• head_banner_01

Tembok LED Rental Indoor 500x1000mm

Tembok LED Rental Indoor 500x1000mm

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P3.91
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Ruangan Konferensi
  • Fitur:
  • Ukuran: 500x1000mm

Detail Produk

Tag Produk

Tembok LED Rental Indoor 500x1000mm

 

Instalasi minangka tugas wong siji, sing ngirit wektu lan tenaga kerja kanthi signifikan.

Desain dhukungan pendhaki nggawe instalasi luwih gampang!

Iki minangka upgrade desain klasik!

Everyinled nggunakake dhukungan pendhaki lan 100% desain tutup mburi sing dipisahake.

Iki minangka tengara desain industri sing wis direnovasi.

Sistem kunci istirahat sing direnovasi

Sistem kunci masing-masing, kuat, cepet lan bisa diatur, desain kanggo instalasi 1 wong.

Solusi struktur intsallasi lengkap

Nginstal tampilan LED dadi proyek sing gampang kanggo tambahan.

Struktur kayata braket ngadeg / nggantung, balok dhukungan mburi lan liya-liyane.

Luwih Keuntungan

Latar mburi Profesional, Tahap lan Solusi Acara

Layar LED kanthi sudhut mlengkung ing njero ruangan lan ruangan kanthi tliti kanthi pangopènan ngarep lan mburi.

Jarak piksel pirang-pirang kanggo opsi P2.976 / P3.91 / P4.81

Layar LED Sewa Kanthi Refresh Dhuwur lan Majelis Fleksibel

Pilihan njero ruangan lan ruangan, instalasi magnetik modul, pangopènan ngarep lan mburi, kabinèt casting aluminium mati, flatness sing dhuwur banget, kesalahan flat screen kabèh <= 0,01mm.

Lemari saka macem-macem batch padha, padhet lan awet, ora gampang deformasi, proteksi dhuwur, cuaca lan tahan korosi semprotan uyah.

Splicing Mulus

Tampilan LED Sewa Kilat Seri 500x500mm

Kesalahan rata-rata layar <= 0.01mm.

Lemari klompok sing beda-beda ukurane padha, padhet lan awet, ora gampang deformasi.

Kurva Akurasi Dhuwur

Saben kabinet sing dipimpin ngidini 15 derajat cembung lan lengkung cekung sing ngidini kebebasan kreatif ing desain produksi sampeyan.

Refresh Dhuwur lan Tarif Bit

Tampilan plumbon sing disewa ing njero ruangan bebas gratis lan cocog kanggo skenario televisi lan sithik.

Kurva Akurasi Dhuwur

Saben kabinet sing dipimpin ngidini 15 derajat cembung lan lengkung cekung sing ngidini kebebasan kreatif ing desain produksi sampeyan.

Aplikasi Wide

Bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan lan acara.

Contone acara, olahraga, pameran dagang, hiburan, konser, ibadah, lsp.

Pangguna bisa DIY layar gedhe kanthi macem-macem ukuran lan nada piksel.

Tampilan LED njero ruangan diproduksi kanthi standar kualitas ing pabrik mitra paling apik ing saindenging jagad. Kita nindakake kontrol kontrol kualitas liwat proses manufaktur lan kabeh cara kanggo nyoba, ngemot lan ngirim. Kita dudu operasi jual beli.

Barang Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3.91mm 3.91mm 4.81mm
Enkapsulasi led SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Scan 1/16 Scan 1/16 Scan 1/13 Scan
Pixe Per Sq.m 65536 Piksel 65.536 Piksel 43,264 Piksel
Padhang (Nits / ㎡) 1100 Nits 4500 Nits 4500 Nits
Perlindhungan IP IP43 IP65 IP65
Cara Pangopènan Bisa Mbukak mburi
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Tingkat Refresh 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Sudut sudhut mlengkung ± 15 Derajat

500x1000-indoor-led-display (3) 500x1000-indoor-led-display (4) 500x1000-indoor-led-display (5) 500x1000-indoor-led-display (6)

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita