• head_banner_01

P3.91 Layar Tampilan Acara Indoor

P3.91 Layar Tampilan Acara Indoor

Katrangan singkat:

  • Tipe Produk:P3.91
  • Bahan:Aluminium mati-casting
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:Entheng
  • Ukuran:500mmx500mm

P3.91 Rental Produksi LED Ruangan Produksi Ruangan Pambuka Lan Fitur: Bisa dibedakake karo desaine, P3.91 Panggung acara audio visual ing njero tembok video LED kalebu


Detail Produk

Tag Produk

P3.91 Layar Tampilan Acara Indoor & Luar Ruangan

1. Pangopènan Cepet

Loro gagang kanggo nyopot kothak listrik, dadi salah sawijining desain paling cepet ing industri.

2. Memori ing Modul
Fungsi memori ing modul dilebokake ing desain ing kabeh model, supaya gampang konfigurasi nalika ngganti modul

3. Cahya & bobot
Iki dudu babagan sing paling ringan ing jagad iki. Bab iki bisa dianggep entheng tanpa performa.

Fitur tampilan layar LED sewa P3.91:

1. splicing mulus, bisa diatur, luwih gampang kanggo njaga.

2. Swara sithik, konsumsi sithik, njamin umur dawa.

3. Panel aluminium sing bisa ngilangi disipasi sing gedhe bisa ngirit biaya listrik kanthi substansial.

4. Chip LED berkualitas tinggi, sudut pandang lebar, flatness apik, anti-statis, padhang dhuwur, atenuasi rendah, stabilitas sing apik.

5. Ngadopsi ukuran kabinet 500x500mm, instalasi cepet, tampilan gambar sing cetha kanthi sudut pandang sing amba. Macem-macem mode tampilan, gampang dioperasikake.

6. Desain kabinet standar, kanggo nggawe ukuran kabinet sing padha bisa ditrapake kanggo tampilan piksel sing beda. Mula, luwih gampang kanggo nginstal lan mbongkar kabeh layar. Desain kabinet sing entheng, ngirit biaya transportasi.

6. Uga bisa digawe nganggo P2.604 Indoor, P2.97 Indoor, P4.81 tampilan LED sewa ruangan.

Barang Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3.91mm 3.91mm 3.92mm
Enkapsulasi led SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Scan 1/16 Scan 1/16 Scan 1/13 Scan
Pixe Per Sq.m 65536 Piksel 65.536 Piksel 43,264 Piksel
Padhang (Nits / ㎡) 1100 Nits 4500 Nits 4500 Nits
Perlindhungan IP IP43 IP65 IP65
Cara Pangopènan Bisa Mbukak mburi
Bahan Kabinet Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Tingkat Refresh 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500 (Luwes
Skala Abu-abu 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400Watt / ㎡
Konsumsi Daya Maks 800Watt / ㎡
Suhu Operasi -20 ° C nganti 50 ° C
Sudut sudhut mlengkung ± 15 Derajat

p3.91-indoor-rental-led-display (1)

p3.91-indoor-rental-led-display (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita