. China P4.81 Outdoor LED Panel Tampilan Kanggo Rental Business manufaktur lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P4.81 Tampilan Panel LED ruangan Kanggo Bisnis Rental

P4.81 Tampilan Panel LED ruangan Kanggo Bisnis Rental

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P4.81
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:500mmx1000mm

Panggunaan struktur boros panas khusus nggawe boros panas banget, Operasi sepi tanpa penggemar.Refresh dhuwur / Kontras dhuwur / Grayscale dhuwur / Gambar nggantheng nuduhake amba ndeleng Ultra-sudhut menehi area tampilan layar paling gedhe. Die-cast aluminium desain kabinet cahya lan gampang kanggo transportasi, flatness apik lan rapi


Detail Produk

Tag produk

Rental LED tampilan rating anti banyu tekan IP65

Utamane digunakake kanggo pcrfonnance, rapat-rapat, pameran, weeding, yayasan, miwiti mbukak, promosi lan aktivitas liyane, struktur latar mburi panggung.lampu lan peralatan swara lan panggonan rental peralatan efek khusus.Wide Color Gamut

Flatness Dhuwur

Disipasi Panas Logam

Superr Reliabe

Tingkat Refresh Ultra Dhuwur

Bobot entheng lan Portable

Teknik super ringanDesain pigura sempit, kekandelan kabinet mung 80nun, luwih gampang digawa lan kabinet entheng mung 13kg, Gampang dipasang lan ngirit biaya transportasi.

vertikal 150, horisontal 120 ndeleng visual, nggawe layar sampeyan duwe area tampilan sing luwih gedhe bisa entuk informasi kanthi kualitas dhuwur ing endi wae arah sampeyan.

Gambar definisi dhuwur

Refresh dhuwur / Kontras dhuwur bisa tekan 16 bit.

Menehi sensori tampilan warna-warni

Refresh dhuwur 3840Hz

Kontras dhuwur 4000: 1

Adages: vant

1. Splicing rapi, bisa diatur, luwih gampang kanggo njaga.
2. Kurang gangguan, kurang konsumsi, njamin umur dawa.
3. Die-casting panel aluminium boros gedhe bisa ngirit biaya listrik mesti.
4. chip LED kualitas dhuwur, amba ndeleng sudhut, flatness apik, anti-statis, padhange dhuwur, atenuasi kurang, stabilitas apik.
5. Ngadopsi ukuran kabinet 500x1000mm, instalasi cepet, tampilan gambar sing jelas kanthi sudut pandang sing amba.Macem-macem mode tampilan, gampang dioperasikake.
6. Desain kabinèt standar, kanggo nggawe ukuran kabinèt sing padha bisa ditrapake kanggo tampilan piksel sing beda. Mulane, luwih trep kanggo nginstal lan dismantle kanggo kabeh layar.Desain kabinet entheng, ngirit biaya transportasi.
7. Uga bisa nggawe karo P3.9 Indoor, P3.9 ruangan, P4.81 ruangan rental tampilan LED.

 

P4.81-500x1000mm-outdoor-led-display (2) P4.81-500x1000mm-outdoor-led-display (3) p4.81-mimpin-tampilan

500x1000-lampu-lampu ing jero ruangan (1)

Garansi & Layanan

Ora kaya umume perusahaan, kita ing Eachinled ana ing kene kanggo mesthekake manawa tampilan sampeyan ditutupi nalika sampeyan butuhake.Kita nutupi panel saka pinggir menyang pinggir, piksel nganti piksel kalebu kabeh aspek kothak LED sampeyan.Eachinled LED njamin kabeh produk kita kanggo periode 3. 5 taun kanggo panuku asli, dadi bebas saka sembarang cacat ing workmanship lan bahan ing nggunakake normal minangka dimaksudaké dening Eachinled kanggo kabeh periode babar pisan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita