. China 500X1000mm Series Indoor Event Rental produsen Layar LED lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

500X1000mm Series Indoor Event Rental Layar LED

500X1000mm Series Indoor Event Rental Layar LED

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P3.91
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:500 * 1000 mm

P3.91 Produksi Sewa Acara Dalam Ruangan Layar LED P3.91 Produksi Sewa Acara Dalam Ruangan P3.91 Layar LED Produksi Sewa Acara Dalam Ruangan


Detail Produk

Tag produk

500X1000mm Series Indoor Event Rental Layar LED

 

Solusi njero ruangan & ruangan sing sregep
- Panggunaan sing luwih dhuwur
- Dhukungan Aplikasi liyane
- ROI sing luwih apik (return on investment)

entheng
- Bobot panel mung 13Kg
- Luwih saka 20% luwih entheng tinimbang produk biasa

Cepet
- Instalasi siji wong
-Cepet layanan kothak daya

RENTAL LAYAR LED FOR PROFESSIONAL nggunakake

Layar LED rental kanggo stands lan konferensi minangka panel LED sing bisa ngasilake gambar lan video kanthi resolusi dhuwur kanthi cahya sing luwih dhuwur tinimbang piranti liyane, kayata monitor lan proyektor tradisional sing ora ngidini ndeleng konten kanthi bener, amarga kurang cahya utawa ngganggu. bayangan ing tampilan.Kanthi cara iki, padhang sing ora bisa dikalahake dijamin.

Layar rental iku sampurna kanggo profesional njupuk bagéyan ing congresses utawa pameran, sing kudu gampang kanggo ngumpul, layar entheng mulane gampang transportable saka siji lokasi liyane .

Integrasi sistem assembling lan disassembling cepet njamin proses instalasi sing luwih trep lan luwih murah dibandhingake karo sistem layar LED liyane.

Endi kanggo masang RENTAL LED LAYAR?
Layar LED rental nawakake macem-macem keuntungan.Sadurunge, tembok video lan proyektor digunakake kanggo tujuan iki.Saiki, kanthi layar LED rental, bisa uga duwe layar sing luwih gedhe lan luwih padhang, sing bisa narik kawigaten para peserta acara.

Amarga layar LED minangka produk anyar, rega sewa cenderung dhuwur, mula akeh perusahaan rental mutusake kanggo njupuk kauntungan saka permintaan sing dhuwur lan nandur modal luwih akeh ing jinis produk iki.
Panganggone lan APLIKASI LAYAR LED FOR RENT
Layar iki wis dirancang supaya profesional sing mameraken produk lan layanan ing pameran lan kongres bisa nuduhake kabeh produk ing format gedhe lan ing cara striking.Panyedhiya peralatan audiovisual sing ngatur konser, presentasi utawa acara pariwara uga minangka panuku layar LED sewa khas, supaya bisa nyewakake menyang pihak katelu.

Layar LED for rent pilihan sing paling apik kanggo ngadeg metu ing acara sembarang, awit iku bisa kanggo ngatur lan ngowahi ukuran layar.Mulane, iku alternatif banget Versatile kanggo profesional ing sektor audiovisual.

Sistem perakitan modular lan elektronik cerdas ngidini sampeyan ngganti ukuran kasebut.Sampeyan mung kudu ngumpulake pigura LED sing cocog karo ukuran sing dibutuhake.Iki ndadekake iku bisa kanggo dibagi layar amba kanggo nyewa dadi sawetara cilik.

Kauntungan liyane sing penting yaiku resolusi sing apik lan kualitas gambar sing disedhiyakake dening layar LED rental, sing apik minangka tawaran layar LED sing dipasang kanthi permanen.Thanks kanggo ciri teknis sing canggih, layar LED rental nawakake visualisasi konten video sing sampurna, sanajan ing njaba ruangan lan ing sinar srengenge.

Pilihan Pitch Pixel

Item Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3,91 mm 3,91 mm 4,81 mm
Led enkapsulasi SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/16 Pindai 1/13 Pindai
Pixe saben Sq.m 65536 piksel 65,536 piksel 43,264 piksel
Padhang (Nits/㎡) 1100 Nit 4500 nego 4500 nego
Pangreksan IP IP43 IP65 IP65
Metode Maintenance Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Refresh Rate 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 800 Watt/㎡
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Sudut Mlengkung ± 15 Derajat

500x1000-lampu-lampu ing jero ruangan (1) 500x1000-lampu-lampu ing jero ruangan (1) Layar dipimpin 500x1000 (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita