• head_banner_01

Layar dipimpin P3.9 njero ruangan 500 meter persegi bakal kasedhiya ing pungkasan wulan iki

Layar dipimpin P3.9 njero ruangan 500 meter persegi bakal kasedhiya ing pungkasan wulan iki

P3.9 indoor 500 square meters led screen will be in stock on the end of this month

Panjaluk tembok video sing dipimpin P3.9 ngluwihi pasokan. Ana 500 meter persegi panel led sing nembe larang dina iki, mula kita arep njaga stok liyane 500 meter persegi ing videowall iki.

Napa modul sing dipimpin iki populer banget? Apike, paneliten nuduhake yen amarga layar LED sewa njero ruangan tuwuh kanthi cepet, P3.9 wis ngrebut pasar sewa.

P3.9 Dinding video LED Indoor kanthi sistem kunci cepet sing tepat sing nggawe flatness luwih apik. Ing desain elektronik, modul nggunakake sirkuit penyegaran tinggi IC lan sirkuit penyisiran Bayangan, loro fitur canggih kasebut bakal njamin efek visual lan ora ana garis memedi ing layar yen sampeyan ndeleng kanthi tliti.

Lan bungkus luwih apik kanggo lemari acara njero ruangan lan suku cadang ditambah kanthi jumlah, ora bisa nggawe produk 100% sing sampurna, sanajan kita ngupayakake kanthi kepenak.


Wektu kiriman: Mar-24-2021