• head_banner_01

Acara Indoor Tahap Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display

Acara Indoor Tahap Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display

 

Acara Indoor Tahap Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display

Ukuran: 3x2m

Jinis produk: P4.8

Ing akhir minggu biasane kita ndeleng akeh acara ing mall, peluncuran produk toko fashion, promosi produk anyar perawatan kulit, presentasi mobil seluler lan promosi produk liyane.kanthi pangembangan teknologi layar tampilan sing dipimpin, umume pedagang bakal nggawa tampilan sing dipimpin kanggo narik luwih akeh pelanggan.

Layar video LED P4.8 Indoor minangka produk sing paling populer kanggo acara ing ndhuwur, tampilan SMD njero ruangan kanthi lemari desain fashion lan slim, gampang banget lan cepet kanggo instalasi.layar HD njero ruangan mimpin luwih biaya-efektif saka P3.9, P3 tampilan njero ruangan mimpin, iku uga bisa ketemu request customer kang, pramila akeh bisnis domestik seneng duwe P4.8 layar LED njero ruangan minangka tembok latar mburi panggung.

Apa sampeyan arep nggawe promosi kanggo produk anyar utawa nambah dodolan, Njupuk 4.8mm njero ruangan mimpin tampilan layar gedhe dina, kita bakal weruh carane sampurna tampilan visual iku ora!

Acara Dalam Ruangan Panggung Latar Belakang Tembok Led P4.8 SMD Tampilan Led Dalam Ruangan b Acara Indoor Tahap Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display Acara Indoor Panggung Latar mburi Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Tampilan a Acara Indoor Panggung Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display c


Wektu kirim: Mar-24-2021