• head_banner_01

P4.81 Layar Video LED Rental Acara Luar Ruangan

P4.81 Layar Video LED Rental Acara Luar Ruangan

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P4.8
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Produksi Acara
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 500mmx500mm

Layar Video LED Rental Acara P4.8 P4.8 Tampilan LED Luar Ruangan Kanggo Jarak piksel Acara4.8mm Kapadhetan piksel (titik / ㎡) 43264 Enkulasi LEDSMD2525 / 2727 Resolusi Modul52 * 52/104 * 52Modul ukuran2


Detail Produk

Tag Produk

P4.81 Layar Video LED Rental Acara Luar Ruangan 

1) Super langsing, super ringan, gampang digawa, kanggo diangkut.
Ukuran kabinet: 500mm * 500mm * 50mm (P3, P4, P5)

Bobot kabinet: 8kg

2) Aluminium casting mati: stabil banget, ora ana deformasi.

3) Padhang: 1/8 pindai, nganti 5000cd / m2

4) Ora ana swara: kanthi pasokan listrik tanpa kipas, iku sepi banget.

5) Instalasi cepet: mung siji wong sing bisa nginstal 100 lemari kanthi tangan sajrone sakjam

6) Definisi dhuwur: 43234dots / sqm

Keuntungan Saben:

1. Desain sing apik kudu gampang dingerteni, produk bakal ngomong dhewe, mbatalake kabutuhan panjelasan rinci.

2. Jahitan mulus: Kanthi desain konektor khusus, gampang nyuda kesenjangan nalika nginstal, nggawe tampilan sing sampurna.

3. Nganggo teknologi anti-tabrakan paling anyar, nggawe lemari sing luwih stabil sajrone acara nyewa, nggawe umur sing luwih dawa.

4. Kotak kontrol paduan aluminium magnesium, adaptasi karo kabeh cuaca.

5. Desain Arc khusus: desain kabinet pinggiran bevel miturut syarat pelanggan nggawe layar Arc bisa dipasang.

6. Sambungan lancar: ing jurang toleransi 0,1 mm antarane kabinèt lan modul, ing celah toleransi 0.2mm ing antarane lemari.

7. Dhukungan layanan mburi, gampang diopeni.

8. Sambungan data back-up: Transmisi data penting kanggo digunakake kanggo nyewa. Amarga iku, ana sambungan data sing digawe serep. Sawise ana masalah sing ora dikarepake, bisa langsung ditransfer menyang cadangan.

9. Nganyari kertu panrima: kertu panampa NOVASTAR A5s EMC-Kelas B

 

Barang Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3.91mm 3.91mm 4.81mm
Enkapsulasi led SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Scan 1/16 Scan 1/16 Scan 1/13 Scan
Pixe Per Sq.m 65536 Piksel 65.536 Piksel 43,264 Piksel
Padhang (Nits / ㎡) 1100 Nits 4500 Nits 4500 Nits
Perlindhungan IP IP43 IP65 IP65
Cara Pangopènan Bisa Mbukak mburi
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Tingkat Refresh 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Sudut sudhut mlengkung ± 15 Derajat

P4.81-outdoor-led-display (5)P4.81-outdoor-led-display (1) P4.81-outdoor-led-display (2) P4.81-outdoor-led-display (3)

p4.81-outdoor-led-display P4.81-outdoor-led-display (4)

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita