• head_banner_01

Latar Belakang Panggung Acara Indoor Led Wall P4.8 Tampilan Led Indoor SMD

Latar Belakang Panggung Acara Indoor Led Wall P4.8 Tampilan Led Indoor SMD

 

Latar Belakang Panggung Acara Indoor Led Wall P4.8 Tampilan Led Indoor SMD

Ukuran: 3x2m

Tipe Produk: P4.8

Ing akhir minggu biasane kita ndeleng akeh acara ing pusat perbelanjaan, peluncuran produk toko mode, promosi produk anyar perawatan kulit, presentasi mobil seluler lan promosi produk liyane. kanthi pangembangan teknologi layar tampilan sing dipimpin, umume para pedagang bakal nggawa layar utama kanggo narik luwih akeh pelanggan.

Layar video P4.8 LED Indoor minangka produk sing paling populer kanggo acara ing ndhuwur, tampilan ing njero ruangan SMD kanthi lemari modern lan desain ramping, gampang banget lan cepet dipasang. layar dipimpin njero ruangan HD luwih larang regane tinimbang P3.9, layar njero ruangan P3, bisa cocog karo panjaluk pelanggan, mula akeh bisnis domestik pengin layar LED njero ruangan P4.8 dadi tembok latar mburi panggung.

Apa sampeyan bakal promosi kanggo produk anyar utawa nambah adol, Tampilake layar layar gedhe 4,8mm ing dina iki, kita bakal bisa ndeleng tampilan visual sing sampurna!

Indoor Events Stage Background Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display b Indoor Events Stage Background Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display Indoor Events Stage Background Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display a Indoor Events Stage Background Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display c


Wektu kiriman: Mar-24-2021