• head_banner_01

P3 UHD Tembok Video LED Indoor

P3 UHD Tembok Video LED Indoor

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P3
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Audio Visual
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 576 * 576MM

p2 / p3 Tampilan LED pitch cilik


Detail Produk

Tag Produk

P3 UHD Tembok Video LED Indoor

Minangka ekonomi sing berkembang kanthi cepet, masarakat luwih prihatin babagan pengayaan spiritual, TV cilik lan LCD ora bisa nyukupi kabutuhane. Akeh kegiatan lan acara hiburan diatur saben dina, kayata klub DJ, pesta, konser, acara rapat konferensi. Tampilan sing dipimpin kanthi sewa gedhe nggawe kabeh aktifitas lan acara sing sumunar kanthi efek video warna sing cetha, padhang, tampilan lan tampilan sing amba, karakteristik sing kasedhiya ing siaran langsung. Fokus MPLED kanggo nyediakake tampilan led njero ruangan / ruangan sing apik saka P3 nganti P10 kanggo para pelanggan ing industri media & hiburan, wis nindakake akeh proyek sukses ing saindenging jagad.

· Fitur Produk

1. Kanggo nuduhake gambar sing jelas lan jelas kanthi resolusi dhuwur.

2. Keseragaman warna sing apik bisa ngatasi masalah mozek kanthi apik.

3. Teknologi canggih produksi njamin kualitas lan umur tembok video LED.

4. Tembok video LED nganggo piranti lunak video play populer kanggo nggampangake operasi sistem.

5. Gampang kanggo perawatan, lan bisa ndandani titik siji kanggo ngirit biaya perawatan.

6. Nduwe efek tampilan sing apik ing gambar lan huruf amarga nggunakake teknologi piksel nyata
Kanthi lampu LED sing super padhang lan cangkang plastik sing bermutu.

Gampang dipasang lan dibongkar

Pangopènan lampu siji

LED nyopir kanthi mode saiki sing tetep, katerangan sing padha, lan konsumsi daya sithik

Jarak piksel 3mm, sing duwe 64 * 64 piksel. Saben piksel kasusun saka 1R1G1B.

Layar LED P3 elektronik sing bisa diprogram kanthi warna P3 kasedhiya kanthi macem-macem bentuk: desain persegi panjang, kothak, sudhut mlengkung, bunder lan liyane.

P3 layar elektronik LED warna pepak bisa ndhukung kertu kontrol sinkronis lan kertu kontrol asinkron sekaligus; sanajan ing kasus kegagalan komputer kontrol, isih bisa ditampilake kanthi normal.

Instalasi bingkai struktur baja: tampilan warna-warni LED P3 ing njero ruangan yaiku pigura baja ringan, pelat baja keling keling kimia digunakake minangka struktur dhukungan ing bagean balok lan kolom sing cocog, lan pigura baja tampilan disambungake karo baja tetep keling piring.

P3 LED sistem layar warna njero ruangan bisa stabil lan andal, nduweni kemampuan anti-gangguan sing kuat, lan bisa digunakake luwih saka 72 jam. Antarmuka operasi perangkat lunak sistem kontrol gampang digunakake lan gampang dioperasikake.

p3-indoor-led-display (1) p3-indoor-led-display (2)

p3-indoor-led-wall


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita