut syarat pertandingan olahraga, bisa nyiarake iklan komersial saka sponsor, momen sing apik, puter maneh aksi alon, tembakan jarak dekat, lan liya-liyane. Bakal mbantu para pamirsa seneng tandhing ora matte ...
    Waca liyane
  • EachinLED traffic LED display solutions

    Solusi tampilan LED lalu lintas saben

    1. Katrangan tampilan lalu lintas LED saben tampilan LED Lalu Lintas sing digunakake kanggo main peran tampilan LED lalu lintas sing diinduksi, umume ditrapake ing dalan gedhe. Digawe saka layar layar LED awak, sistem drive, sistem kontrol, peralatan komunikasi, sistem listrik lan pigura lawang, omah, lsp.
    Waca liyane
  • Kita ora mung pabrikan layar LED

    Ana paribasan Tionghoa kuno: Konsumen minangka raja, tegese sampeyan paling larang regane kanggo kita. Ing kasus iki, kita kudu nuntut panjaluk marang awake dhewe. Fungsi saka kita ora mung kanggo ngasilake panel sing dipimpin nanging uga menehi solusi proyek sing apik kanggo sampeyan. Contone, kita wis nampa ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kanggo Layar LED Lebanon

    Pangiriman kanggo Layar LED Libanon Ing wulan Desember, kita ngirim LED LED menyang Libanon. Tembok LED kita berkualitas tinggi, lan nyedhiyakake jaminan 2 taun. Kita duwe Kontrol Kualitas sing ketat: Kita nyoba saben langkah produksi (tes lan penuaan kanggo Modul LED - Kabinet LED utawa panel LED - LED ...
    Waca liyane
  • Pangiriman kanggo Tampilan LED Thailand

    Pangiriman kanggo Tampilan LED Thailand Ing wulan Desember, kita ngirim LED Video Walls menyang Bangkok, Thailand. Tembok LED kita berkualitas tinggi, lan nyedhiyakake jaminan 2 taun. Kita duwe Kontrol Kualitas sing ketat: Kita nyoba saben langkah produksi (tes lan penuaan kanggo Modul LED - Kabinet LED utawa LED ...
    Waca liyane