• head_banner_01

Carane akeh cara instalasi ing hotel?

Carane akeh cara instalasi ing hotel?

Ana 3 cara instalasi utamane ing hotel.

■ Dipasang ing tembok

Layar LED Dipasang ing njero tembok tegese dipasang ing tengah panggung.Ing sisih loro panggung ana papan KT, lukisan semprotan utawa hiasan kain kasa langsir, sing mung ngidini wong ndeleng gambar.Layar LED iki biasane dipasang ing hotel.Pramugari madhangi layar LED, pelanggan bisa ndeleng kualitas video sadurunge pesen hotel, lan umume model hotelP3P4, uga P5.
 
■ Panginstalan jinis gabungan

Layar LED utama dipasang ing tengah tengah, loro layar cilik dipasang ing loro-lorone, mbentuk latar mburi panggung kanthi desain integral.Visual video apik banget, nalika layar muter video.Nalika pesta diwiwiti, layar utama digunakake kanggo nyiarake pesta, lan loro layar sisih bisa muter video sing apik banget.

Akeh perusahaan biasane nggunakake layar Tipe iki kanggo rapat taunan.
 
■ Layar Led ageng kanggo konferensi

Latar mburi kabeh tataran punika layar LED ageng, kabeh logo, gambar lan gambar ditampilake liwat layar LED gedhe iki, tamu bisa ndeleng 360 ° ora sudhut layar LED.

Akeh perusahaan digunakake kanggo konferensi produk.


Wektu kirim: Mar-24-2021