• head_banner_01

Saben Warta

Cilik

  • Small Pixel Pitch 3.91mm Indoor LED Video Displays For Conference

    Pike Cilik Pixel 3.91mm Video LED Indoor LED Kanggo Konferensi

     Nampilake Video LED Indoor Pixel Pitch 3.91mm Kanggo Ukuran Konferensi: 4mx3m Lokasi: Slowakia Saben duwe solusi LED njero ruangan sing amba, tembok video njero ruangan piksel cilik kalebu 1.6mm, 1.9mm, 2.5mm, 2.9mm, 3.91mm ing njero ruangan, luwih digunakake ing tampilan TV, bioskop, ruang rapat perusahaan ...
    Waca liyane
  • Indoor Events Stage Background Led Wall P4.8 SMD Indoor Led Display

    Latar Belakang Panggung Acara Indoor Led Wall P4.8 Tampilan Led Indoor SMD

      Latar Belakang Panggung Acara Indoor Led Wall P4.8 Dimensi Tampilan Led Indoor Indoor: 3x2m Tipe Produk: P4.8 Ing akhir minggu biasane kita ndeleng akeh acara ing mal perbelanjaan, peluncuran produk toko mode, promosi produk anyar perawatan kulit, presentasi mobil seluler lan produk liyane promosi karo technol ...
    Waca liyane
  • Eachinled P3 HD curved Indoor LED Screen for Casino project

    Saben layar P3 HD mlengkung Layar LED Indoor kanggo proyek Kasino

    Area layar: 20.736mx2.304m. Dumunung: Media pariwara Siprus wis ganti saka koran radio lan buku tradisional menyang jaringan televisi saiki lan tampilan LED profesional ing njero ruangan / ruangan. Everyinled terus sinau babagan inovasi, wis entuk papan ing industri tampilan. We ...
    Waca liyane
  • How many kinds of installation’s way in hotel ?

    Pira jinis instalasi ing hotel?

    Umumé ana 3 cara instalasi ing hotel. ■ dipasang ing njero layar LED dipasang ing tembok tegese dipasang ing tengah panggung. Ing sisih loro panggung kasebut ana papan KT, lukisan semprotan utawa hiasan kain tirai kain, sing ngidini supaya masarakat ndeleng gambar wae. LE iki ...
    Waca liyane
  • P3.9 indoor 500 square meters led screen will be in stock on the end of this month

    Layar dipimpin P3.9 njero ruangan 500 meter persegi bakal kasedhiya ing pungkasan wulan iki

    Panjaluk tembok video sing dipimpin P3.9 ngluwihi pasokan. Ana 500 meter persegi panel led sing nembe larang dina iki, mula kita arep njaga stok liyane 500 meter persegi ing videowall iki. Napa modul sing dipimpin iki populer banget? Apike paneliten nuduhake amarga layar LED sewa ruangan ...
    Waca liyane
  • Ledwall For Live Events Of Pope Francesco In Italy

    Ledwall Kanggo Acara Langsung Paus Francesco ing Italia

    Alamat: Italia Ledwall Ukuran: 6mx4m Ing taun iki, Paus Francesco bali menyang Italia lan teka ing perusahaan klien ing tanggal 7 April kanggo nindakake layanan sewaan. Pancen pakurmatan kanggo menehi ledwall marang dheweke. Panel led p6.25 sewa ruangan dirancang kanggo taun 2016, titik jual ...
    Waca liyane