• head_banner_01

Babagan Everyinled

Babagan Everyinled

EACHINLED, sing didegake ing taun 2006, duwe komitmen dadi panyedhiya global lan dihormati global kanggo produk lan layanan audio visual, acara layar amba lan media pariwara. EACHINLED minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat nasional, sing bisnis kalebu tampilan LED sewa njero ruangan, layar LED sewa ruangan, panel LED tetep njero ruangan, papan reklame iklan LED njaba ruangan lan tembok video LED pixel HD, lsp.

Sadurunge, luwih saka 300 wong kerja ing kantor pusat perusahaan kasebut, lan luwih saka 4 pabrik didhekake ing njero negeri. Jaringan layanan sales and sales sawise nggabungake digawe ing saindenging jagad sing bakal menehi solusi, pelatihan teknologi lan dhukungan khusus kanggo para pelanggan.

EACHINLED nduwe posisi utama ing bisnis utama manufaktur layar LED, sing bisa nyedhiyakake macem-macem layar LED njero ruangan, lan nyewa kanthi piksel wiwit P1.6-P31.25. Iki akeh ditrapake kanggo acara pesta, acara kerja sama, gala, festival, konser, pertunjukan, acara olahraga, konferensi, pertunjukan motor, media pariwara lan perencanaan acara, lsp.

EACHINLED bakal terus ngindhari upaya kanggo nguatake jabatane minangka produk, teknologi lan pasar. EACHINLED mesthi menehi upaya kanggo mbantu para pelanggan nambah efek visual lan ngrampungake tanggung jawab sosial.