. China 500x1000mm Indoor Rental LED Display Wall produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

500x1000mm Rental Indoor LED Tampilan Wall

500x1000mm Rental Indoor LED Tampilan Wall

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P3.91
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Ruang Konferensi
  • Fitur:
  • ukuran:500x1000mm


Detail Produk

Tag produk

500x1000mm Rental Indoor LED Tampilan Wall

 

Instalasi minangka proyek siji-wong, sing ngirit wektu lan tenaga kerja kanthi signifikan.

Desain dhukungan pendakian nggawe instalasi luwih trep!

Iku upgrade saka desain klasik!

Eachinled nggunakake dhukungan pendakian lan desain tutup mburi sing dipisahake 100%.

Iki minangka tandha renovasi desain industri.

Renovasi sistem kunci break

Saben sistem kunci, kuwat, cepet lan luwes, desain kanggo instalasi 1 wong.

Solusi struktur instalasi lengkap

Nginstal tampilan LED dadi proyek prasaja dening ancillary kita.

Struktur kayata krenjang ngadeg / gantung, balok penyangga mburi, lsp.

Kauntungan liyane

Latar Belakang Profesional, Panggung lan Solusi Acara

Indoor lan Outdoor High-Precision mlengkung rental layar LED karo ngarep lan mburi pangopènan.

Multiple pitch piksel kanggo pilihan P2.976 / P3.91 / P4.81

Rental Layar LED Kanthi Refresh Dhuwur lan Déwan Fleksibel

Ing njero ruangan lan ruangan kanggo pilihan, instalasi magnetik modul, pangopènan ngarep lan mburi, kabinet aluminium casting die, flatness ultra-dhuwur, kesalahan flatness layar wutuh <= 0.01mm.

Kabinet saka macem-macem batch padha, ngalangi lan awet, ora gampang deform, pangayoman dhuwur, cuaca lan uyah semprotan karat resistance.

Splicing mulus

Tampilan LED Rental Lightall Seri 500x500mm

Kasalahan flatness layar wutuh <= 0,01mm.

Kabinet saka macem-macem batch ukurane padha, padhet lan awet, ora gampang deform.

Dhuwur Akurasi Curving

Saben kabinèt sing dipimpin ngidini 15 derajat cembung lan lengkung cekung ngidini kebebasan kreatif ing desain produksi sampeyan.

Refresh lan Bit Rate Dhuwur

rental njero ruangan tampilan mimpin sing kedhep free lan becik kanggo televisi lan kurang cahya skenario.

Dhuwur Akurasi Curving

Saben kabinèt sing dipimpin ngidini 15 derajat cembung lan lengkung cekung ngidini kebebasan kreatif ing desain produksi sampeyan.

Aplikasi Wide

Bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan lan kesempatan.

Contone, acara, olahraga, pameran dagang, hiburan, konser, omah ibadah, lsp.

Pangguna bisa nggawe layar gedhe kanthi macem-macem ukuran lan pitch piksel dhewe.

Layar LED Indoor kita diprodhuksi miturut standar kualitas ing pabrik mitra paling apik ing donya.Kita nindakake pemeriksaan kontrol kualitas liwat proses manufaktur lan kabeh cara kanggo nyoba, kemasan lan pengiriman.Kita dudu operasi tuku lan jual.

Item Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3,91 mm 3,91 mm 4,81 mm
Led enkapsulasi SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/16 Pindai 1/13 Pindai
Pixe saben Sq.m 65536 piksel 65,536 piksel 43,264 piksel
Padhang (Nits/㎡) 1100 Nit 4500 nego 4500 nego
Pangreksan IP IP43 IP65 IP65
Metode Maintenance Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Refresh Rate 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 800 Watt/㎡
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Sudut Mlengkung ± 15 Derajat
500x1000-lampu-lampu ing njero ruangan (3)
500x1000-lampu-lampu ing njero ruangan (4)
500x1000-lampu-lampu ing njero ruangan (5)
500x1000-lampu-lampu ing njero ruangan (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita