• head_banner_01

Tur Pabrik & QM

Tur Pabrik & QM

Pabrik

Tim Sales lan R&D

Piranti Lanjut

Lini produksi

Lini produksi

Manajemen Kualitas

Bedane perusahaan lan produk yaiku manajemen kontrol kualitas, Saben implementasi manajemen kualitas sing ketat kanggo tuku, ngembangake, produksi, lan layanan sawise, ing proses tuku, kita sensor lan nganalisa kapabilitas lan reliabilitas para pemasok, nalika ngembangake proses, produksi uji coba lan saben produksi ditindakake sadurunge produksi amba, ing proses produksi, IPQC, FQC lan QA bakal mriksa kabeh proses pabrikan kanggo ngasuransiake kualitas produk sadurunge dikirim menyang pelanggan. Saben njamin produke lan ngurmati reputasi sing berkualitas. Motto kualitas kami yaiku: " Kualitas minangka ROOT saka pasar mbesuk."