• head_banner_01

P4.81 Tampilan Panel LED Luar Ruangan Kanggo Bisnis Sewa

P4.81 Tampilan Panel LED Luar Ruangan Kanggo Bisnis Sewa

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk:P4.81
  • Bahan:Aluminium mati-casting
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:Entheng
  • Ukuran:500mmx1000mm

Gunakake struktur disipasi panas Khusus nggawe disipasi panas sing apik banget, operasi Sepi tanpa penggemar. Nyegerake dhuwur / Kontras dhuwur / Dhuwur grayscale / Gambar sing apik sing nuduhake Sudut pamirsa sing amba menehi area ndeleng layar paling gedhe. Lampu desain kabinet aluminium sing dipotong lan gampang transportasi, flatness apik lan rapi


Detail Produk

Tag Produk

Rental LED tampilan rating anti banyu tekan IP65 

Utamane digunakake kanggo pcrfonnance, rapat, pameran, gulma, pondasi, miwiti mbukak, promosi lan kegiyatan liyane, struktur latar mburi panggung. lampu lan peralatan swara lan papan sewa peralatan efek khusus. Gamut Wide Wide 

Flatness Dhuwur 

Disipasi Panas Logam

Superr Reliabe

Tarif Refresh Dhuwur Ultra

Ringan lan Portabel

Teknis super ringan Desain bingkai sempit, kekandelan kabinet mung 80nun, gampang nggawa lan lemari ringan mung 13kg, Gampang dipasang lnstall lan biaya transportasi.

150 vertikal, visual 120 horisontal horisontal, nggawe layar duwe area ndeleng sing luwih gedhe bisa entuk informasi kualitas apik ing endi wae arah.

Gambar definisi tinggi

Refresh dhuwur / Kontras dhuwur bisa tekan 16 bit. 

Menehi sensori ndeleng warna 

Refresh dhuwur 3840Hz 

Kontras dhuwur 4000: 1

Adages: vant

1. splicing mulus, bisa diatur, luwih gampang kanggo njaga.
2. Swara sithik, konsumsi sithik, njamin umur dawa.
3. Panel aluminium sing bisa ngilangi disipasi sing gedhe bisa ngirit biaya listrik kanthi substansial.
4. Chip LED berkualitas tinggi, sudut pandang lebar, flatness apik, anti-statis, padhang dhuwur, atenuasi rendah, stabilitas sing apik.
5. Ngadopsi ukuran kabinet 500x1000mm, instalasi cepet, tampilan gambar sing cetha kanthi sudut pandang sing amba. Macem-macem mode tampilan, gampang dioperasikake.
6. Desain kabinet standar, kanggo nggawe ukuran kabinet sing padha bisa ditrapake kanggo tampilan piksel sing beda. Mula, luwih gampang kanggo nginstal lan mbongkar kabeh layar. Desain kabinet sing entheng, ngirit biaya transportasi.
7. Uga bisa digawe kanthi tampilan P3.9 Indoor, P3.9 outdoor, tampilan LED sewa ruangan P4.81.

 

P4.81-500x1000mm-outdoor-led-display (2) P4.81-500x1000mm-outdoor-led-display (3) p4.81-led-display

500x1000-indoor-led-display (1)

Jaminan & Layanan

Ora kaya umume perusahaan, kita ing Everyinled ana kene kanggo nggawe manawa tampilan sampeyan dijamin nalika sampeyan paling mbutuhake. Kita nutupi panel saka sudhut nganti pinggir, piksel nganti piksel kalebu kabeh aspek kothak LED. LED saben-saben njamin kabeh produk kita sajrone 3. 5 taun menyang panuku asli, supaya ora ana cacat gawean lan bahan sing digunakake kanthi normal kaya sing dituju dening Everyinled kanggo kabeh periode garansi.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita