• head_banner_01

Saben layar P3 HD mlengkung Layar LED Indoor kanggo proyek Kasino

Saben layar P3 HD mlengkung Layar LED Indoor kanggo proyek Kasino

Eachinled P3 HD curved Indoor LED Screen for Casino project

Area layar:20.736mx2.304m.

Dumunung:Siprus

Media pariwara wis ganti saka koran radio lan buku tradisional menyang jaringan televisi saiki lan tampilan LED profesional ing njero ruangan / ruangan. Everyinled terus sinau babagan inovasi, wis entuk papan ing industri tampilan. Kita terus ngembangake pasar jaban rangkah, lan nggawe hubungan ramah jangka panjang karo macem-macem klien ing saindenging jagad.
Proyek paling anyar yaiku kanggo pelanggan lawas Siprus, proyek iki 20.736mx2.304m P3 LED sudhut mlengkung, Spesifikasi kaya ing ngisor iki: lampu hitam nasionalstarDD2121, 5124IC, pasokan listrik Meanwell, prosesor video LVP7000 kuat.

Nalika nginstal, dheweke nemokake yen ana masalah sing muncul, angel kanggo ditanggulangi, kita mutusake langsung ngirim insinyur kanggo ngrewangi, Ing upaya gabungan, kabeh wis rampung kanggo ngrampungake. Iki dudu urutan pertama kanggo ngrampungake perusahaan, dheweke wis puas karo layanan lan kualitas produk, Kita wis terus kerja bareng sajrone pirang-pirang taun. Muga-muga bisa kerja bareng proyek liyane ing wektu sing cedhak lan duwe pangembangan bisnis luwih lanjut ing wilayah Siprus lan Mediterania.

Everyinled mesthi wae ing dalan menyang donya kanggo nggawa solusi suitble paling apik, Endi sampeyan? mitra kita sing dikasihi!


Wektu kiriman: Mar-24-2021