• head_banner_01

Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi

Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi

Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi

Ukuran : 4m x 3m

Panggonan: Slovak

Saben inled duwe macem-macem solusi LED njero ruangan, ukuran tembok video njero ruangan piksel cilik saka 1.6mm, 1.9mm, 2.5mm, 2.9mm, 3.91mm ing njero ruangan, luwih akeh digunakake ing tampilan TV, bioskop, ruangan rapat perusahaan lan keamanan liyane. lan wilayah transportasi.

Ing tanggal 28 Sep 2016, pelanggan Slovak Eachinled nginstal layar video LED modular 48pcs kanggo konferensi, dheweke tuku panel tampilan video LED njero ruangan anyar, tembok sing dipimpin ing njero ruangan P3.9.Kanthi tembok video njero ruangan ditrapake kanggo rapat kasebut, Dheweke wiwit ngerti teknologi visualisasi iki, pelanggan ujar, "Iku produk sing apik banget, kita luwih seneng ngandelake tembok video liyane kanggo ruang rapat ing mangsa ngarep"

Eachinled ora mung menehi solusi kanggo layar LED njero ruangan, nanging uga kanggo layar video acara ruangan. Temokake tampilan LED sewa sing cocog kanggo acara?Saben-saben bakal nyedhiyakake solusi tampilan LED sing canggih kanggo nggawa acara sampeyan menyang level sabanjure.

Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi a Pitch Pitch Cilik 3.91mm Indoor LED Video Tampilan Kanggo Konferensi b


Wektu kirim: Mar-24-2021