. China ECO Transparent Series LED Tampilan Layar produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

ECO Transparent Series LED Tampilan Layar

ECO Transparent Series LED Tampilan Layar

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P8
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:960mm x 640mm

ECO Transparent Series LED Display ScreenStruktur panel prasaja, pigura aluminium, transparansi luwih saka 75% -95%. Gampang nyetel lan instalasi, kasedhiya instalasi khusus.


Detail Produk

Tag produk

ECO Transparent Series LED Tampilan Layar

Struktur panel prasaja, pigura aluminium, luwih saka 75% -95% transparan.

Gampang kanggo nyiyapake lan instalasi, instalasi khusus kasedhiya.

Kanthi njero ruangan, proteksi non-UV utawa Semi-outdoor, proteksi UV 100% bisa dadi opsional.

Layar LED transparan paling anyar lan popluar, kontrol sinkron lan asinkron bisa didhukung.

Kaluwihan:

1.High Degree of Visibility: Iku trep kanggo wong nang lan njaba kanggo katon-liwat.Lampu LED terpadu cilik banget lan meh ora katon saka njaba bangunan.

2. Desain Kompak lan Bobot entheng: kekandelan panel LED meh cocok kanggo bangunan tembok kaca.Bobot mung 6kg / kabinet lan nyuda beban ing tembok kaca.

3. Gampang Instalasi lan Maintenance: Ora perlu ngganti struktur bangunan.Modul bisa macet ing mburi tembok kaca dening lim khusus kang presented dening kita.Perlu mung 10 detik kanggo nginstal siji modul.Yen ana pangopènan, mung kudu ditindakake ing njero ruangan.

4.Wide sawetara aplikasi: Widely Aplikasi kanggo shopping mall, bangunan gedhe tembok kaca, latar mburi panggung dipimpin tampilan, casino, karnaval, konser, pameran, toko chain lan toko sandhangan, malah ing jendhela Back, etc. Iku wis diinstal nang nanging karo padhange dhuwur banget kanggo njaba.

5.Sistem umum: nyukupi kabutuhan dhasar tampilan biasa.Sistem sing disesuaikan: ditrapake ing modeling lanskap kutha, desain latar mburi panggung.Sistem kabeh adhedhasar kombinasi tampilan kreatif & lampu lanskap.

LED Transparan VS tampilan tradisional:

1. Bobot entheng & beban angin sing sithik.Saben transparansi bolong LED nganti 70% kanthi efektif nyuda seret angin.

2. Instalasi cepet, struktur baja footless, loro ngarep & instalasi mburi;instalasi free kahanan online tegese konsumsi daya kurang.

3. pangopènan Gampang: loro ngarep & pangopènan mburi;sawetara sekrup kanggo mbongkar bar cahya tanpa ngganti kabinet;utawa sampeyan bisa mbusak kabinèt kanthi cepet banjur njaga bar cahya.

4. Highly Integrasi, desain bodho-bukti, dibangun ing sumber daya & kertu nampa, saben unit bisa individu;daya lan sinyal nuduhake kabel padha.

5. HFS IP dhuwur nganti IP65, komponen efisien lan teknologi kepileh, kinerja stabil.

 

 

ECO Transparent Series SMD  VS  SMD tradisional

1502262671601498.jpg1502262694230133.jpg

1-1F526102R5531.jpg

Aplikasi: Stage;pacelathon;Acara, lsp.

1502262877140907.jpg

 

Kaluwihan:

1.High Degree of Visibility: Iku trep kanggo wong nang lan njaba kanggo katon-liwat.Lampu LED terpadu cilik banget lan meh ora katon saka njaba bangunan.

 

2.    Desain Kompak lan Bobot entheng: kekandelan panel LED meh cocog kanggo bangunan tembok kaca.Bobot mung 6kg / kabinet lan nyuda beban ing tembok kaca.

 

3. Gampang Instalasi lan Maintenance: Ora perlu ngganti struktur bangunan.Modul bisa macet ing mburi tembok kaca dening lim khusus kang presented dening kita.Perlu mung 10 detik kanggo nginstal siji modul.Yen ana pangopènan, mung kudu ditindakake ing njero ruangan.

 

4.Wide sawetara aplikasi: Widely Aplikasi kanggo shopping mall, bangunan gedhe tembok kaca, latar mburi panggung dipimpin tampilan, casino, karnaval, konser, pameran, toko chain lan toko sandhangan, malah ing jendhela Back, etc. Iku wis diinstal nang nanging karo padhange dhuwur banget kanggo njaba.

 

5.    Sistem umum: nyukupi kabutuhan dhasar tampilan biasa. Sistem sing disesuaikan: ditrapake ing modeling lanskap kutha, desain latar mburi panggung.Sistem kabeh adhedhasar kombinasi tampilan kreatif & lampu lanskap.

 

LED Transparan VS tampilan tradisional:

1. Bobot entheng & beban angin sing sithik.Saben transparansi bolong LED nganti 70% kanthi efektif nyuda seret angin.

2. Instalasi cepet, struktur baja footless, loro ngarep & instalasi mburi;instalasi free kahanan online tegese konsumsi daya kurang.

3. pangopènan Gampang: loro ngarep & pangopènan mburi;sawetara sekrup kanggo mbongkar bar cahya tanpa ngganti kabinet;utawa sampeyan bisa mbusak kabinèt kanthi cepet banjur njaga bar cahya.

4. Highly Integrasi, desain bodho-bukti, dibangun ing sumber daya & kertu nampa, saben unit bisa individu;daya lan sinyal nuduhake kabel padha.

5. HFS IP dhuwur nganti IP65, komponen efisien lan teknologi kepileh, kinerja stabil.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita