. China P3 UHD Indoor LED Video Wall produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P3 UHD Tembok Video LED Indoor

P3 UHD Tembok Video LED Indoor

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P3
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Audio Visual
  • Fitur:entheng
  • ukuran:576*576 MM

p2/p3 Tampilan LED pitch cilik


Detail Produk

Tag produk

P3 UHD Tembok Video LED Indoor

Minangka cepet ngembangaken ekonomi, wong uneg-uneg liyane ing enriching urip spiritual, cilik TV lan LCD ora bisa nyukupi kabutuhan maneh.Akeh kegiatan lan acara hiburan sing diatur saben dina, kayata klub DJ, pesta, konser, acara rapat konferensi.Tampilan sing dipimpin rental gedhe ndadekake kabeh kegiatan lan acara padhang kanthi efek video sing padhang warna seragam, padhang dhuwur, tampilan lan perspektif sing amba, karakteristik siaran langsung sing kasedhiya.Fokus MPLED nyedhiyakake tampilan sing dipimpin rental njero ruangan / ruangan sing berkualitas saka P3 nganti P10 kanggo pelanggan ing industri media & hiburan, wis nindakake akeh proyek sukses ing saindenging jagad.

· Fitur Produk

1. Kanggo nuduhake gambar sing cetha lan jelas kanthi resolusi dhuwur.

2. Good uniformity ing werna ngatasi masalah mozaik uga.

3. Teknologi produksi majeng njamin kualitas lan umur tembok video LED.

4. Tembok video LED nganggo piranti lunak dolanan video sing populer kanggo nggampangake operasi sistem.

5. Gampang kanggo pangopènan, lan bisa ndandani titik siji kanggo ngirit biaya pangopènan.

6. Nduweni efek tampilan apik ing gambar lan huruf amarga nggunakake teknologi piksel nyata
Kanthi lampu LED super padhang lan cangkang plastik berkualitas tinggi.

Gampang kanggo nginstal lan disassemble

Perawatan lampu tunggal

Nyopir LED kanthi mode saiki konstan, katerangan seragam, lan konsumsi daya sing sithik

Pitch piksel punika 3mm, kang wis 64*64 piksel.Saben piksel kasusun saka 1R1G1B.

Layar LED elektronik sing bisa diprogram kanthi warna P3 kasedhiya ing macem-macem wujud: persegi panjang, persegi, mlengkung, bunder lan desain khusus liyane.

P3 layar elektronik LED full-werna bisa ndhukung kertu kontrol sinkron lan kertu kontrol bedo ing wektu sing padha;malah ing cilik saka Gagal komputer kontrol, iku isih bisa ditampilake normal.

Instalasi pigura struktur baja: P3 LED tampilan full-werna njero ruangan iku pigura baja cahya, kimia rivet bolt piring baja keling digunakake minangka struktur support ing beam cocog lan kolom bagean, lan tampilan pigura baja disambungake karo paku keling baja tetep piring.

Sistem layar full-werna njero ruangan LED P3 bisa digunakake kanthi stabil lan andal, nduweni kemampuan anti-interferensi sing kuat, lan bisa terus-terusan luwih saka 72 jam.Antarmuka operasi piranti lunak sistem kontrol pangguna-loropaken lan gampang dioperasikake.

p3-lampu-lampu ing njero ruangan (1) p3-lampu-lampu-dalam-ruangan (2)

p3-dipimpin njero ruangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita