• head_banner_01

Layar Tampilan LED ECO Transparan

Layar Tampilan LED ECO Transparan

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk: P8
  • Bahan: Aluminium mati-casting
  • Aplikasi: Produksi Acara
  • Fitur: Entheng
  • Ukuran: 960mmx640mm

Tampilan Layar ECO Transparent LED Struktur panel sing ringkes, bingkai aluminium, transparansi 75% -95% luwih gampang. Gampang disiyapake lan dipasang, kasedhiya kanggo instalasi khusus. Perlindhungan njero ruangan, non-UV


Detail Produk

Tag Produk

Layar Tampilan LED ECO Transparan

Struktur panel sederhana, bingkai aluminium, transparansi luwih saka 75% -95%.

Gampang disiyapake lan dipasang, instalasi sing disesuaikan kasedhiya.

Perlindhungan kanthi njero ruangan, non-UV utawa Semi-ruangan, 100% perlindungan UV bisa dadi opsional.

Layar LED transparan paling anyar lan popluar, kontrol sinkronis lan asinkron bisa didhukung.

Kauntungan:

1. Derajat Visibilitas Tinggi: luwih gampang kanggo wong sing ana ing njero njero njaba bisa ndeleng kanthi cetha. Lampu LED sing terintegrasi cilik banget lan meh ora bisa dideleng saka njaba bangunan.

2. Desain Kompak lan Bobot Ringan: kekandelan panel LED meh cocog kanggo bangunan tembok kaca. Bobote mung 6kg / kabinet lan minimalake momotan ing tembok kaca.

3. Kemudahan Instalasi lan Pangopènan: Ora prelu ngowahi struktur bangunan apa wae. Modul kasebut bisa dipasang ing sisih mburi tembok kaca kanthi lem khusus sing diwenehake dening kita. Mung butuh 10 detik kanggo nginstal siji modul. Yen ana pangopènan, mung prelu ditindakake ing njero ruangan.

4. Macem-macem aplikasi: Aplikasi akeh kanggo pusat perbelanjaan, tembok kaca gedhung gedhe, tampilan latar mburi panggung, kasino, karnaval, konser, pameran, toko rantai lan toko klambi, sanajan ing jendhela mburi, lan liya-liyane. padhang banget kanggo njaba.

5. Sistem umum: nyukupi kabutuhan dhasar tampilan biasa. Sistem khusus: ditrapake ing pemodelan lanskap kutha, desain latar mburi panggung. Kabeh sistem adhedhasar kombinasi tampilan kreatif & cahya lanskap.

Tampilan tradisional Transparan VS LED:

1. Bobot entheng & kurang angin. Transparan bolong LED saben-saben nganti 70% efektif nyuda angin-seret.

2. Instalasi cepet, struktur baja tanpa sikil, instalasi ngarep lan mburi; kahanan udara- instalasi gratis tegese konsumsi daya sithik.

3. Pangopènan sing gampang: pangopènan ngarep lan mburi; sawetara sekrup kanggo mbongkar bar cahya tanpa ngganti kabinet; utawa sampeyan bisa mbusak kabinet kanthi cepet banjur njaga bar lampu.

4. Desain integral, bukti bodho, pasokan listrik & kertu panrima internal, saben unit bisa digunakake kanthi individu; daya lan sinyal nuduhake kabel sing padha.

5. Rating IP sing dhuwur nganti IP65, komponen sing efisien lan teknologi sing apik, kinerja sing stabil.

 

 

ECO Transparent Series SMD  VS  SMD Tradisional

1502262671601498.jpg1502262694230133.jpg

1-1F526102R5531.jpg

Aplikasi: Panggung; Pacelathon; Acara lsp.

1502262877140907.jpg

 

Kauntungan:

1. Derajat Visibilitas Tinggi: luwih gampang kanggo wong sing ana ing njero njero njaba bisa ndeleng kanthi cetha. Lampu LED sing terintegrasi cilik banget lan meh ora bisa dideleng saka njaba bangunan.

 

2.     Desain Kompak lan Ringan Ringan: kekandelan panel LED meh cocog kanggo bangunan tembok kaca. Bobote mung 6kg / kabinet lan minimalake momotan ing tembok kaca.

 

3. Kemudahan Instalasi lan Pangopènan: Ora prelu ngowahi struktur bangunan apa wae. Modul kasebut bisa dipasang ing sisih mburi tembok kaca kanthi lem khusus sing diwenehake dening kita. Mung butuh 10 detik kanggo nginstal siji modul. Yen ana pangopènan, mung prelu ditindakake ing njero ruangan.

 

4. Macem-macem aplikasi: Aplikasi akeh kanggo pusat perbelanjaan, tembok kaca gedhung gedhe, tampilan latar mburi panggung, kasino, karnaval, konser, pameran, toko rantai lan toko klambi, sanajan ing jendhela mburi, lan liya-liyane. padhang banget kanggo njaba.

 

5.     Sistem umum: nyukupi kabutuhan dhasar tampilan biasa. Sistem khusus: ditrapake ing pemodelan lanskap kutha, desain latar mburi panggung. Kabeh sistem adhedhasar kombinasi tampilan kreatif & cahya lanskap.

 

Tampilan tradisional Transparan VS LED:

1. Bobot entheng & kurang angin. Transparan bolong LED saben-saben nganti 70% efektif nyuda angin-seret.

2. Instalasi cepet, struktur baja tanpa sikil, instalasi ngarep lan mburi; kahanan udara- instalasi gratis tegese konsumsi daya sithik.

3. Pangopènan sing gampang: pangopènan ngarep lan mburi; sawetara sekrup kanggo mbongkar bar cahya tanpa ngganti kabinet; utawa sampeyan bisa mbusak kabinet kanthi cepet banjur njaga bar lampu.

4. Desain integral, bukti bodho, pasokan listrik & kertu panrima internal, saben unit bisa digunakake kanthi individu; daya lan sinyal nuduhake kabel sing padha.

5. Rating IP sing dhuwur nganti IP65, komponen sing efisien lan teknologi sing apik, kinerja sing stabil.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita