• head_banner_01

Tampilan LED mirror Series Poster LED

Tampilan LED mirror Series Poster LED

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P2.571mm
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Poster LED
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 1944mmx576mm

Gawe kesan sing bener lan gawe daya mandheg anyar nganggo Poster LED VERSATILITAS TINGGI KANGGO SETIAP SPACEAvant-garde Digital Poster Frame LED wis direkayasa karo latte


Detail Produk

Tag Produk

Gawe kesan sing bener banjur gawe anyar nyetop daya nganggo Poster LED

广告机-4.jpg

 VERSATILITAS Luwih kanggo Saben SPACE

1502348762364479.jpg

Bingkai Poster Digital Avant-garde 

Poster LED EACHINLED wis direkayasa nganggo teknologi paling anyar kanggo menehi profil sing luwih alus lan luwih ramping. Digawe nganggo aluminium ringan ringan sing tahan lama lan tahan lama, supaya kabeh bingkai poster bobote kurang saka 35kg, dadi luwih portabel lan gampang dipasang.

Nikmati hak istimewa kanggo nonton utawa nyithak dhaptar lagu video, audio utawa gambar dhewe kapan wae, ing endi wae kanthi poster LED. Anyari konten digital sampeyan ing pamuter media internal internal liwat WiFi utawa USB. Menu ing layar sing gampang diikuti nggawe gampang banget gawe jadwal konten sampeyan lan ora perlu konfigurasi rumit!

Sampeyan bakal seneng kepenak cepet nindakake servis lan modul panel saka ngarep kanthi mung magnetik gagang. Thanks kanggo teknologi tanpa kabel paten nalika nyambungake modul. Nanging keuntungan liyane, eksklusif kanggo poster LED sampeyan.

Modul Cerdas futuristik kanthi apik dilebokake ing saben sistem poster LED EACHINLED yaiku tenaga listrik. Dirancang ing siklon Internet FclPA IV sing paling dhuwur sing bisa diproses paralel, lan integrasi sing luwih jero karo alat manajemen MCU supaya modul tampilan bisa mandhiri ing komunikasi lan manajemen. Bareng dadi inti saka Modul Cerdas lan ngirim platform pangolahan video sing kuat, supaya kabeh operasi bisa bebarengan, saengga bisa njamin koneksi lancar kaya operasi ngawasi layar lan ndeteksi otomatis kanthi terus-terusan.

 

Piranti lunak pra-integrasi poster LED ngidini sampeyan nyambung karo piranti PC utawa Android saka sak lokasi liwat RJ45, WiFi, 3G, USB lan HDMI. Iki nggawe gampang banget ngenali tampilan lan ngatur setelan kaya padhange lan kontras. Muter konten kanthi langsung saka piranti, kalebu laptop, tablet utawa telpon pinter. Nindakake kontrol video lan manajemen terpusat liwat internet. Efisiensi sampeyan tambah amarga sampeyan bisa nggunakake video mbatalake tanpa prelu duwe piranti kontrol ing situs utawa PC. serep lan ngawasi video saka kenyamanan kantor.

⊙ >>>>>>> Deleng versi lengkap manual manual produkLED screen,LED panels,LED display board,videowall,digital display,pantallas led,outdoor screens-Eachinled


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita