. China LED Poster Series pangilon LED Tampilan produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

LED Poster Series pangilon Tampilan LED

LED Poster Series pangilon Tampilan LED

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P2,571 mm
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Poster LED Kab
  • Fitur:entheng
  • ukuran:1944mm x 576mm

Gawe kesan sing tepat lan gawe daya mandeg anyar nganggo Poster LED VERSATILITIS TINGGI UNTUK SETIAP SPACEAvant-garde Digital Poster Frame Poster LED wis direkayasa kanthi pungkasan


Detail Produk

Tag produk

Nggawe kesan sing bener lan gawe anyardaya mandeg karo LED Poster

广告机-4.jpg

 VERSATILITY HIGH FORSaben SPACE

1502348762364479.jpg

Bingkai Poster Digital Avant-garde

Poster LED EACHINLED wis direkayasa kanthi teknologi paling anyar kanggo menehi profil sing luwih alus lan luwih ramping.Iki digawe ing aluminium anodized entheng nanging awet, kanggo nggawe kabeh pigura poster bobot kurang saka 35kg, nggawe luwih hotspot lan gampang kanggo nginstal.

Seneng hak istimewa kanggo nonton utawa screening video, audio utawa gambar dhaptar lagu sampeyan kapan wae, ing endi wae nganggo poster LED.Nganyari konten digital sampeyan ing pamuter media dibangun ing kuat liwat WiFi utawa USB.Menu ing layar sing gampang dituruti nggawe jadwal konten sampeyan pancen gampang lan ora ana konfigurasi sing rumit sing dibutuhake!

Sampeyan bakal seneng kepenak kanthi cepet nindakake servis lan panggantos modul panel saka ngarep kanthi magnet gagang.Thanks kanggo teknologi tanpa kabel sing dipatenake kanggo nyambungake modul. Nanging kauntungan liyane, eksklusif kanggo poster LED sampeyan.

Modul Smart futuristik sing digabung kanthi apik ing saben sistem poster EACHINLED LED minangka tenaga listrik.Direkayasa watara Internet Cyclone IV FGPA kanthi kinerja dhuwur sing bisa ngolah paralel, lan integrasi sing luwih jero karo alat manajemen MCU ngidini modul tampilan bisa mandhiri ing komunikasi lan manajemen.Bebarengan dadi inti saka Modul Cerdas lan ngirim platform pangolahan video sing kuat, njamin kabeh operasi konvergen, saéngga njamin sambungan sing lancar kaya operasi ngawasi layar lan deteksi otomatis bisa terus-terusan.

 

Piranti lunak pra-integrasi poster LED ngidini sampeyan nyambungake menyang PC utawa piranti Android saka siji lokasi liwat RJ45, WiFi, 3G, USB lan HDMI. Iki ndadekake gampang banget kanggo ngenali tampilan lan ngatur setelan kaya padhang lan kontras. Puter konten sampeyan langsung saka piranti sampeyan bisa laptop, tablet utawa telpon pinter.Nindakake kontrol lan manajemen video terpusat liwat internet.Efisiensi sampeyan tambah amarga sampeyan bisa nyithakvideo saka adoh tanpa perlu duwe piranti kontrol ing situs utawa PC.administer lan ngawasi video saka comfort saka kantor.

⊙>>>>>>> Deleng versi lengkap PDF manual produkLayar LED, panel LED, papan tampilan LED, videowall, tampilan digital, pantallas dipimpin, layar njaba-Eachinled


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita