• head_banner_01

About Eachinled

About Eachinled

EACHINLED, diadegaké ing taun 2006, setya dadi panyedhiya global lan dihormati kanggo produk lan layanan audio visual, acara layar gedhe lan media iklan.EACHINLED minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat nasional, sing bisnis nyakup tampilan LED sewa njero ruangan, layar LED sewa ruangan, panel LED tetep njero ruangan, papan reklame iklan LED ruangan ruangan lan tembok video LED piksel HD, lsp.

Saiki, luwih saka 300 wong sing kerja ing kantor pusat perusahaan, lan luwih saka 4 pabrik didegake ing njero.Jaringan layanan dodolan lan sawise-sales gabungan ditetepake ing saindenging jagad sing bakal menehi solusi, pelatihan teknologi lan dhukungan khusus kanggo para pelanggan.

EACHINLED nduwe posisi utama ing bisnis utama manufaktur layar LED, sing bisa nyedhiyakake macem-macem layar LED njero ruangan, ruangan, lan sewa kanthi piksel saka P1.6-P31.25.Padha ditrapake sacara wiyar ing acara pesta, acara kerjasama, gala, festival, konser, pertunjukan, acara olahraga, konferensi, pameran motor, media iklan lan perencanaan acara, lsp.

EACHINLED bakal terus nguatake posisine minangka produk, teknologi lan pasar.EACHINLED tansah nyumbangake upaya kanggo mbantu para pelanggan ningkatake efek visual lan ngrampungake tanggung jawab sosial.

202111111112624
202111111112637
202111111112640
202111111112643
202111111112646
e181bb9efea421d8a9f320d5dfd00a7

exHd86f89b481324162bf4ef61b4849feddAProyek Luar Negerikontak-kantor-1perusahaan1636601624(1)

Visi & Misi Kita

Visi Saben-saben

Dadi panyedhiya global lan dihormati kanggo produk lan layanan peralatan acara lan peralatan audio visual

EACHINLED ngupayakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk lan layanan ngluwihi regane lan supaya para pelanggan dadi luwih kompetitif minangka misi, lan njupuk inisiatif kanggo njelajah syarat para pelanggan.Pusat R&D sing disebar ing saindenging negara duwe standar utama ing njero lan internasional babagan akeh teknologi kalebu teknik acara lan lapangan rekreasi, lan nggawe EACHINLED bisa nyedhiyakake produk lan solusi sing paling cocog kanggo pangguna supaya bisa nyukupi syarat-syarat sing dhuwur. efisiensi, hemat energi, lingkungan-pangayoman lan kontrol biaya total etc. Produk kualitas dhuwur, terus-terusan renovating teknologi lan kualitas layanan nggawe reputasi EACHINLED jero-bosok ing atine wong.

Wawasan pasar lan master kanggo syarat nggawe EACHINLED njaga inovasi lan keluwesan produk;pangembangan lan manajemen produk terpadu majeng, tes R&D produk lengkap lan produksi kerja otomatis lan informasi adhedhasar njamin linuwih lan kinerja dhuwur produk EACHINLED;kabeh cabang sing disebarake ing saindenging jagad bisa menehi jaminan profesional babagan solusi, pelatihan teknologi lan dhukungan layanan kanggo pangguna.Kualitas olahan, nilai apik yaiku promosi merek EACHINLED, sing tujuane luwih apik nuduhake yen EACHINLED ngupayakake kualitas sing apik lan nggawe nilai maksimal kanggo para pelanggan.

Misi Kita

Misi Perusahaan:Nggawe kabeh upaya kanggo nawakake produk lan layanan sing nambah nilai kanggo nguatake kaluwihan kompetitif klien.

Saben-saben Dealer

20160315_100216

ERIK NELSON ENTERTAINMENT LNC

Bapak Erik A. Nelson.

Telpon: 001 805 208 0673

Email: erik@prolightingsound.com

Alamat: 2201 Franciso Drive Siute: 140-461 EI Dorado Hills, California 95762

Tur Pabrik & QM

Pabrik

Sales lan tim R&D

Peralatan Lanjut

Lini Produksi

Lini Produksi

Manajemen Mutu

Bentenane antarane perusahaan lan produk yaiku manajemen kontrol kualitas, Eachinled ngetrapake manajemen kualitas sing ketat sajrone tuku, ngembangake, produksi, lan layanan sawise, ing proses tuku, kita censor lan nganalisa kemampuan lan linuwih supplier, ing proses ngembangake, produksi uji coba lan saben produksi ditindakake sadurunge mlebu produksi skala gedhe, ing proses produksi, IPQC, FQC lan QA bakal mriksa kabeh proses manufaktur sing njamin kualitas produk sadurunge dikirim menyang pelanggan.Saben inled njamin produk lan ngurmati reputasi kualitase.Motto kualitas kita yaiku: "Kualitas minangka akar pasar mangsa ngarep."

Mitra Kita

Cabang resmi Indonesia:

Jeneng perusahaan:PT ARTIS VIDEOTRON INDONESIA

Hotline:+62 0821 2021 2107 +620878 8193 3669

alamat:Buncit Mas Blok B3-A Jl.Mampang Prapatan Raya no.108 Jakarta Selatan-Indonesia

Cabang resmi Indonesia:

Jeneng perusahaan:Marvel Visual

Kontak person:Bp RAHMAD ARIF BAHTIAR

Kantor Tip:+6231 7430435

Whatsapp:+ 62 878-5549-9666

ADD:Balongsari tama 1A/1.Tandes.Surabaya - Indonesia