• head_banner_01

Layar LED Rental Acara 500X1000mm Seri Indoor

Layar LED Rental Acara 500X1000mm Seri Indoor

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P3.91
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Produksi Acara
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 500 * 1000mm

Layar LED Produksi Sewa Ruangan P3.91 Produksi Sewa P3.91 Produksi Sewa Ruangan Acara P3.91 Layar LED Produksi Sewa Ruangan


Detail Produk

Tag Produk

Layar LED Rental Acara 500X1000mm Seri Indoor

 

Solusi njero ruangan & ruangan sing bisa ditindakake
-Pemanfaatan sing luwih dhuwur
-Dhukung Aplikasi Liyane
-Luwih apik ROI (laba investasi)

Entheng
-Bobot panel mung 13Kg
-Luwih saka 20% Ringan tinimbang produk biasa

Cepet
-Satu instalasi wong
-Kothak daya layanan kanthi cepet

LAYAR LED RENTAL NGGUNAKAN PROFESIONAL

Layar LED sewa kanggo stand lan konferensi yaiku panel LED sing bisa ngasilake gambar lan video kanthi resolusi dhuwur kanthi luminitas sing luwih unggul tinimbang piranti liyane, kayata monitor tradisional lan proyektor sing ora ngidini ndeleng konten kanthi bener, amarga ora ana cahya utawa ngganggu bayangan ing tampilan. Kanthi cara iki, kecerahan sing ora bisa dikalahake dijamin.

Layar sewa cocog kanggo para profesional sing melu kongres utawa pameran, sing kudu gampang dipasang, layar ringan sing gampang diangkut saka sak lokasi menyang lokasi liyane.

Integrasi sistem assembling lan disassembling cepet njamin proses instalasi sing luwih trep lan murah dibandhingake karo sistem layar LED liyane.

ING endi masang layar LED sewa?
Layar LED sewa nawakake macem-macem mupangat. Sadurunge, tembok video lan proyektor digunakake kanggo tujuan kasebut. Saiki, kanthi layar LED sewa, bisa uga duwe layar sing luwih gedhe lan luwih cerah, sing narik kawigaten para pamiarsa acara.

Amarga layar LED minangka produk anyar, rega sewa cenderung larang, mula, akeh perusahaan sewa sing mutusake nggunakake bathi permintaan sing akeh lan investasi liyane lan liyane ing jinis produk iki.
PENGGUNAAN lan APLIKASI LAYAR LED FOR Sewa
Layar kasebut wis dirancang supaya para profesional sing nampilake produk lan layanane ing pameran lan kongres bisa nuduhake kabeh produke kanthi format gedhe lan kanthi cara sing apik. Panyedhiya peralatan audiovisual sing ngatur konser, presentasi utawa acara pariwara uga pembeli layar LED sewa skala umum, saengga bisa nyewa menyang pihak katelu.

Layar LED sing disewa minangka pilihan sing paling apik kanggo acara apa wae, amarga bisa ngatur lan ngowahi ukuran layar. Mula, iki minangka alternatif sing fleksibel banget kanggo para profesional ing sektor audiovisual.

Sistem perakitan modular lan elektronik sing cerdas ngidini sampeyan adaptasi ukuran sing cocog. Sampeyan mung kudu nggabungake pigura LED sing cocog karo ukuran sing dibutuhake. Iki bisa nggawe bagean kanggo mbukak layar amba dadi luwih cilik.

Keuntungan penting liyane yaiku resolusi lan kualitas gambar sing apik sing kasedhiya ing layar LED sewaan, sing cocog karo tawaran layar LED sing dipasang kanthi permanen. Thanks kanggo karakteristik teknis sing canggih, layar LED sewa nawakake visualisasi konten video sing sampurna, malah ing njobo lan ing srengenge sing lengkap.

Pilihan Pixel Pitch

Barang Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3.91mm 3.91mm 4.81mm
Enkapsulasi led SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Scan 1/16 Scan 1/16 Scan 1/13 Scan
Pixe Per Sq.m 65536 Piksel 65.536 Piksel 43,264 Piksel
Padhang (Nits / ㎡) 1100 Nits 4500 Nits 4500 Nits
Perlindhungan IP IP43 IP65 IP65
Cara Pangopènan Bisa Mbukak mburi
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Tingkat Refresh 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Sudut sudhut mlengkung ± 15 Derajat

500x1000-indoor-led-display (1) 500x1000-indoor-led-display (1) 500x1000-indoor-led-display (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita