. China P3.91 Indoor LED Event Display Layar produsen lan supplier |MASING-MASING
  • head_banner_01

P3.91 Layar Tampilan Acara LED Indoor

P3.91 Layar Tampilan Acara LED Indoor

Katrangan singkat:

  • Tipe produk:P3.91
  • Bahan:Die-casting Aluminium
  • Aplikasi:Produksi Acara
  • Fitur:entheng
  • ukuran:500mmx500mm

P3.91 Produksi Acara Indoor Rental Layar Tampilan LED Pambuka lan Fitur: Dibedakake kanthi desaine, P3.91 Peralatan audio visual acara njero ruangan Tembok video LED kalebu


Detail Produk

Tag produk

P3.91 Layar Tampilan Acara LED Indoor & Outdoor

1. Pangopènan cepet

Loro gagang kanggo mbusak kothak daya, maneh salah siji saka desain paling cepet ing industri.

2. Memori ing Modul
Memori ing fungsi modul Integrasi menyang desain ing kabeh model, kanggo konfigurasi gampang nalika ngganti modul

3. entheng & bobot
Iku ora babagan dadi sing paling entheng ing donya.Iku babagan dadi entheng sabisa tanpa pengorbanan ing kinerja.

Fitur sewa layar LED tampilan P3.91:

1. Splicing rapi, bisa diatur, luwih gampang kanggo njaga.

2. Kurang gangguan, kurang konsumsi, njamin umur dawa.

3. Die-casting panel aluminium boros gedhe bisa ngirit biaya listrik mesti.

4. chip LED kualitas dhuwur, amba ndeleng sudhut, flatness apik, anti-statis, padhange dhuwur, atenuasi kurang, stabilitas apik.

5. Ngadopsi ukuran kabinet 500x500mm, instalasi cepet, tampilan gambar sing jelas kanthi sudut pandang sing amba.Macem-macem mode tampilan, gampang dioperasikake.

6. Desain kabinèt standar, kanggo nggawe ukuran kabinèt sing padha bisa ditrapake kanggo tampilan piksel sing beda. Mulane, luwih trep kanggo nginstal lan dismantle kanggo kabeh layar.Desain kabinet entheng, ngirit biaya transportasi.

6. Uga bisa nggawe karo P2.604 Indoor, P2.97 Indoor, P4.81 ruangan rental tampilan LED.

Item Seri FV Seri FV Seri FV
Pixe Pictch 3,91 mm 3,91 mm 3,92 mm
Led enkapsulasi SMD2121 SMD1921 SMD1921
Mode Pindai 1/16 Pindai 1/16 Pindai 1/13 Pindai
Pixe saben Sq.m 65536 piksel 65,536 piksel 43,264 piksel
Padhang (Nits/㎡) 1100 Nit 4500 nego 4500 nego
Pangreksan IP IP43 IP65 IP65
Metode Maintenance Mburi Serviceable
Bahan Kabinet Kab Die Casting Aluminium
Ukuran Modul (W * H) 250mm * 250mm
Ukuran Kabinet (W * H * D) 500mm * 500mm / 500mm * 1000mm
Refresh Rate 3840Hz
Suhu warna 9500K ± 500(Bisa diatur)
Skala Gray 14-16Bit
Bobot Kabinet 7KG / 12KG
Konsumsi Daya Rata-rata 350-400 Watt/㎡
Konsumsi Daya Maks 800 Watt/㎡
Suhu operasi -20°C nganti 50°C
Sudut Mlengkung ± 15 Derajat

p3.91-interior-rental-led-display (1)

p3.91-interior-rental-led-display (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita