• head_banner_01

Pira jinis instalasi ing hotel?

Pira jinis instalasi ing hotel?

Umumé ana 3 cara instalasi ing hotel.

■ dipasang ing tembok 

Layar LED Dipasang ing njero tembok tegese dipasang ing tengah panggung. Ing sisih loro panggung kasebut ana papan KT, lukisan semprotan utawa hiasan kain tirai kain, sing ngidini supaya masarakat ndeleng gambar wae. Layar LED semacam iki biasane dipasang ing hotel. Peserta sing nyorot layar LED, para pelanggan bisa ndeleng kualitas video sadurunge nggawe hotel, lan umume model hotel kasebut P3 P4, malah P5. 
 
■ Instalasi jinis gabungan 

Layar LED utama sing dipasang ing tengah tengah, loro layar cilik dipasang ing loro-lorone, mbentuk latar mburi kanthi desain integral. Visual video apik banget, nalika layar muter video kasebut. Nalika pesta diwiwiti, layar utama digunakake kanggo nyiarake pesta pernikahan, lan layar sisih loro bisa muter video sing apik banget.

Akeh perusahaan biasane nggunakake layar Tipe iki kanggo rapat Tahunan.
 
■ Layar Led sing gedhe kanggo konferensi 

Latar mburi panggung yaiku layar LED sing gedhe banget, kabeh logo, gambar lan gambar ditampilake liwat layar LED gedhe iki, para tamu ora bisa ndeleng 360 ° ing pojok layar LED.

Akeh perusahaan sing nggunakake konferensi kasebut.


Wektu kiriman: Mar-24-2021