• head_banner_01

Saben Warta

Kasus

  • Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi

    Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Konferensi

    Pitch Pitch Cilik 3.91mm Tampilan Video LED Indoor Kanggo Ukuran Konferensi: 4mx3m Lokasi: Slovak Eachinled duwe macem-macem solusi LED njero ruangan, tembok video njero ruangan ruangan piksel cilik saka 1.6mm, 1.9mm, 2.5mm, 2.9mm, 3.91mm ing njero ruangan, luwih akeh digunakake ing tampilan TV, bioskop, ruangan rapat perusahaan ...
    Waca liyane
  • Acara Indoor Tahap Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display

    Acara Indoor Tahap Latar Belakang Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display

    Latar Belakang Panggung Acara Dalam Ruangan Tembok Led P4.8 SMD Ukuran Tampilan Led Dalam Ruangan: 3x2m Tipe Produk: P4.8 Ing akhir minggu kita biasane ndeleng akeh acara ing pusat perbelanjaan, peluncuran produk toko fashion, promosi produk anyar perawatan kulit, presentasi mobil seluler lan produk liyane promosi.karo teknologi...
    Waca liyane
  • Eachinled P3 HD sudhut mlengkung Layar LED njero ruangan kanggo Casino project

    Eachinled P3 HD sudhut mlengkung Layar LED njero ruangan kanggo Casino project

    Area layar: 20.736mx2.304m.Dumunung:Media Iklan Siprus wis ngganti saka koran radio tradisional lan buku menyang jaringan televisi saiki lan tampilan LED profesional njero ruangan / ruangan.Eachinled terus sinau inovasi, wis nggawe papan dhewe ing industri tampilan.We...
    Waca liyane
  • Carane akeh cara instalasi ing hotel?

    Carane akeh cara instalasi ing hotel?

    Ana 3 cara instalasi utamane ing hotel.■ Dipasang nang tembok layar LED Dipasang nang tembok tegese dipasang ing tengah panggung.Ing sisih loro panggung ana papan KT, lukisan semprotan utawa hiasan kain kasa langsir, sing mung ngidini wong ndeleng gambar.Iki jenis LE ...
    Waca liyane
  • P3.9 njero ruangan 500 kothak meter layar dipimpin bakal ing Simpenan ing pungkasan sasi iki

    P3.9 njero ruangan 500 kothak meter layar dipimpin bakal ing Simpenan ing pungkasan sasi iki

    Panjaluk kanggo tembok video sing dipimpin P3.9 ngluwihi pasokan. Ana 500 meter persegi panel sing dipimpin mung didol ing dina iki, mula kita mutusake kanggo nyimpen 500 meter persegi liyane saka videowall iki.Napa modul sing dipimpin iki populer banget? Sing menarik, panliten nuduhake manawa amarga layar LED sewa njero ruangan ...
    Waca liyane
  • Ledwall Kanggo Acara Langsung Paus Francesco Ing Italia

    Ledwall Kanggo Acara Langsung Paus Francesco Ing Italia

    Alamat: Italia Ledwall Ukuran: 6mx4m Ing taun iki, Paus Francesco bali menyang Italia lan teka kanggo ngunjungi perusahaan klien kita ing tanggal 7 April kanggo nindakake layanan rental.P6.25 ruangan rental panel dipimpin dirancang ing 2016, titik sade l iki ...
    Waca liyane