• head_banner_01

Pike Cilik Pixel 3.91mm Video LED Indoor LED Kanggo Konferensi

Pike Cilik Pixel 3.91mm Video LED Indoor LED Kanggo Konferensi

 Pike Cilik Pixel 3.91mm Video LED Indoor LED Kanggo Konferensi

Ukuran: 4mx3m

Lokasi: Slowakia

Masing-masing duwe macem-macem solusi LED njero ruangan, tembok video njero ruangan piksel cilik kalebu 1.6mm, 1.9mm, 2.5mm, 2.9mm, 3.91mm ing njero ruangan, luwih digunakake ing tampilan TV, bioskop, ruang rapat perusahaan lan keamanan liyane lan wilayah transportasi.

Ing tanggal 28th September 2016, pelanggan Slowakia masing-masing nginstal layar video LED modhel 48 pcs kanggo konperensi, dheweke tuku panel tampilan video LED njero ruangan desain, tembok sing dipimpin njero ruangan P3.9. karo tembok video njero ruangan sing ditrapake kanggo rapat kasebut, Dheweke mulai ngerti teknologi visualisasi iki, ujare pelanggan, "produk sing apik banget, luwih becik kita ngandelake tembok video liyane ing ruang dewan ing mbesuk"

Saben pihak ora mung nyedhiyakake solusi kanggo layar LED njero ruangan, nanging uga kanggo layar video acara ing njaba ruangan. Temokake tampilan LED sewa sing cocog kanggo acara? Saben pihak bakal nyedhiyakake solusi tampilan LED canggih kanggo nggawa acara sampeyan ing level sabanjure.

Small Pixel Pitch 3.91mm Indoor LED Video Displays For Conference Small Pixel Pitch 3.91mm Indoor LED Video Displays For Conference a Small Pixel Pitch 3.91mm Indoor LED Video Displays For Conference b


Wektu kiriman: Mar-24-2021