. China P4.81 Outdoor Event Rental LED Video Screen produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P4.81 Layar Video LED Rental Acara ruangan

P4.81 Layar Video LED Rental Acara ruangan

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P4.8
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:500mmx500mm

Layar Video LED Rental Acara Luar Ruangan P4.8 Tampilan LED Luar Ruangan Kanggo pitch Piksel Acara 4.8mm Kapadhetan piksel (titik/㎡) 43264Encapsulation LEDSMD2525/2727Resolusi Modul52*52/104*52Ukuran modul2


Detail Produk

Tag produk

P4.81 Layar Video LED Rental Acara ruangan

1) Super slim, super entheng, gampang digawa, kanggo transportasi.
Ukuran Kabinet: 500mm * 500mm * 50mm (P3,P4,P5)

Kabinet bobot: 8kg

2) Die-casting Aluminium: stabil banget, ora ewah-ewahan bentuk.

3) Padhang: 1/8 scan, nganti 5000cd/m2

4) Ora ana swara: kanthi sumber daya tanpa kipas, pancen sepi.

5) Instalasi cepet: mung siji wong bisa nginstal 100 lemari kanthi tangan sajrone jam

6) Dhuwur definisi: 43234 titik / sqm

Keuntungan saben:

1. Desain apik banget kudu gampang dimangerteni, produk bakal ngomong dhewe, mbatalake kabutuhan nerangake rinci.

2. Jahitan rapi: Kanthi desain konektor khusus kita gampang nyuda kesenjangan nalika nginstal, nggawe tampilan sing sampurna.

3. Ngadopsi teknologi anti-tabrakan paling anyar, nggawe lemari sing luwih stabil sajrone acara rental, nggawe umur luwih dawa.

4. Magnesium aluminium alloy kothak kontrol, adaptasi kanggo kabeh jinis cuaca.

5. Desain Arc sing disesuaikan: desain kabinèt pinggiran bevel miturut syarat pelanggan ndadekake perakitan layar Arc.

6. Sambungan rapi: ing 0,1 mm longkangan toleransi antarane kabinèt lan modul, ing 0,2mm longkangan toleransi antarane lemantun.

7. Dhukungan layanan mburi, iku gampang kanggo pangopènan.

8. Sambungan data serep: Transmisi data iku penting kanggo nggunakake rental.Amarga iki, ana sambungan data serep sing kalebu.Sawise ana masalah sing ora dikarepke, bisa langsung ditransfer menyang serep.

9. Nganyari kertu panampa: NOVASTAR A5s EMC-Kelas B kertu panampa

 

Item Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3,91 mm 3,91 mm 4,81 mm
Led enkapsulasi SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/16 Pindai 1/13 Pindai
Pixe saben Sq.m 65536 piksel 65,536 piksel 43,264 piksel
Padhang (Nits/㎡) 1100 Nit 4500 nego 4500 nego
Pangreksan IP IP43 IP65 IP65
Metode Maintenance Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Refresh Rate 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 800 Watt/㎡
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Sudut Mlengkung ± 15 Derajat

P4.81-outdoor-led-display (5)P4.81-outdoor-led-display (1) P4.81-layar-dipimpin njaba (2) P4.81-layar-dipimpin njaba (3)

p4.81-lawang-dipimpin-tampilan P4.81-layar-dipimpin njaba (4)

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita